35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Morek czy patrząc całkowicie na wszystkie wyniki powinnam iść do endo czy nie?
Nie to, że mnie 150zł uwiera w kieszeni, ale jakby trza...
I o co cho z tym odzywaj się? Odzywam się, no nie? Czy nie?
Kapta Ty też mi możesz odpowiedziećCo 3 głowy (znaczy Morek, Ty i Malizna) to trzy głowy
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Morek czy patrząc całkowicie na wszystkie wyniki powinnam iść do endo czy nie?
Nie to, że mnie 150zł uwiera w kieszeni, ale jakby trza...
I o co cho z tym odzywaj się? Odzywam się, no nie? Czy nie?
Kapta Ty też mi możesz odpowiedziećCo 3 głowy (znaczy Morek, Ty i Malizna) to trzy głowy
Kojarzę jednak, że tam też dobrze.kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Mam resztę wyników tarczycowych
Anty TG 24,30 IU/ml (<115,00)
Anty TPO 12,74 IU/ml (<34,00)
Dobrze czy źle?
o właśnie. znaczy- nie wiem czy dobrze czy źle, ale mi przypomniałaś o czymś bo zapomnialam napisać.
dzisiaj wepchnęłam się do gabinetu mojego lekarza po skierowanie do endo. i dobrze, że poszłam teraz bo wisiała kartka że od 16go jest na urlopie.
dostałam skierowanie i poszłam się zapisać w kolejkę. teraz uwaga: dostałam termin na..... 19.08.2015.
no nic, pokazuję świstek mojemu m a on mówi że to ten sam lekarz do którego on idzie jutro. no to tak sobie wymyslilismy, że mu najwyżej powie że sie leczymy razem i czy by spojrzał na moje wyniki a w razie czego ja siedzę na korytarzu jakby mnie chciał obrzucić spojrzeniem. najważniejsze że i skierowanie mam i mam termin. nie wiem. raczej po opowieści mojego m to ten lekarz jakiś taki przymulony, raczej skłaniam sie ku temu ze nawet nie będzie dyskusji żebym się jutro wcisnęła na tą wizytę z moim m. no ale jak rano nie wstanę to się nie przekonam. nikt mi chyba w ryj nie da, nie? zresztą- nie będę się w tej poczekalni tam chwalić po co przyszłammoremi, mamatrojki80, macduska, Mega, kubecek, Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:odżywiaj hehehehe
Jakoś ostatnio Sabinka cichutko w tej ostatniej ławce siedzi. Myślę, że Pani powinna ją wywołać do odpowiedzi.Sabina, kapturnica, macduska, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:odżywiaj hehehehe
Odżywiam - biorę inofem, wit, E, magnez, olej z wiesiołka, wit. prenatalne, dużo zielonej sałaty i oleju z oliwek. Czy dobrze?
Ankohol (jak to mówiła moja babcia) sporadycznie, słaby (piwo) i małokapturnica, moremi, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie. Odzywaj
Jakoś ostatnio Sabinka cichutko w tej ostatniej ławce siedzi. Myślę, że Pani powinna ją wywołać do odpowiedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:53
Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie. Odzywaj
Jakoś ostatnio Sabinka cichutko w tej ostatniej ławce siedzi. Myślę, że Pani powinna ją wywołać do odpowiedzi.moremi, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ankohol (jak to mówiła moja babcia) sporadycznie, słaby (piwo) i mało
To ja odwrotnie
Mocny i dużo
Gorzej i tak chyba sobie nie zrobię a przynajmniej jest radocha.
A poza tym mój M odkrył uroki domowego wyrobu napoi alkoholowych i ktoś to musi wypić
No a poza tym słomiana wdowa jestem to co mam robić?
Sabina lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A wiec tak
liczba plemnikow w 1ml 238.30 mln/ml
liczba plemnikow w ejakulacie 834.05 mln
plemniki zywe 81%
martwe 18%
plemniki o szybkim ruchu postempowym(VSL>11um/s 31%
o wolnym ruchu 4%
po 4 godzinach niestety tylko 22%w ruchu postwepowym szybkim
i jest jeszcze jedno sredni wspolczynnik ksztaltu glowki 60 ponizej normy .
Morfologi brakComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny