35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SIMBO kochana, wiesc niesie ze dzis sa Twoje urodziny

Nie bardzo mam Ci czego zyczyc bo wszystko juz wlasciwie masz: wielka Milosc
cudowne dzieci, wspaniale perspektywy na przyszlosc, tak wiec tylko dorzuce- zeby zdrowie Wam dopisywalo nadal, kasy nie ubywalo, no i poprawy cery (tego sama sobie tez zycze
)
Reni, MartaDidi, Mega, kkisia, BISCA, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam tylko domowe prZetwory, ogórki, wiśnie, truskawki w kompotach i dżemach, soki malinowe. Maliny i truskawki mamy swoje, wiśnie kupuję od koleżanki.
A i jeszcze powidła sliwkowe sami robimy ze swoich śliwek. Są nie do podrobienia!
Ale nie mam sie czym podzielić, bracia rozgrabiaja
MartaDidi, Mega, Zofia8, kkisia, gosia7122, kapturnica, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Hehehe u mnie teściowa właśnie pieczemoremi wrote:Zdrowia

Pączki pewnie zjem o ile uda mi się kupić z jednej cukierni
czasami ma przebłyski dobroci
moremi, MartaDidi, kkisia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Spróbuj operowac rumplem podczas sztormu. Po 5 minutach czujesz jak Ci mięśnie pracują, a po 15 prosisz o zmianę. Dodam, że ja te mięśnie mamZofia8 wrote:My zawsze z rumplem. Bierzemy te sama lodke co roku.

Rumpel na jeziora, a na morzu tylko koło sterowe.
MartaDidi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Spróbuj operowac rumplem podczas sztormu. Po 5 minutach czujesz jak Ci mięśnie pracują, a po 15 prosisz o zmianę. Dodam, że ja te mięśnie mam

Rumpel na jeziora, a na morzu tylko koło sterowe.[/QUOTE
Ja nie znaju szto eta rumpel.... Ale skoro moremi tak mowi to musi byc prawda
milego popoludnia.
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Spróbuj operowac rumplem podczas sztormu. Po 5 minutach czujesz jak Ci mięśnie pracują, a po 15 prosisz o zmianę. Dodam, że ja te mięśnie mam

Rumpel na jeziora, a na morzu tylko koło sterowe.
No pewnie. Plywaja z kolami i po Mazurach. Nawet chcielismy kiedys sprobowac ale te lodka juz znamy, moze gdybysmy mieli wieksza zaloge. Ale my zwykle plywamy w trojke. Tylko, ze ten trzeci to Majtek z ogonem, ktory tylko spi:-)
moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Rumpel to takie coś jak na fotce tutaj http://zapodaj.net/21e62c9d874fc.jpg.htmlmamatrojki80 wrote:Ja nie znaju szto eta rumpel.... Ale skoro moremi tak mowi to musi byc prawda
milego popoludnia.
To przywiązane sznurkiem z prawej strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:50
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a tego nigdy nie probowalam, dobre? bo w necie wygooglalam, ze zdrowotne bardzo..
ech, chyba musismy wsiasc w furaka i zrobic objazd po Polsce zgarniajac niedoceniane produkcje waszych rodzin
Ja zawsze zazdroscilam dzieciakom z rodzinami na wsi.. Mic taka babcie w domu nad rozlewiskiem...
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wow1-onion-head-emoticon.gif
Nawet dobre, ma tylko taki dziwny posmak. Ja go czuję, reszta rodziny nie. Zdrowy bardzo.
Paszcza, masz zachciewajki.
Za mną w ciąży chodził kompot z węgierek, a jak na złość nie było w sezonie urodzaju na śliwki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Słyszałyście o OZM?

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/stop-ozm,6354.html
Ja widziałam tez wątek o odmawianiu nowenny pompejańskiej i o jej zbawiennym wpływie na wszystkie aspekty zdrowia i życia. Nie nabijam się z tego żeby było jasne. Ale niektóre babki maja tak infantylny sposób rozumowania i tak naiwnie do wszystkiego podchodzą...
moremi, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny