35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Margolcia tu jest dobrze opisane o endometrozie
http://www.zdrowieintymne.pl/zdrowa-kobieta/swiadoma-zagrozen/endometrioza#
No przejrzałam - nie wiem ,czy da się z tego wybrnąć. Przeszłam do bardzo dobrego lekarza, ale cudotwórcą to nikt nie jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Oj przydalaby sie jakas mlodziutka ciaza na naszym forum.
Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Margolcia nie załamuj się. Trzymaj fason
Obecny twierdzi co innego, choć przyznaje, że ma pacjentki z 3 razy większymi torbielami, i które urodziły po 2 dzieci w międzyczasie, mając tę torbiel.Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Zosia to nie biegaj po doktorach tylko u Kapty się lecz
konsultacje on-line 24h
A monitoring za pomoca zielonego palca???
Dzieki Kapcie i Moremi i zacnemu forum to juz jestem przygotowana do wizyty. Badania porobione, jak wroce do domu, wszystko elegancko wprowadze do tabelki.
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMargolcia no tak Duphaston nie wychodzi w badaniach ale na mnie nie działał ewidentnie było widac w objawach no i podczas ciazy miałam krawienie przy nim a przy Luteinie juz nie.
No to teraz działaj porób troche badan hormonów zwłaszcza progesteron i estradiol w 2 fazie cyklu najlepie tak 3 razy co dwa dni oba hormony tego samego dnia oczywiscie.
Margolciabedzie dobrze
A dziewczyny mam pytanie bo już rozne rzeczy sie wie ale kiedy jeszcze moze wyjsc test pozytywny ciazowy oprócz ciaży oczywiscie no i u kobiety??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 18:08
Margolcia88, moremi, kkisia, Aasiula, iwka76 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:No przejrzałam - nie wiem ,czy da się z tego wybrnąć. Przeszłam do bardzo dobrego lekarza, ale cudotwórcą to nikt nie jest.
Margolcia88, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Prawda jest taka ,że endomenda wpłuywa bardzo źle na jajka i endometrium..Ale to nie oznacza ,ze nie ma szans zajścia w ciąże.Nie wiem którego stopnia masz endometrioze ale jest to choroba , która kwalifikuje cie do in vitro rzadowego bez problemu
też nie wiem, którego stopnia, tych objawów, które są w tabelkach , to ja nie mam, może nie jest tak źle, lekarze chwalą moje endometrium, tylko że przez usg nie widać, co tam do niego jest naczepiane, jakieś może niewidoczne ogniska. Z laparoskopii się dowiem.moremi lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Margolcia no tak Duphaston nie wychodzi w badaniach ale na mnie nie działał ewidentnie było widac w objawach no i podczas ciazy miałam krawienie przy nim a przy Luteinie juz nie.
No to teraz działaj porób troche badan hormonów zwłaszcza progesteron i estradiol w 2 fazie cyklu najlepie tak 3 razy co dwa dni oba hormony tego samego dnia oczywiscie.
A dziewczyny mam pytanie bo już rozne rzeczy sie wie ale kiedy jeszcze moze wyjsc test pozytywny ciazowy oprócz ciaży oczywiscie no i u kobiety??????inessa, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:też nie wiem, którego stopnia, tych objawów, które są w tabelkach , to ja nie mam, może nie jest tak źle, lekarze chwalą moje endometrium, tylko że przez usg nie widać, co tam do niego jest naczepiane, jakieś może niewidoczne ogniska. Z laparoskopii się dowiem.
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Margolcia no tak Duphaston nie wychodzi w badaniach ale na mnie nie działał ewidentnie było widac w objawach no i podczas ciazy miałam krawienie przy nim a przy Luteinie juz nie.
Margolciabedzie dobrze
A dziewczyny mam pytanie bo już rozne rzeczy sie wie ale kiedy jeszcze moze wyjsc test pozytywny ciazowy oprócz ciaży oczywiscie no i u kobiety??????
No włąśnie ponoć ten mój nowy lekarz zwoim pacjentkom też daje luteinę, a nie duphaston.
No będę się kłuć.inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:A monitoring za pomoca zielonego palca???
Dzieki Kapcie i Moremi i zacnemu forum to juz jestem przygotowana do wizyty. Badania porobione, jak wroce do domu, wszystko elegancko wprowadze do tabelki.
Nie interpretuj wszystkiego co napisałam tak dosłownie... to są żarty.