35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziś totalnie nieprzytomna. Tata badany, pod holterrn ale głos ma dobry to jestem spokojniejsza. Mój okres coś nie może sie zdecydować
to pierwszy taki rozkraczony cykl od poronienia, przedtem wszystko było jak w zegarku. No nic, może w końcu jutro przyjdzie.
Ekipa remontowa dała dziś popis wiercenia. Tak sie w tej mojej kamienicy przenoszą drgania ze mi storczyk spadł z parapetu i sie połamałsame straty z tym remontem.
Simba- spełnienia marzeń!Sabina, paszczakin, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:A po co Ci selen. Wyniki jak marzenie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:15
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kurwa z tymi terminami na NFZ.
Skorzystam z twojej, bo nie przeklinam:)
Mam skierowania do endo, ortopedy, diabetologa, neurologa i laryngologa. Nawet mi się nie chce dzwonić
Pójdę, jak będę w ciąży, wtedy przyjmują bez takich terminów.
Heh, ale jak byłam w pierwszej ciązy, to miałam termin 1 usg na po porodzie:P Zresztą w ogóle miałam 2 usg (prywatnie)i 2 morfolgie - drzewiej to się tak ciężarnych nie badało:)Mega lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Kurwa z tymi terminami na NFZ.
Młodemu po przejściach okulistycznych usiłuję dobrać okulary do dali od..uwaga czerwca 2014 roku...
Najpierw miał zapalenia sopjówek, potem trzeba było czekać na badanie jakieś nawet prywatnie, potem na wizytę w jedynej przychodni która raczy się nimzająć potem do ortoptystki miałam już "tylko" zadzwonić i na opół godzinki przyjechać. zwolniłam sie z pracy i pewnego grudniowego dnia pojechałam- okazałao sie, ze skończyły im się punkty i dopiero po niowym roku...
Poszłam po Nowym roku- doktorór 9 okazało sie ze jedyny który może wyp[isać takowe okulary) na urlopie, poszłam wczoraj- termin teoretycznie na 26 lutego- chyba, że znowu komuś coś wypadnie...
Jakby nie to, że nie jest to takie palące to chyba szlag by mnie trafił albo nie- zrobiłabym tam rozpierduchę i miałby te okulary w tydzień ale mi się juz nie chce...
Jakiegoś pecha do okulistów mam. Ja w październiku z kolei zapisałam sie na NFZ też po nowe okulary- i wizyta wypada dokładnie 17 lutego- dzień kiedy idę do szpitala... przełożyłam dopiero na 7 kwietnia....macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:bo samo tsh ma idealne ale ft4 niskie..Selen z witamina E pobudzi tarczyce do wytwarzania wiekszej ilosci hormonow..Nie mieszaj jej w glowie Zoska 8(
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aśka- no masz na dole strony- analiza metodą cASA.
no widzę że budyń
analiza po 1 godzinie to chodzi o to, ze od pobrania do rozpoczecia analizy nasienia upłynęło do 60 minut. i takie są procedury. powyżej tego czasu nie analizują. mój przez to musiał trzeci raz zapierniczać do laba z pojemnikiem, bo lab w którym oddał materiał nie dowiózł do centrali w wymaganym czasie i żołnierze zginęli śmiercią męczeńską.Aasiula, macduska, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aśka- no masz na dole strony- analiza metodą cASA.
no widzę że budyń
analiza po 1 godzinie to chodzi o to, ze od pobrania do rozpoczecia analizy nasienia upłynęło do 60 minut. i takie są procedury. powyżej tego czasu nie analizują. mój przez to musiał trzeci raz zapierniczać do laba z pojemnikiem, bo lab w którym oddał materiał nie dowiózł do centrali w wymaganym czasie i żołnierze zginęli śmiercią męczeńską.kapturnica, macduska, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Skorzystam z twojej, bo nie przeklinam:)
Mam skierowania do endo, ortopedy, diabetologa, neurologa i laryngologa. Nawet mi się nie chce dzwonić
Pójdę, jak będę w ciąży, wtedy przyjmują bez takich terminów.
Heh, ale jak byłam w pierwszej ciązy, to miałam termin 1 usg na po porodzie:P Zresztą w ogóle miałam 2 usg (prywatnie)i 2 morfolgie - drzewiej to się tak ciężarnych nie badało:)
Ja mam gina na nfz (nie licze prywatnego) Wg wytycznych funduszu na NFZ przysluguje ciézarnej 1 usg w trymestrze..Ja mialam na 3wizyty w ciazy i za kaædym razem usg..Niestety wszystko zalezy od czlowieka Na wrzesniowkach jest laska w 11tygodniu i jeszcze nie miala zadnego usg...Bo ginka stwoerdzila ,ze nie potrzeba jak byla w 7mym tygodniu u niej 1szy razAasiula lubi tę wiadomość