35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ey a slyszałyscie o zależności częstotliwości bicia serducha a płeć??Ze dziewczynki maja nizsze parametry a chłopaki wyzsze..? Nie wiem ile w tym prawdy ale kuyrcze musze na nastepnych wizytach zapamietac ilośc uderzeń
moremi, MartaDidi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Deprechę, kuźwa.
A poważnie - co się zadziało?MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:nie widzę związku z melonem. i to całym.
daj spokój. ząba se zrobisz i będziesz nówka
jak mi ulżyło po wyrwaniu ósemki... naprawdę... zanim dostałam sie do tego mojego magicznego chirurga zębowego to jedną nockę miałam taką, że żarłam hurtowo ketonale i one nie pomagały i w końcu zarzuciłam najmniejszą dawkę morfiny. dopiero to pozwoliło mi zasnąć. boże, ale się bałam wtedy to brać- ale byłam już naprawdę zdesperowana, bo o mało co bym po ścianach nie chodzila.moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czytalam ze jest dokladnie odwrotnie
EDIT= miałas racyje..Ale patrzajta tu jakie sa jeszcze sposobyokreslenia płci
1.Spójrz w dół. Jeśli Twój brzuch znajduje się wysoko, zacznij szukać różowych ubranek. Jeśli Twój brzuch układa się nisko, będziesz miała chłopca.
2.Następnym razem, gdy Twój położnik będzie słuchał bicia serca Twojego dziecka, zapytaj o częstość akcji serca. Zgodnie z legendą, ponad 140 uderzeń na minutę oznacza, że to dziewczynka, natomiast poniżej 140 - chłopiec.
Ochota na „słodkie i kwaśne”. Jeśli marzysz o słodyczach, lodach i czekoladzie, będziesz miała dziewczynkę. Jeśli chcesz jeść rzeczy słone lub kwaśne, Twoje dziecko to chłopiec.
3.Zgodnie z legendą Majowie określali płeć dziecka na podstawie wieku matki w momencie poczęcia oraz roku poczęcia. Jeśli obie liczby są parzyste lub obie są nieparzyste, urodzi się dziewczynka. Jeśli jedna liczba jest parzysta, a druga nieparzysta, na świat przyjdzie chłopiec. Wokół tej wyjątkowej kwestii istnieje wiele innych legend i tradycji. Wyszukanie ich może być dobrą zabawą i przyjemną rozrywką!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:32
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Meza ma z morfina...
MartaDidi, kapturnica, kkisia, Natka_79, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:hej Dziewczyny ! wlaśnie sie rozczytuje w forum ,przed chwileczką wyczytalam o cyklu księżycowym jako regulującym plodność,no nieźle....ja mialam owulację przed pełnią,to chyba dobrze
kolejna jest taka, że zakonnice i kobiety na forum mają zsynchronizowane cykle
Bursztyn, MartaDidi, Magda*, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!