35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta- maz prawie calkiem sie wycofal, jego istniene w domu ograniczylo sie do przewijania Ivo, gotowania, sprzatania, robienia zakupow, mycia garow. Wyluzowal gume w gaciach i jest znacznie lepiejMartaDidi wrote:Iwcia, Kochana! ale ten Twoj Maluch sie zmienia! Jak zyjesz? Jak Mezu? Ustabilizowal sie?

a mi oczywiscie ulzylo , uspokoilam sie, zaczynam cieszyc sie synusiem..dzis strzelil do mnie taki usmiech ze sie rozkleilam
cudowne uczucie
, co do karmienia piersia, to robie to wylacznie dla Ivo, mi to nie sprawia jakiejs szczegolnej przyjemnosci..., mleko mam , Ivo rosnie i to jest najwazniejsze
Sabina, Aasiula, malgos741, moremi, Mega, MartaDidi, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, kkisia, Zofia8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A nie tak dawno czekalysmy w napieciu ,a tu prosze , ech jak ten czas zapindalaiwcia77 wrote:Marta- maz prawie calkiem sie wycofal, jego istniene w domu ograniczylo sie do przewijania Ivo, gotowania, sprzatania, robienia zakupow, mycia garow. Wyluzowal gume w gaciach i jest znacznie lepiej

a mi oczywiscie ulzylo , uspokoilam sie, zaczynam cieszyc sie synusiem..dzis strzelil do mnie taki usmiech ze sie rozkleilam
cudowne uczucie
, co do karmienia piersia, to robie to wylacznie dla Ivo, mi to nie sprawia jakiejs szczegolnej przyjemnosci..., mleko mam , Ivo rosnie i to jest najwazniejsze 
kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
dzisiaj Simba, ja pechowoiwcia77 wrote:morek ty sie przyznaj bez bicia kiedy masz urodziny
cobym nie musiala sie wstydzic ze cos przegapilam 
malgos741, Aasiula, kapturnica, Mega, macduska, MartaDidi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Maduska możesz udostępnić internet przez telefon jest tam w telefonie opcja :
tethering i przenośny hot spot naciskasz a przedtem musisz wejść w konfiguracja hot spot i zobaczyć hasło i wł. przesył danych i gotowe...
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
od razu pechowo, ja mam 13 tego imieniny i nie uważam że pechowemoremi wrote:dzisiaj Simba, ja pechowo

Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Iwcia synuś prześliczny
Aasiula, MartaDidi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość