35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam
No i dzięki temu nie jestem w najbliższych latach zawieszona w próżni
Dzwonię do agencji nieruchomości i szukamy domu
To super. Gratuluje:-)
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie dziwie Ci sie Bo sama bymsie dziwnie poczuła mimo ,że to jakis zapyziały zabobon
Ale będzie dla Ciebie na odwrót -szczęśliwy
Masz mdłości?Znaczy nie ejstem sama eheheh
Mam od rana mdłości okropne, nie mam jak jem, a jak skończę to mam i brzuch pełen i dalej nie moge jeść. A rano miałam dziewczyne z obrzękiem żuchwy i próchnica zębów i miała jedzenie w zębach, zaraz po niej babka w katarem i otwarta buzią na mnie ziała smrodem papierosowym i miała brudne dolne zęby - jedzenie! E, fuj! Nie myją sie i do lekarza chodzą, ale zeby rano mieć nieumyte zęby i wystawiac się do badania, fuuuuj!
Nie przypomninam sobie, bo to mnie jeszcze bardziej wykończy.Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ech nawet nie chce mi się opowiadać
każdy ma jakiegoś robaka co go gryzie... antybiotyk jest przed chirurgicznym usuwaniem ósemki.
życze Ci tegotrzymam kciuki
mamatrojki80, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Może i macie rację. Zabobony won!
Mam od rana mdłości okropne, nie mam jak jem, a jak skończę to mam i brzuch pełen i dalej nie moge jeść. A rano miałam dziewczyne z obrzękiem żuchwy i próchnica zębów i miała jedzenie w zębach, zaraz po niej babka w katarem i otwarta buzią na mnie ziała smrodem papierosowym i miała brudne dolne zęby - jedzenie! E, fuj! Nie myją sie i do lekarza chodzą, ale zeby rano mieć nieumyte zęby i wystawiac się do badania, fuuuuj!
Nie przypomninam sobie, bo to mnie jeszcze bardziej wykończy.
Fuj,fuj,fuj
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:miałam rwane ósemki i żadnego anty przed nie dostałam. wszystko pięknie i bezkonfliktowo. zarówno przed, w trakcie jak i po.
życze Ci tegotrzymam kciuki[/QUOT
Lekarz po obejrzeniu pantomogramu tak zadecydowal, a ja nie oponuje bo po co. -
Dorbie...łeee współczuje
Kometa, bidulo. Jedziemy na tym samym wózku...mam nadzieje ze dostaniesz sie szybko do endo.
Mi prolaktyna i tsh wyszły przyzwoicie i wiecie co...głupie to ale wcale mnie to nie ucieszyło. Liczyłam na jakis lekki problem, który lekami da sie opanować i zaraz bedzie ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:56
kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Margolcia88, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny przypaletala mi sie infekcja. Wizyte u ginokologa mam dopiero 13-tego. Czy znacie jakies naturalne metody? Czy podmywanie rumiankiem moze zlagodzic nieprzyjemne objawy?
kapturnica, szczęśliwa 2, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny przypaletala mi sie infekcja. Wizyte u ginokologa mam dopiero 13-tego. Czy znacie jakies naturalne metody? Czy podmywanie rumiankiem moze zlagodzic nieprzyjemne objawy?
Zofia, podejdź do apteki i poproś o jakieś globulki dopochwowe (nie wiem jakie masz objawy), farmaceuta coś Ci doradzi co można kupić bez recepty.szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kobiety z plemienia Himba okadzają się
a tak poważnie zobacz może tantum rosa..może znajdziesz jakiś odpowiednik
Zofia8 wrote:Dziewczyny przypaletala mi sie infekcja. Wizyte u ginokologa mam dopiero 13-tego. Czy znacie jakies naturalne metody? Czy podmywanie rumiankiem moze zlagodzic nieprzyjemne objawy?kapturnica, inessa, moremi, szczęśliwa 2, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kobiety z plemienia Himba okadzają się
a tak poważnie zobacz może tantum rosa..może znajdziesz jakiś odpowiednik
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/848052d2e454.jpg
Mysle, ze byla w moim wieku. Okadzanie i smarowanie moze odstrasza insekty ale mlodosci nie zatrzymuje-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:27
inessa, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Kto to płakał, że ma trzy jajka?
Tak sobie pytam, bo wiem, że Małgoś.
To już drugi cykl, gdzie owulacja mi się przesunęła. Dzisiaj jest 12 dc i do owulacji ze trzy dni. Jajek mam od chuja i w pizdu i lekarz się tym zmartwił, bo twierdzi, że ciąża mnoga w moim kieszonkowym wydaniu (to jego słowa) może być dla mnie męcząca, a i dzieci zazwyczaj wcześniej się rodzą.
Dalsze podglądanie w czwartek, bo dzisiaj jajka miały po 15 mm.
I jednak były wyniki badań. Ulżyło mi, bo zespół antyfosfolipidowy wykluczony.kapturnica, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, kkisia, Arwena, Pusurek, macduska, Bozia3, Mega, Mala79, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Dziewczyny przypaletala mi sie infekcja. Wizyte u ginokologa mam dopiero 13-tego. Czy znacie jakies naturalne metody? Czy podmywanie rumiankiem moze zlagodzic nieprzyjemne objawy?
a najlepiej jak pisze sabina clotrimasolum może w Twoim ciemnogrodzie jest jakis odpowiednik
Witam
mamatrojki80, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kto to płakał, że ma trzy jajka?
To już drugi cykl, gdzie owulacja mi się przesunęła. Dzisiaj jest 12 dc i do owulacji ze trzy dni. Jajek mam od chuja i w pizdu i lekarz się tym zmartwił, bo twierdzi, że ciąża mnoga w moim kieszonkowym wydaniu (to jego słowa) może być dla mnie męcząca, a i dzieci zazwyczaj wcześniej się rodzą.
I jednak były wyniki badań. Ulżyło mi, bo zespół antyfosfolipidowy wykluczony.
Kiesoznkowym.No fakt kruszynka jestes..A wykluczenie zespołu to naprawde dobra wiadomość
Kciukasy dalej zaciśnięteSabina, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kto to płakał, że ma trzy jajka?
I jednak były wyniki badań. Ulżyło mi, bo zespół antyfosfolipidowy wykluczony.
Ja tez chcem zobaczyc swoje jajeczka:-)
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8