35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Nawet dobre, ma tylko taki dziwny posmak. Ja go czuję, reszta rodziny nie. Zdrowy bardzo.
Paszcza, masz zachciewajki.
Za mną w ciąży chodził kompot z węgierek, a jak na złość nie było w sezonie urodzaju na śliwki.
Nienie, ja tego syropu bedzie juz ze 2 lata szukam.. Kazda wizyta w Polsce ma zawarte wyzwanie "znajdz malinowy syrop"- tak znalazlam ten sok, co i Mega o nim piasala. Ale tez mu nie dalam rady zamin wasy zapuscil..
Mi zachcianki ciazowe objawiaja sie prawie wylacznie niechciankami.. Mieso i slodycze dalej fuuu.. Chociaz wczoraj w nocy mialam masakralna ochote na sok marchewkowy i tylko lenistwo mnie powtsrzymalo od uzycia sokowirowki..macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza ja robię sama soki malinowe - moi teściowie mają działkę i dostarczają nam mnóstwo malin i aronii - robię z tego soki z ksylitolem...
Jakiś słoiczek by się znalazł dla Ciebie (bo już prawie wszystko wyduldałam) ale jak Ci godostarczyć?
Bozia! Ty nie wiesz, co mowiszi to z ksylitolem! A chuop wlasnie z Kraka wrocil, serce mi peknie..
Nastepnym razem nasle na Ciebie tesciowajak bedziesz produkowac, to pamietaj o mnie
macduska, moremi, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiec tak jezdem padnieta bo wysprzatalam wszystko
Zrobilam obiad dzisiaj mnie naszlo na makaron z sosem pieczarkowym i do tego takie moje kotleciki
Teraz usiadlam na chwile do kompa (nie moglam wytrzymac co tu za tematy leca)
Poczytalam, nadrobilam i leze na wyrko - ide poczytac nowa ksiazeczke
Mielgo popoludniagosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ale bedziesz z nami w kontakcie?
okazało się ze w moim tablecie jest wejście na kartę SIm ( myślałam, że wezmę tę z mojego telefonu) ale ja mam starą jak świat tę katrę i jest za wielka.
W telefonie ma internet i nie było by problemu.
Jeszcze ewentualnie zakoszę Młodemu smartfona i już.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ej ty nie strasz! Mnie powiedział 2 dni, zreszta 18/02sie wszystkiego dowiem
Ale Ty masz zwiadowczą laparoskopię o ile się nie mylę?
a mi tam pogrzebią trochę, powycinają zrosty to dlatego, zresztą nie wiadomo co znajdą od strony laparo.
Mój dochtór mówił, że jak wsystko dobrze pójdzie to może 4-5 dni i wypuszczą.
To już za mniej niż tydzień i będzie po.kapturnica, moremi, Sabina, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ej ty nie strasz! Mnie powiedział 2 dni, zreszta 18/02sie wszystkiego dowiem
macduska, moremi, Sabina, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ale Ty masz zwiadowczą laparoskopię o ile się nie mylę?
a mi tam pogrzebią trochę, powycinają zrosty to dlatego, zresztą nie wiadomo co znajdą od strony laparo.
To już za mniej niż tydzień i będzie po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 16:54
macduska, moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ale Ty masz zwiadowczą laparoskopię o ile się nie mylę?
To już za mniej niż tydzień i będzie po.
Wlasnie. Bedziesz juz po.
macduska lubi tę wiadomość
Zofia8