35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:wszyscy mamy jakies nawyki i nie mam sensu o nich pisac
niektóre spedzają po 7 godzin dziennie na ovu
niewiem jakim cudem dom prowadząmoremi, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Arwena, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:właściwie tak, ale to trzeba samej obmacać.... i sprawdzić solidność wykonania
hehehehee
acha- ilość "trybów" wibrowania nie ma znaczenia.
ja korzystam tylko z dwóch- trzech, a ma z 15ście... -
Heretyczka wrote:ooooo .....to tez jest smutne, kobieta z plastikiem w cipie albo facet pchajacy do plastiku
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Arwena, caffe, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To pochwal się
dawaj link
z klasyków to króliczek- mój ma trochę inne przyciski, bo ma osobno na członka i osobno wibracje na łechtaczkę: http://gruper.pl/repository/images/1Grafika_ID2/201309/48944/48944_tx1.jpg
z nowszych odmian króliczka to są takie bardziej obłe kształty, ale nie wiem jaką taka zabawka ma "moc"http://img.bazarek.pl/374820/18088/3694849/250_155781342950a57618e0c8c.jpg
bo takie tam maleństwa to się wogóle do niczego nie nadają i szkoda na to pieniędzy: http://images.okazje.info.pl/p/erotyka/1857/th220/wibrator-przezroczysty-regulacja-wibracji-22716.jpgmoremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Alkohol, to jedno, ale papierochów to już dokumentnie nie znoszę, chyba do świętości będę aspirować...
I w tym jestesmy podobne. Nienawidze papierochow. Teraz mam uczennice do ktorej jezdze 4x w tygodniu. U niej w domu pala, nie przy mnie ale i tak zawsze smierdze jak popielniczka przez reszte dnia. Bardzo mnie to wkurza ale co poradzic.mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Bursztyn, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ooooo .....to tez jest smutne, kobieta z plastikiem w cipie albo facet pchajacy do plastiku
no chyba, że faceta całkiem brak. ale nawet wtedy nie jest smutne- jest relaksującemoremi, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze wiekszym smutkiem napawa marnowanie nasienia na migdałki...
buahahhahaaaaaa
napijmy się!kapturnica, macduska, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:czy ja wiem- to to akurat jest zabawne.
no chyba, że faceta całkiem brak. ale nawet wtedy nie jest smutne- jest relaksującemąż nie zawsze jest pod ręką, a listonosz jest brzydki
Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Arwena, megan8, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jeszcze wiekszym smutkiem napawa marnowanie nasienia na migdałki...
natomiast nie wyobrażam sobie jakim cudem kawałek plastiku mógłby mnie podniecić, tylko dlatego że ma kształt falliczny? tzn ogórek tez jest podniecajacy?megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Postaram sie uwazac. Troche zle, ze nie ma polskich znakow. A moze sa, musze to rozkminic.
Sabina, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:nasienie to mężczyzna , kontakt z mężczyzna jest naturalny nie smutny a co sie w tym kontakcie robi to sprawa obojga ludzi
natomiast nie wyobrażam sobie jakim cudem kawałek plastiku mógłby mnie podniecić, tylko dlatego że ma kształt falliczny? tzn ogórek tez jest podniecajacy?
obiekt jest środkiem do zaspokojenia przyjemności.moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny