35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:a no i czy wam też zlecano to badanie na chlamydie? szczerze mówiąc spodziewałam się bardziej badania hormonów
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:o matko! Kapturnica co ty mówisz,a ja myslałam i do tej pory się łudzę że w domu będzie mógł to zrobić
Facet Komety ganiał z pojemnikiem z nasieniem, by za trzecim razem oddać na miejscu
Mój nawet nie myślał, żeby przez pół miasta na sygnale wiezć spermę do badań. Szkoda nerwów.kkisia, kapturnica, iwcia77, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:o matko! Kapturnica co ty mówisz,a ja myslałam i do tej pory się łudzę że w domu będzie mógł to zrobić
malgos741, moremi, Zofia8, Krakonka, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mysmy musieli dojechac do innego miasta.U nas niestety nie ma lab ktore bada nasienie..A ze to bylo najblizej to wybralismy lab diagnostyki..Mial byc pokoik itd.A na miejscu baba jakby nigdy nic dala mojemu chUopu zolto-zielonemu z nerwow kubeczek i pwoiedziala -pan idzie do toalety i zrobi co swoje..A moj zdenerwowany jak cholera zaczal sie jąkać(jak siezmiesza albo poczuje jakbyw pysk dostal tnie sie biedak)ze jak ,co .A baba popatrzylajak na gnoma i tekst -to nie wie pan jak??Kurwa zatkało nas normalnie..Myslalam ,ze nie da rade i mowiac szczerze myslalam ,ze wyjdzie z pustym kubkiem.Wyszedl czerwony na buzi jakpomidor.Ale w zyciu juz nie polece nikomu tarnowa do badania nasienia..Jawne nieporozumienie.
W Zamościu dokadnie tak samo jest- kibel na korytarzu, co chwile się ktoś dobijał, korytarz pełen czekających pacjentów-
- ekstremalne przeżycie- a mój też do mnie nabrał szcunku ze względu na chodzenie do gina po tym badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:01
kapturnica, malgos741, moremi, Krakonka, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Kapturnica ,mogę zapytać? ,a ty jak długo staralaś się o ciążę?
Z tym ,ze ja z grubej rury uderzyłambo po 1szej nieudanej próbie w marcu juz zrobiłam laparoskopie a mój w 2gim cyklu starań nasienie..No i stymulowanie , monitoringi.Nie próbowalismy na własnarekebo wiedziałam ,że bedzie u mnie przez pcos problem z owulacja A dołożyla sie do tego jeszcze jednostronna drożnośc.Lewy jajowód jest pozrastany z jajnikiem z powodu laparotomii sprzed lat.
Myśle ,że wiele było w tym wszystkim szczęścia..Bo juz planowałam uderzac w kwietniu do kliniki by podejść do in vitromoremi, MartaDidi, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dzieki Moremi,widzę że w większości to raczej z przejściami,w sumie to troche dziwnie tak do toalety ze świarszczykiem czy jak...
dobra, dobra- jak my musimy nogi raz za razem rozkładać to oni mogą robótki ręczne raz zapodać w mniej komfortowtych warunkach- korona z głowy nie spadnie nikomuMala79, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W Zamościu dokadnie tak samo jest- kibel na korytarzu, co chwile się ktoś dobijał, korytarz pełen czekających pacjentów-
- ekstremalne przeżycie- a mój też do mnie nabrał szcunku ze względu na chodzenie do gina po tym badaniumacduska, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017