35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam

No i dzięki temu nie jestem w najbliższych latach zawieszona w próżni
Dzwonię do agencji nieruchomości i szukamy domu

Ej, nie dawaj tym darmozjadom zarabiać, sami szukajcie (prowizja będzie w kieszeni)
ważne, żeby dokładnie sprawdzić stan prawny nieruchomości, a te agencję to maja takie same możliwości jak Wy sami. Powodzenia 
ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli dobry news na dzien dobry.Super!!moremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
megan8, moremi, Reni, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Może i tak, ale to jest wersja dla tych, którzy dysponują czasem. My niestety nie. Wyjeżdżam do pracy o 7, a wracam o 17 i jestem padnięta. Inna sprawa, że to "zaprzyjaźniona" agencja i liczymy na to, że sprawdzą nam też pod kątem przyszłych wydatków (koleżanka nam mieszkanie projektowała).mamatrojki80 wrote:Ej, nie dawaj tym darmozjadom zarabiać, sami szukajcie (prowizja będzie w kieszeni)
ważne, żeby dokładnie sprawdzić stan prawny nieruchomości, a te agencję to maja takie same możliwości jak Wy sami. Powodzenia 
Kapta, jedyne co na razie nie wyszło, to badanie w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. Muszę jeszcze czekać na wyniki.
Ciekawe jak długo, bodziunia powiedziała tylko, że trzeba czekać.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiedziałam, że to straszenie na wyrostParka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
super
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
brawo!Parka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
WspanialeParka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bed,zie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:04
-
hahaha!Aasiula wrote:No Burszta to sprzatanie po zalaniu dało ci w kość i nie jaraj tyle hyhyhyh

ja wlasciwie nie sprzatalam, maz sie wszystkim zajal
tym bardziej niepokojacy ten glut- bo powinien byc w majtach a nie w mozgu
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Burszta my to widze obie lubimy geriatryczne klimatyBursztyn wrote:hahahahaha! a wiesz, ze o tym pomyslalam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:18
Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
no na to wygladakapturnica wrote:Burszta my to widze obie lubimy geriatryczne klimaty

twoja pani bedzie miala przynajmniej toowarzystwo, chociaz moja faworytka pozostaje ta twoja zasuszona modelka w czapce
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a jednak ta przypadłość ma nazwę

Pieluszkowe zapalenie mózgu! ha! zacna nazwa
http://mataja.pl/2014/10/zglupialas-w-ciazy-pieluszkowe-zapalenie-mozgu-atakuje/
kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gratulacje!moremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam

moremi lubi tę wiadomość