X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kup torbę na koleczkach. Zaciagniesz ;-)
    Spoko mam walizkę z kòłkami, tylko do busa i taksòwki nijak sama nie wjedzie... Dam radę.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja widziałam tez wątek o odmawianiu nowenny pompejańskiej i o jej zbawiennym wpływie na wszystkie aspekty zdrowia i życia. Nie nabijam się z tego żeby było jasne. Ale niektóre babki maja tak infantylny sposób rozumowania i tak naiwnie do wszystkiego podchodzą...
    phi....pompejankę tu przerabiałyśmy jakieś 1000 stron temu....i nie tylko to - również cudowne krzesła i działanie palca boziowego, wszelkie porady zbukowe ojca grzegorza, fazy księzyca i chuj wi co jeszcze.......nikt nas tu już niczym nie zaskoczy...:)

moremi, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - avatar przedni - będzie kiedyś z Ciebie zajefajna starucha..:) tylko, że Ty ekologiczna - zamiast fajki musisz sobie coś innego wymyśleć...:)

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Reni, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza ja robię sama soki malinowe - moi teściowie mają działkę i dostarczają nam mnóstwo malin i aronii - robię z tego soki z ksylitolem...:) Jakiś słoiczek by się znalazł dla Ciebie (bo już prawie wszystko wyduldałam) ale jak Ci godostarczyć?
    Ha, my sobie założyliśmy plantację w tym roku. Także zapraszam w sierpniu na maliny. Nowa odmiana nazywa się pokusa. :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:08

Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, Zofia8, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - avatar przedni - będzie kiedyś z Ciebie zajefajna starucha..:) tylko, że Ty ekologiczna - zamiast fajki musisz sobie coś innego wymyśleć...:)
    Jak to co? Trawę. ;-)

Bursztyn, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzieki :)
    ale to jest fajka ekologiczna, ziolo pale z wlasnej uprawy eko bez oprysku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:10

Bozia3, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Reni, Mega, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na Waszym miejscu z tym Rumplem też bym się nie kolegowała ;-)
    ten cały Rumplestiltskin to zuo

moremi wrote:
    Spróbuj operowac rumplem podczas sztormu. Po 5 minutach czujesz jak Ci mięśnie pracują, a po 15 prosisz o zmianę. Dodam, że ja te mięśnie mam :-)
    Rumpel na jeziora, a na morzu tylko koło sterowe.

nick nieaktualny, moremi, Mega, paszczakin, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam jeszcze, że znalazłam na innym forum Ashermanki i niektòrym się udało pozbyć zrostòw i urodzić.

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, paszczakin, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek powiedział, a raczej wyrwał mu się bełkot - coś na kształt "maaamaaa" - ale A. stwierdził, że mam omamy słuchowe i absolutnie nic takiego nie miało miejsca..:). A wczoraj starszy coś się tam z nami wykłócał i powiedział; "oojjj", a Kajtek na to: "ojojojoj....":) No to już A. usłyszał i jakoś dziwnie mu nie przeszkadzało...;) Jak powie "taataa" to ja zacznę mieć problemy z uszami...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:13

Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, gosia7122, paszczakin, nick nieaktualny, Zofia8, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Powiem wam jeszcze, że znalazłam na innym forum Ashermanki i niektòrym się udało pozbyć zrostòw i urodzić.
    czyli mozna? mozna ! :)

nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A widzisz! Zajdziesz pierw ode mnie :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ty też będziesz "niektóra" której się udało :-)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli mozna? mozna ! :)
    Mnie to napawa optymizmem. :-)

nick nieaktualny, Bursztyn, Reni, Mega, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Też czytałam baśnie braci Grimm. I spać po nich nie mogłam :-)

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mnie to napawa optymizmem. :-)
    i bardzo slusznie, powinno :)

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może zioło? sama natura

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3863be0ee394.png
    Bozia3 wrote:

nick nieaktualny, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, Bursztyn, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tez oglądasz Dawno dawno temu? ;)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha akurat Shreka ;-)
    Mega wrote:
    Tez oglądasz Dawno dawno temu? ;)

kapturnica, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy macie najbliższą owulkę? można by tak prezent walentynkowy sobie sprawić ;-)

- Kochana, to dla ciebie, na Walentynki! Otwórz szybko!
    - Ależ to twój rozporek…
    - Otwieraj!

Bozia3, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka ma klona
    https://ovufriend.pl/wykres,b95908ed0adbd9104fafda8f0aaa590e.html

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 7420 7421 7422 7423 7424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ