35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahaha!
Ewka, ja wiem ze Ty masz inne normy
nie sadze żeby to było za dużo
moja babka popijała cos tam całe zycie razem z dzidkiem oi napewno nie wino tylko cos swojskiego o wiele mocniejszego, umarła mając lat 96 w dobrym zdrowiu , miała 4 dzieci
dlatego mam w dupie takie rewelacje
moremi, Sabina, Arwena, caffe, paszczakin, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no ale dlaczego?
Dziewczyna pisze, ze alkohol to jest jej jedyna przyke=jemnosc, wiec jesli nie wkreca - to zabrzmialo bardzo smutno, wiec sie zaniepokoilam
to cos zlego?moremi, Sabina, kkisia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no ale dlaczego?
Dziewczyna pisze, ze alkohol to jest jej jedyna przyke=jemnosc, wiec jesli nie wkreca - to zabrzmialo bardzo smutno, wiec sie zaniepokoilam
to cos zlego?
tak złego, poniewaz mamy wolność to może byc jej jedyna przyjemność jak najbardziej i co w tym złego? świat jest pojebany a ludzie jeszcze bardziej, wcale sie jej nie dziwie kurwaSabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Prosze sie o mnie nie niepokoic, brak seksu tez jest dla mnie problemem... Co z tym zrobimy?
mój niby też był dobry, nawet bardzo... i o
edit: i nie tam żadne paluszki tylko akumulatorkitakie do wielokrotnego ładowania. bo prądu idzie.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:55
MartaDidi, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:flaszka wina na tydzien to nawet nie lampka dziennie
nie sadze żeby to było za dużo
moja babka popijała cos tam całe zycie razem z dzidkiem oi napewno nie wino tylko cos swojskiego o wiele mocniejszego, umarła mając lat 96 w dobrym zdrowiu , miała 4 dzieci
dlatego mam w dupie takie rewelacje
flaszka wina na 1 osobe oznacza 4 kieliszki po 185, czylo picie 4 razy w tyg., (a moze byc wiecej) chodzi o przyzwyczajenie, mechanizm, nawyk...
troche siedzialam w uzaleznieniach jesli chodzi o terapie (nie wlasna- jeszcze)
nie mowie tym samym ze ktos tu jest alkoholikiem tylko zauwazam potencjalny mechanizm, i tyleMagda*, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:w okresie przejściowym możesz zaopatrzyć się w dobry wibrator. tylko podkreślam dobry- taki co to się nie złamie
mój niby też był dobry, nawet bardzo... i o
edit: i nie tam żadne paluszki tylko akumulatorkitakie do wielokrotnego ładowania. bo prądu idzie.....
polecasz jakiś ?
moremi lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Prosze sie o mnie nie niepokoic, brak seksu tez jest dla mnie problemem... Co z tym zrobimy?
i przepraszam ze sie zaniepokoilam, juz wiecej nie bedekapturnica, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ewka, mozesz se miec gdzie chcesz
flaszka wina na 1 osobe oznacza 4 kieliszki po 185, czylo picie 4 razy w tyg., (a moze byc wiecej) chodzi o przyzwyczajenie, mechanizm, nawyk...
troche siedzialam w uzaleznieniach jesli chodzi o terapie (nie wlasna- jeszcze)
nie mowie tym samym ze ktos tu jest alkoholikiem tylko zauwazam potencjalny mechanizm, i tyle
bo sie zawezme i ci zacytuje wszystkie twoje kace i bóle głowy od samego poczatku ovu
ja pierdolemoremi, Sabina, kkisia, Arwena, caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:tak złego, poniewaz mamy wolność to może byc jej jedyna przyjemność jak najbardziej i co w tym złego? świat jest pojebany a ludzie jeszcze bardziej, wcale sie jej nie dziwie kurwa
smutne tylko to jestkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny