35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nooo wierze ,ze na sama mysl Ci sie skora na karku sie zwija.Ale dobrze ,ze szybko czas leci..I za niedlugo bedziesz zdawala relacyje co i jak..Licze na kontakt
Kapta, po co tam mowa.
Telefon mam póki co. O właśnie jakby nie wyszło z internetem będę grypsować przez ordynatora- Kapturnickiego.moremi, kapturnica, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta, po co tam mowa.
Telefon mam póki co. O właśnie jakby nie wyszło z internetem będę grypsować przez ordynatora- Kapturnickiego.macduska, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Coś mi świta, że możesz udostępnić internet z telefonu. Dokształć się i nie opuszczaj nas na tak długo
Mogę wpaść do serwisu i zapytać o duplikat ale nie sadze żeby się wyrobili do poniedziałku, chyba żeby obciąć????
jak zacznę kombinować to i telefon padnie.
Ni pietruszki ni w co wdrobić....moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyna pisze, że ma do oddania leki.
Zaklepałam infoem.
Jak coś to mogę odebrać i komuś wysłac bo to niedaleko ode mnie.
Zostały jeszcze:
- Dong Quai 520mg zostało ok. 80 tabletek
- Glucophage xr 750 mg 1,5 opakowania, t.j 90 tabletek
- Luteina 50, podjęzykowa 30tabl.
- zastrzyk Pregnyl 2 opakowania
chyba, ze ktoś już zaklepal ale post z wczoraj a tam rzadko ktokolwiek zagląda.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lubelskie-laczmy-sie,1744,25.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:15
-
macduska wrote:No właśnie specjalnie kupiłam z modemem 3G, ale moja stara karta nie mieści się w gniazdo...
Mogę wpaść do serwisu i zapytać o duplikat ale nie sadze żeby się wyrobili do poniedziałku, chyba żeby obciąć????
Ni pietruszki ni w co wdrobić....macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Asiula- morfologia, liczba plemniorów, liczba ruchliwych i rodzaj ruchu.to najważniejsze. u nas jeszcze ważne do tego były hormony. ale to już Ci pewnie Kapta profesjonalnie wszystko opisała co i jak.
byliście już na badaniu? czy Twoje pytanie dotyczyło jak się przygotować do badania?
wiesz, sami to niedawno przeszliśmy.Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyna pisze, że ma do oddania leki.
Zaklepałam infoem.
Zostały jeszcze:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lubelskie-laczmy-sie,1744,25.html
coś bym wzięła ale nie wiem comoże ten inofem jak go tak chwalicie? a ten dong to likwiduje PMSa? moze by sie mój m ucieszył
a ona tego nie wysyła i to trzeba podjechać tam osobiście?
edit: a poczytałam o tym dongu. to chyba nie dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:25
-
macduska wrote:No właśnie specjalnie kupiłam z modemem 3G, ale moja stara karta nie mieści się w gniazdo...
Ni pietruszki ni w co wdrobić....
Ty nie zalatwisze? Ale Zartownisia:-)
macduska lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyna pisze, że ma do oddania leki.
Zaklepałam infoem.
Zostały jeszcze:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lubelskie-laczmy-sie,1744,25.html
Chce oddać za symboliczną sumę
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:coś bym wzięła ale nie wiem co
może ten inofem jak go tak chwalicie? a ten dong to likwiduje PMSa? moze by sie mój m ucieszył
a ona tego nie wysyła i to trzeba podjechać tam osobiście?
nie wiem, może wysyła
chodziło mi o to, że jak nie wysyła to ja i tak sie z nią umówię osobiście bo to jest ode mnie 40 km i bywam tam średnio raz w tygodniu. -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:infoem zajęty
nie wiem, może wysyła
chodziło mi o to, że jak nie wysyła to ja i tak sie z nią umówię osobiście bo to jest ode mnie 40 km i bywam tam średnio raz w tygodniu.
a, to chyba się nie załapię.
bo reszty nie używam, więc nie tym razem.