35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie. To historyczny post! Pisze go z nowiutkigo tableta!!! Weszlam nw wyzszy level informatyzacji! I dobrze bo juz zalatywalo odo mnie naftalina z tym moim telefonem klawiaturowym i starym pecetem.
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8, Mega, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Jest mega smutne, lubię i tyle...Bursztyn wrote:ale co jest zlego? ze jedyna przyjemnosc? czy ze zaniepokilam sie bylam?
smutne tylko to jest
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to tez powtarzam- nie jestem abstynentkaHeretyczka wrote:bo sie zawezme i ci zacytuje wszystkie twoje kace i bóle głowy od samego poczatku ovu

ja pierdole
i nie bede
nawet w wykresie wpisuje uczciwie ze pale zaleje
natomiast nawyk jest czym innym
j jeszcze raz napisze- nie powiedzialam ze Marta chla- sama tak napisala
wiec czep sie kogos innego albo czytaj ze zrozumieniem
kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właściwie tak, ale to trzeba samej obmacać.... i sprawdzić solidność wykonaniaMagda* wrote:polecasz jakiś ?

hehehehee
acha- ilość "trybów" wibrowania nie ma znaczenia.
ja korzystam tylko z dwóch- trzech, a ma z 15ście...
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Poczekam, aż zaczniesz pisać w niezrozumiałym językumacduska wrote:Witam wieczornie. To historyczny post! Pisze go z nowiutkigo tableta!!! Weszlam nw wyzszy level informatyzacji! I dobrze bo juz zalatywalo odo mnie naftalina z tym moim telefonem klawiaturowym i starym pecetem.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to tez powtarzam- nie jestem abstynentka
i nie bede
wszyscy mamy jakies nawyki i nie mam sensu o nich pisac
niektóre spedzają po 7 godzin dziennie na ovu
niewiem jakim cudem dom prowadzą
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Zofia8, megan8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
To pochwal sięComeToMeBaby wrote:właściwie tak, ale to trzeba samej obmacać.... i sprawdzić solidność wykonania

hehehehee
dawaj link
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Uczciwie tez mowie, ze lubie...I halo, ja tu jestem...Bursztyn wrote:to tez powtarzam- nie jestem abstynentka
i nie bede
Mega lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
napijmy się!macduska wrote:Witam wieczornie. To historyczny post! Pisze go z nowiutkigo tableta!!! Weszlam nw wyzszy level informatyzacji! I dobrze bo juz zalatywalo odo mnie naftalina z tym moim telefonem klawiaturowym i starym pecetem.
właśnie dostałam łyskacza
odrobinę.
moremi, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:właściwie tak, ale to trzeba samej obmacać.... i sprawdzić solidność wykonania

hehehehee
ooooo .....to tez jest smutne, kobieta z plastikiem w cipie albo facet pchajacy do plastiku
Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

hehehehe