35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam
No i dzięki temu nie jestem w najbliższych latach zawieszona w próżni
Dzwonię do agencji nieruchomości i szukamy domu
Ej, nie dawaj tym darmozjadom zarabiać, sami szukajcie (prowizja będzie w kieszeni)ważne, żeby dokładnie sprawdzić stan prawny nieruchomości, a te agencję to maja takie same możliwości jak Wy sami. Powodzenia
ComeToMeBaby, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam
Dzwonię do agencji nieruchomości i szukamy domuMala79, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
megan8, moremi, Reni, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, Mala79, Mega, kkisia, inessa, Arwena, macduska, dorbie, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ej, nie dawaj tym darmozjadom zarabiać, sami szukajcie (prowizja będzie w kieszeni)
ważne, żeby dokładnie sprawdzić stan prawny nieruchomości, a te agencję to maja takie same możliwości jak Wy sami. Powodzenia
Kapta, jedyne co na razie nie wyszło, to badanie w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. Muszę jeszcze czekać na wyniki.
Ciekawe jak długo, bodziunia powiedziała tylko, że trzeba czekać.kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
super
kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
brawo!Parka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bedzie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Witajcie, widzę że u Morki dobre wieści. U mnie też! Jestem po usg i nie ma mowy o wygasaniu czynności jajników - Boże jak ja się cieszę. Trzeba bed,zie wywolac @. Szczegóły wieczorkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:04
-
Aasiula wrote:No Burszta to sprzatanie po zalaniu dało ci w kość i nie jaraj tyle hyhyhyh
ja wlasciwie nie sprzatalam, maz sie wszystkim zajal
tym bardziej niepokojacy ten glut- bo powinien byc w majtach a nie w mozgukapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta my to widze obie lubimy geriatryczne klimaty
twoja pani bedzie miala przynajmniej toowarzystwo, chociaz moja faworytka pozostaje ta twoja zasuszona modelka w czapcekapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a jednak ta przypadłość ma nazwę
Pieluszkowe zapalenie mózgu! ha! zacna nazwa
http://mataja.pl/2014/10/zglupialas-w-ciazy-pieluszkowe-zapalenie-mozgu-atakuje/kapturnica, Bursztyn, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tylko estradiol. Wizyta o 14. Za to u szefa szefów byłam
Dzwonię do agencji nieruchomości i szukamy domumoremi lubi tę wiadomość