35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa pocieszę Cię - byłam dziś zarejestrować się do endo w Poznaniu. Na NFZ zapisują już na 2016 !!!!!!!!!!!!!!! Prywatnie w tym samym gabinecie za 100zł już za miesiąc!!!!!!!!!!! Noż szlag człowieka trafia
Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Dziewczyny ja tradycyjnie życze powodzenia we wszystkim co tam aktualnie Wam po głowie chodzi
nie doczytam
pozdrawiam nowe , stare
, brzuchate , dzieciate, rzygające 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:10
Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Arwena, megan8, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Znalazlam clotrimasolum w necie, ale jeszcze zanim kupie chcialabym sie upewnic, czy to dla mnie. Jakie mam objawy? Po skonczonej miesiaczce pojawilo sie brunatne plamienie ale tylko na papierze. Pierwszego dnia bylo go calkiem sporo, wczoraj mniej ale zaczelam odczuwac lekkie pieczenie. Dzisiaj plamienie prawie ustalo ale nadal czuje b.lekkie pieczenie.Zofia8
-
nick nieaktualnyDZień dobry.
Bardzo dziękuję, Dorbie i Inessa, za informacje o celiakii.
Muszę odczekać z tym pobieraniem krwi, bo wczoraj po pobraniu na estradiol i progesteron , nie uwierzycie, dziewczyny, ale zemdlałam! Pierwszy raz w życiu w ogóle. No i teraz będę się bała głupiego pobrania krwi, komedia
Mam nadzieję,że w Was wszystkich dobrze się układa. Życzę Wam wszystkiego ,co najlepsze i pozdrawiam.
Rzadko tu , niestety, zaglądam.
moremi lubi tę wiadomość
-
nie lubię tego...Mango wrote:Kometa pocieszę Cię - byłam dziś zarejestrować się do endo w Poznaniu. Na NFZ zapisują już na 2016 !!!!!!!!!!!!!!! Prywatnie w tym samym gabinecie za 100zł już za miesiąc!!!!!!!!!!! Noż szlag człowieka trafia

łączę się z Tobą w bólu...
Natka_79, Mango, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nie martw się, nie ty pierwsza mdlejesz na pobraniuMargolcia88 wrote:Muszę odczekać z tym pobieraniem krwi, bo wczoraj po pobraniu na estradiol i progesteron , nie uwierzycie, dziewczyny, ale zemdlałam! Pierwszy raz w życiu w ogóle. No i teraz będę się bała głupiego pobrania krwi, komedia

Margolcia88, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
miałam się umówić do lekarza po to skierowanie, ale weź się tu człowieku dodzwoń do tej chrzanionej rejestracji wogóle! gryyyy.... przychodnia na drugim końcu miasta, nie podejdę ot tak sobie.
ale za to dziś do przodu dwie ważne sprawy mamy:
- sprzedaliśmy autko
- znaleźliśmy salę na wesele. nawet pięć, ale już wiemy w której chcemy.
poprawił mi się trochę humor.
Natka_79, kkisia, kapturnica, moremi, Arwena, Aasiula, Mango, dorbie, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:DZień dobry.
Bardzo dziękuję, Dorbie i Inessa, za informacje o celiakii.
Muszę odczekać z tym pobieraniem krwi, bo wczoraj po pobraniu na estradiol i progesteron , nie uwierzycie, dziewczyny, ale zemdlałam! Pierwszy raz w życiu w ogóle. No i teraz będę się bała głupiego pobrania krwi, komedia
Mam nadzieję,że w Was wszystkich dobrze się układa. Życzę Wam wszystkiego ,co najlepsze i pozdrawiam.
Rzadko tu , niestety, zaglądam.
Margolcia, ja tez zemdlalam przy ostatnim pobieraniu.
Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:miałam się umówić do lekarza po to skierowanie, ale weź się tu człowieku dodzwoń do tej chrzanionej rejestracji wogóle! gryyyy.... przychodnia na drugim końcu miasta, nie podejdę ot tak sobie.
ale za to dziś do przodu dwie ważne sprawy mamy:
- sprzedaliśmy autko
- znaleźliśmy salę na wesele. nawet pięć, ale już wiemy w której chcemy.
poprawił mi się trochę humor.
ooo weselisko sie szykuje:-)?
U nas na slubie byli tylko swiadkowie i my oczywiscie.
moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle to jakiś niski progesteron mi wyszedł, taki marniutki, napisane ,że w fazie lutealnej od 0,95 do 21, a w środku tej fazy to 6-24.
A u mnie tylko 4,52 (tzn. to chyba środek, skoro 23 dzień był cyklu na 29).
Wcześniej w tym samym prawie dniu (21) miałam 20, 26.
-
nick nieaktualnyHej!
ja szykuje troszke jedzonak na jutro bo wpadną do nas mój kuzyn z zoną bedą wracac przez moją miejscowosc
pieke ciasto i robie miesko 
A dzisiaj u nas +5 stopni i sniegu ani troche sie juz nie uswiadczy brbrb
co do leczenia sie na NFZ wole sie nie wypowiadac bo to chore jest i wg mnie uwłaczajace godnosci ludzkiej
Margolcia88, Mango, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:W ogóle to jakiś niski progesteron mi wyszedł, taki marniutki, napisane ,że w fazie lutealnej od 0,95 do 21, a w środku tej fazy to 6-24.
Wg mnie niski ale ja w tych sprawach to Swierzynka:-)
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:W ogóle to jakiś niski progesteron mi wyszedł, taki marniutki, napisane ,że w fazie lutealnej od 0,95 do 21, a w środku tej fazy to 6-24.
23dzien cyklu to faza lutealna.wychodzi ,ze nie mialas raczej owulacji
Margolcia88, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyinessa wrote:Margolcia napisałam pod wykresem o wynikach ale sa za niskie jak na te faze ale moze masz przesunietą owulacje lub wogóle jej nie bedzie w tym cyklu

No niskie, niskie, przy wczesniejszym badaniu estradiol też miałam dużo wyższy ,bo 239.
Pęcherzyk był - w 13 dniu 17mm, potem w 20 już widoczne było ciałko zółte.
Ech... -
Jeśli było ciałko żółte to oznacza ,że masz niedomoge lutealna bo progesteron na takim poziomie nie uciągnieżadnej ciąży niestety.Proponuje dmuchac na zimne i stosować w drugiej fazie dupka albo luteineMargolcia88 wrote:No niskie, niskie, przy wczesniejszym badaniu estradiol też miałam dużo wyższy ,bo 239.
Pęcherzyk był - w 13 dniu 17mm, potem w 20 już widoczne było ciałko zółte.
Ech...
Margolcia88, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość