35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio coś Sabcie wspominała o jakiejś promocji.ComeToMeBaby wrote:dobra już się podliczyłam.
we vitalabo ta przyjemność kosztuje 127 zł. może jakieś pakiety mają.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
No tak butelka mi na tydz czasem peknie... Uwielbiam wino! ale sama z dziećmi to pod stół nie da rady wpaść... potem kłopoty z tvn-em itd...Bursztyn wrote:jaki weekendowy? przeciez w tygodniu tez chlalas, no chyba ze sciemnialas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:35
Mega lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Kometa, i tak na wlasna reke sobie aplikujesz? czys ty rozum stracila? nie wolno tak robicComeToMeBaby wrote:zostały mi resztki po kimś kto chorował na raka. już mu nie były potrzebne niestety.
mamatrojki80, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi to lubięmoremi wrote:Daj na luz z takimi teoriami
kolejna jest taka, że zakonnice i kobiety na forum mają zsynchronizowane cykle 

ależ właśnie przeczytałam że kobieta która już 6 miesię cy się stara dopasowuje swój cykl miesięczny do cyklu księżycowego
więc jak najbardziej masz rację
-
a w jaki sposob dopasowuje? tabletami wydluza, skraca cyykle? zeby sie do ksiezycA dopasowac????Magda* wrote:Moremi to lubię

ależ właśnie przeczytałam że kobieta która już 6 miesię cy się stara dopasowuje swój cykl miesięczny do cyklu księżycowego
więc jak najbardziej masz rację
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wiem i miałam pietra, przyznaję. ale stwierdziłam, że albo to wezmę albo zemdleję z bólu. pierwszy (i mam nadzieję ostatni) raz mi się to zdarzyło.Bursztyn wrote:Kometa, i tak na wlasna reke sobie aplikujesz? czys ty rozum stracila? nie wolno tak robic
ja tam wogóle uważam z lekami- jestem znana z czytania wszelkich ulotek od lekarstw i stosowania zgodnie z zaleceniami. w normalnej sytuacji tego bym nie ruszyła, ale to był stan wyjątkowy. to był zdaje się piątek, a wizytę miałam dopiero na poniedziałek. musiałam przetrwać.
moremi, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A z innej beczki - zauważyłyście, że magnesiary nie zareagowały na moją wiadomość?
Heloł... Jest tu kto? MAM MAGNESY!
Pusurek, kapturnica, inessa, Sabina, Aasiula, Iwone, Mega, Reni, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
uderz w stol a nozyce sie odezwaHeretyczka wrote:abstynentka

nigdy nie powiedzialam ze jestem abstynentka
co nie zmienia faktu ze flaszka na jedna osobe tygodniowo to duzo, niezaleznie od tego kto ja pijeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:41
Arwena, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Teorie są takie, że cykl sam się skraca, bądź wydłuża.Bursztyn wrote:a w jaki sposob dopasowuje? tabletami wydluza, skraca cyykle? zeby sie do ksiezycA dopasowac????
To że nawet przy bardzo regularnych cyklach zdarzają się odstępstwa nie dziwi (u mnie to już drugi cykl z owulacją po 14 dc przy dotychczasowych 10-12). Dziwi natomiast teoria "księżycowa". Normalnie jakby była mowa o pływach wód
Bursztyn, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zeby mi to bylo ostatni raz!ComeToMeBaby wrote:wiem i miałam pietra, przyznaję. ale stwierdziłam, że albo to wezmę albo zemdleję z bólu. pierwszy (i mam nadzieję ostatni) raz mi się to zdarzyło.
ja tam wogóle uważam z lekami- jestem znana z czytania wszelkich ulotek od lekarstw i stosowania zgodnie z zaleceniami. w normalnej sytuacji tego bym nie ruszyła, ale to był stan wyjątkowy. to był zdaje się piątek, a wizytę miałam dopiero na poniedziałek. musiałam przetrwać.
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba spiritusuBursztyn wrote:uderz w stol a nozyce sie odezwa

nigdy nie powiedzialam ze jestem abstynentka
co nie zmienia faktu ze flaszka na jedna osobe tygodniowo to duzo, niezaleznie od tego kto ja pije
MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny