35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja widziałam tez wątek o odmawianiu nowenny pompejańskiej i o jej zbawiennym wpływie na wszystkie aspekty zdrowia i życia. Nie nabijam się z tego żeby było jasne. Ale niektóre babki maja tak infantylny sposób rozumowania i tak naiwnie do wszystkiego podchodzą...
moremi, Bursztyn, macduska, Sabina, kkisia, Reni, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:paszcza ja robię sama soki malinowe - moi teściowie mają działkę i dostarczają nam mnóstwo malin i aronii - robię z tego soki z ksylitolem...
Jakiś słoiczek by się znalazł dla Ciebie (bo już prawie wszystko wyduldałam) ale jak Ci godostarczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:08
Bozia3, Sabina, Bursztyn, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, paszczakin, Zofia8, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Bursztyn - avatar przedni - będzie kiedyś z Ciebie zajefajna starucha..
tylko, że Ty ekologiczna - zamiast fajki musisz sobie coś innego wymyśleć...
Bursztyn, Bozia3, moremi, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - avatar przedni - będzie kiedyś z Ciebie zajefajna starucha..
tylko, że Ty ekologiczna - zamiast fajki musisz sobie coś innego wymyśleć...
ale to jest fajka ekologiczna, ziolo pale z wlasnej uprawy eko bez opryskuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:10
Bozia3, macduska, moremi, kkisia, Reni, Mega, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ja na Waszym miejscu z tym Rumplem też bym się nie kolegowała
ten cały Rumplestiltskin to zuo
moremi wrote:Spróbuj operowac rumplem podczas sztormu. Po 5 minutach czujesz jak Ci mięśnie pracują, a po 15 prosisz o zmianę. Dodam, że ja te mięśnie mam
Rumpel na jeziora, a na morzu tylko koło sterowe.macduska, moremi, Mega, paszczakin, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajtek powiedział, a raczej wyrwał mu się bełkot - coś na kształt "maaamaaa" - ale A. stwierdził, że mam omamy słuchowe i absolutnie nic takiego nie miało miejsca..
. A wczoraj starszy coś się tam z nami wykłócał i powiedział; "oojjj", a Kajtek na to: "ojojojoj...."
No to już A. usłyszał i jakoś dziwnie mu nie przeszkadzało...
Jak powie "taataa" to ja zacznę mieć problemy z uszami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:13
Bursztyn, Sabina, moremi, macduska, kkisia, Reni, gosia7122, paszczakin, Mala79, Zofia8, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Powiem wam jeszcze, że znalazłam na innym forum Ashermanki i niektòrym się udało pozbyć zrostòw i urodzić.
Sabina, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja na Waszym miejscu z tym Rumplem też bym się nie kolegowała
ten cały Rumplestiltskin to zuoReni, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to może zioło? sama natura
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3863be0ee394.png
Bozia3 wrote:Bursztyn - avatar przedni - będzie kiedyś z Ciebie zajefajna starucha..tylko, że Ty ekologiczna - zamiast fajki musisz sobie coś innego wymyśleć...
kkisia, Mega, Bozia3, macduska, paszczakin, moremi, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja na Waszym miejscu z tym Rumplem też bym się nie kolegowała
ten cały Rumplestiltskin to zuoReni, moremi lubią tę wiadomość
-
Kiedy macie najbliższą owulkę? można by tak prezent walentynkowy sobie sprawić
- Kochana, to dla ciebie, na Walentynki! Otwórz szybko!
- Ależ to twój rozporek…
- Otwieraj!Bozia3, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość