35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Kubecek nie martw sie. u mnie tez pokazywal sie nieaktualny.
-
wiecie co pada na pychol chyba przeliczyłam swoje siły fizyczne :p umycie 7 podwójnych okien to zdecydowanie nie dla mnie juz nigdy wiecej niech mi taki pomysł do głowy nie wpada :p :p
dobrze ze @ jest bo nawet chyba bym nie dała rady fufu -
Reni wrote:widziałyście historię bliźniąt urodzonych w Rumuni? na tvn było
Jedno urodzone sn w 2014 drugie 51 dni później przez CC w 2015Reni, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witajcie wieczorem, mialam pisac wczoraj, ale nie dalam rady, bo za to, ze wyskoczylam na usg to potem musialam prace nadrobic.
Simba, wszystkiego najlepsiejszego i spelnienia marzen
Jestem szczesliwa, ze usg nie wykazalo pre-menopauzy, lekarz powiedzial, ze na podstawie obrazu jajnikow jest w stanie stwierdzic nawet z wyprzedzeniem co najmniej 5-letnim wygasnie czynnosci jajnikow i ze u mnie to hoho ... Nic z tych rzeczy. Ale faktem jest, ze jajniki sa policystyczne, duzo malych pecherzykow, endo 9 mm, idzie w kierunku @. Dziwi mnie tylko ten " plodny " sluz i zaczely pobolewac piersi - same sutki. Takie objawy na owu, ale bez owu.moremi, macduska, Heretyczka, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurwa mac chlop nie zaznaczyl w ankiecie ze morfologia tez ma byc .
Ale sie wqrwialam ...
u nas to było, że tak powiem- w standardzie. nic nie musieliśmy zaznaczać.
a może u was były różne ceny za takie badanie bez i z?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Też chodziłam do dwóch. Znalazlam pocztą pantoflową takiego, co tony badań przepisywał co miesiąc plus, co trzeba było. Tłukłam się na drugi koniec miasta do niego. Badania wystawiał, ale nie miał w gabinecie nic prócz fotela przedpotopowego. Dobrze, ze narzędzia jednorazowe. I nie mówił. Tylko "Jak się pani czuje?" a potem "Prosze zrobić takie i takie badania". Jeszcze mogłam zapytać "A wszystko jest w porządku?" a on "Tak"
to jak z mężem i kochankiem- każdy zaspokaja inne potrzeby
hahahahahahahaaaa
moremi, Aasiula, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Krakonka, pytałaś o rzęsy... no i mówię nie. Możesz wyczytać, że to nieprawda, że rzęsy się nie niszczą, że dużo zależy od umiejętności kosmetyczki itp. Cholernie wyniszcza to rzęsy i nie jest wygodne. Najgorzej jak swędzi Cię powieka i nie możesz potrzeć, bo zaczepiasz o te cholerne rzęsy, a jak zaczepisz skutecznie, to wyrywasz ze swoją. I to boli. Nawet te rzęsy z futra norki czy czegoś tam po zanurzeniu w kleju nie są już miękkie tylko sztywne i ciężkie. Jak Twoja rzęsa rośnie jeszcze z tą sztuczną, to w pewnym momencie wykręca się (najgorzej oczywiście w stronę oka). Miałam robione tak rzęsy trzy razy i się kur...eczka nie nauczyłam za pierwszym.
Lepiej zainwestować w odżywkę revitalash, albo inną podobnie działającą i jakiś fajny tusz do rzęs.
Ale fakt, że przez pierwsze kilka dni efekt jest olśniewającymoremi, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
czytałam opinie na necie o tym endo co mamy jutro się do niego wybrać. ma 3,5 na 5. negatywy: gbur, niemiły, nieprofesjonalny, nie wypisujący badań, nie słuchający pacjenta itd. czytam to mojemu m a on mówi: no a pamiętasz co ci mówiłem jak od niego wróciłem. nie tylko ja mam widocznie takie odczucia.
no cóż, mówię- ale masz go od ręki, coś ci wypisał i jest za darmo.
no tak.
cóż- może jak ja pójdę to mi nie da po ryju, no nie?...ale słabo to widzę. tylko się będę wkurwiać że wstałam rano niepotrzebnie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kometa- testowalas? sorki ale nie bede nadrabiac forum , bo mi czasu zdeczko brakuje
dzięki Iwcia- chciałabym być już w ciąży, nie udało się tym razem. zatestowałam raz, było na minusie.
przeczekałam 2 dni i tempka poleciała na ryj, a potem dostałam @
potem byłam u gin i wywrózyła mi z tsh niedoczynność, bo jak dla staraczek to jednak za wysokie mimo ze w normie.
własnie jestem na etapie umawiania sie do endo i tylko się wkurwiam na terminy.
wiecie ze sprawdziłam innych endo prywatnie- bardzo proszę, wizyta możliwa już w poniedziałek czy środę. wizyta np. 120 + usg z 50 ale można i 100 za wizytę z usg w cenie. i mieć same pozytywne opinie w necie. i co? można? można.
jakoś mam cały czas nieodparte wrażenie, że jednak jak ktoś ma własny interes to się jakoś tam chociaż stara.iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki Iwcia- chciałabym być już w ciąży, nie udało się tym razem. zatestowałam raz, było na minusie.
przeczekałam 2 dni i tempka poleciała na ryj, a potem dostałam @
potem byłam u gin i wywrózyła mi z tsh niedoczynność, bo jak dla staraczek to jednak za wysokie mimo ze w normie.
własnie jestem na etapie umawiania sie do endo i tylko się wkurwiam na terminy.
wiecie ze sprawdziłam innych endo prywatnie- bardzo proszę, wizyta możliwa już w poniedziałek czy środę. wizyta np. 120 + usg z 50 ale można i 100 za wizytę z usg w cenie. i mieć same pozytywne opinie w necie. i co? można? można.
jakoś mam cały czas nieodparte wrażenie, że jednak jak ktoś ma własny interes to się jakoś tam chociaż stara.MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:asiula- jak maz i wasze cisnienie? jak urodzinki? byla impra?
mial holter zalozony jutro wyniki odbiera,moze trzeba bedzie zmienic leki,bo on leczy sie na nadcisnienie
U mnie to roznie,ja mam problem z kregoslupem i jak mi sie on przestawi i ugniata nerw to cisnienie szaleje razem z blednikiem ;/
Impra byla taka rodzinna ale bylo super
A u Ciebie jak ?
Ivo jaki slicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:17
MartaDidi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak, potwierdzam- wyglądasz nagle jak sarenka... takie pienkne one som że cud-miód. ale jak taka franca akurat postanowi sobie wypaść i wpadnie ci do oka to można się zesrać z bólu- bo to sztywne i twarde- trzesz to się wbija w gałkę oczną. bez lusterka i sprytu się nie obędzie żeby to wyciągnąć. ewentualnie w krytycznych sytuacjach trzeba szukać ratunku u optyka na przykład.
Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, macduska, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
a ja sie zawiesialam na str 7549 ...nie wiem jak ja to nadrobie...
no nie mam jak sie odniesc ...mam nadzieje, ze tak sobie luzno plotkowalysciejak sa jakies nowe ciaze czy emocje zwiazane z kibicowaniem do badan lub testow to prosze napisac.
bardzo za Wami wszystkimi tesknie..jestescie jak heroina
uzalezniacie
Ivutek ma bole brzucha/ kolki ? - desperacja na maxa, bo co go do cycka przystawiam to ja juz sie denerwuje, ciumka zachlannie, wiec i powietrza sie nalyka...wprowadzialam espumisan..przynajmiej na noc...troszke lepiej po nim spi.
zamowilam u mojej kuzynki z niemiec ten zajebisty specyfik na kolki sab simplex..przetestuje i zobaczymy czy rzeczywiscie tak pomaga. sklad jest ten sam co espumisan- tylko ponoc dawka jebitna.Aasiula, MartaDidi, Sabina, kapturnica, moremi, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość