35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:od razu pechowo, ja mam 13 tego imieniny i nie uważam że pechowe
napisałam do Ciebie na prv i mam nadzieję, że przeczytałaśkapturnica, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Maduska możesz udostępnić internet przez telefon jest tam w telefonie opcja :
tethering i przenośny hot spot naciskasz a przedtem musisz wejść w konfiguracja hot spot i zobaczyć hasło i wł. przesył danych i gotowe...
O matko, chyba sobie to skopiuję i zrobię wydruk,
dziękimoremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:imieniny sryny
napisałam do Ciebie na prv i mam nadzieję, że przeczytałaś01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwcia ja stosowałam Sab simplex i działał choc jak doczytałam skład to trochę sie zdziwiłam. Był bardzo podobny albo nawet identyczny z espumisanem tylko dawkowanie było większe. Sprowadzalam go z Czech
Aasiula, malgos741, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:O matko, chyba sobie to skopiuję i zrobię wydruk,
dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:46
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Pieklysmy z Helka paczki i bezy:-)byla bardzo grzeczna tylko lezala biedna na podlodze (na kocyku)jak takie rumunskie dziecko,nie chciala w bujaczku siedzic:-) Iwcia super chlopak z Iva
iwcia77, Aasiula, Mega, Sabina, Pusurek, gosia7122, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Tez stosowalam dla Helki Sab simplex i bylam zadowolona.Natka_79 wrote:Iwcia ja stosowałam Sab simplex i działał choc jak doczytałam skład to trochę sie zdziwiłam. Był bardzo podobny albo nawet identyczny z espumisanem tylko dawkowanie było większe. Sprowadzalam go z Czech
iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Iwcia jaki Ivo slicznosci
jak chłopaki są tacy ładni to ja się nawet na synka piszę
Współczuje kolek, oby się poprawiło...
My też za Tobą tesknimy
Potwierdzam- chłopcy są równie śliczni i cudni jak dziewczynki,
Fajnie, że się odezwałaś Iwcia!malgos741, Aasiula, iwcia77, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula jak ma 31% ruchliwych to wiem że 32% to norma, mój przy iui miał 31% i lekarz w klinice powiedział że można zaliczyć do normy a po odwirowaniu miał 15mln.
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
anna maria wrote:Pieklysmy z Helka paczki i bezy:-)byla bardzo grzeczna tylko lezala biedna na podlodze (na kocyku)jak takie rumunskie dziecko,nie chciala w bujaczku siedzic:-) Iwcia super chlopak z Iva
anna maria lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Krakonka, pytałaś o rzęsy... no i mówię nie. Możesz wyczytać, że to nieprawda, że rzęsy się nie niszczą, że dużo zależy od umiejętności kosmetyczki itp. Cholernie wyniszcza to rzęsy i nie jest wygodne. Najgorzej jak swędzi Cię powieka i nie możesz potrzeć, bo zaczepiasz o te cholerne rzęsy, a jak zaczepisz skutecznie, to wyrywasz ze swoją. I to boli. Nawet te rzęsy z futra norki czy czegoś tam po zanurzeniu w kleju nie są już miękkie tylko sztywne i ciężkie. Jak Twoja rzęsa rośnie jeszcze z tą sztuczną, to w pewnym momencie wykręca się (najgorzej oczywiście w stronę oka). Miałam robione tak rzęsy trzy razy i się kur...eczka nie nauczyłam za pierwszym.
Lepiej zainwestować w odżywkę revitalash, albo inną podobnie działającą i jakiś fajny tusz do rzęs.
Ale fakt, że przez pierwsze kilka dni efekt jest olśniewający
Dzięki. To ja się będę smarowała i odłoże decyzję
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Potwierdzam- chłopcy są równie śliczni i cudni jak dziewczynki,
Fajnie, że się odezwałaś Iwcia!kapturnica, Aasiula, macduska, anna maria, Krakonka, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ja to bym obojętnie chciała czy chłopak czy dziewczynka aby było
Ja to też w sumie obojętne, ale byłabym ciekawa własnej reakcji tym razem:) Jak się ostatnio dowiedziałam, że córka, to wpadłam w panikę. I jeszcze nie do końca mi przeszło. Ale może to dlatego, że syn bardziej zaawansowany, no i już większość wychowania za mną. Zostało góra 6 lat. A Małgośka to niewiadoma i całkiem inna i wszystko przede mną. No i jak obserwuję teraz starsze dzieci i młodzież, to zgroza bierze na dziewuchy:/ Może dlatego, że babki teraz silniejsze, to córki jeszcze bardziej...?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013