35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jeśli było ciałko żółte to oznacza ,że masz niedomoge lutealna bo progesteron na takim poziomie nie uciągnieżadnej ciąży niestety.Proponuje dmuchac na zimne i stosować w drugiej fazie dupka albo luteine
Biorę duphaston w drugiej fazie. -
nick nieaktualny
-
Tak była jeśli ciałko żółte było widoczne... ale poziom progesteronu wskazuje ,że była lipna. Kurde bardzo niski progesteron miałaśMargolcia88 wrote:Ale jak było ciałko żółte, to była owulacja czy nie ? Ja już nic nei wiem, zrozumiałam, że była
Margolcia88, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Ano tak. Chorąży co zawsze zdążyłaComeToMeBaby wrote:Niuta- twój żołnierz?
inessa, Sabina, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak była jeśli ciałko żółte było widoczne... ale poziom progesteronu wskazuje ,że była lipna. Kurde bardzo niski progesteron miałaś
Może to dlatego, że po raz pierwszy od kilkunastu miesięcy pęcherzyk Graffa pojawiła się w prawym jajniku, obok którego mam torbiel endomatrialną.
Przeważnie miałam pęcherzyk Graffa w lewym jajniku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O skoro masz endomende to może to być przyczyną słabej jakości komórki jajowej.I raczej to jest powód. Niestety endometrioza bardzo osłabia komórki jajowe...Margolcia88 wrote:Może to dlatego, że po raz pierwszy od kilkunastu miesięcy pęcherzyk Graffa pojawiła się w prawym jajniku, obok którego mam torbiel endomatrialną.
Przeważnie miałam pęcherzyk Graffa w lewym jajniku.
Margolcia88 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllo! Przelecialam ostatnia strone i widze, ze znowu forum zrobilo sie staraczkowe! Jakies cialka zolte i dupki. Zero dzieci i kup. Nuda panie, nuda.

Jakies nowe ciaze albo magnesy som?
Ja zakonczylam etap wyboru wozka, stanelo na TFK Joggster Twist.
Jedna decyzja z glowy!
Pozdrowka dla nowych, starych, starajacych sie, zaciazonych i tych z dziecmi.
mamatrojki80, Sabina, MartaDidi, moremi, kkisia, Bozia3, Mega, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny