35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co. Ja do 30 roku życia nie chodzilam do gina. Ale w ciągu ostatnich 2 lat, że ciąży nie wspomnę, to odbilam to sobie za wszystkie czasy
ileż można w tej poczekalni wysiedziec? Toc te fotele są już wytarte.przez ta moja szanowna dupine
Mega, Mango, macduska, Aasiula, kapturnica, inessa, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Juz wykasowałam ,wiesz ile to roboty ,bo to z albumy bylo hyyhyhyhy
Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja podsumuję to jednym zdaniem - jesteście podłe świnki i tyle.
Jak można tak zdjęcia wrzucać na trzy sekundy że człowiek nawet drinka nie zdąży dopić a już nic nie ma.
Wstydźcie się moje panny !!!moremi, Aasiula, anna maria, Pusurek, inessa, kkisia, Mega, gretka, gosia7122, kapturnica, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:A ja podsumuję to jednym zdaniem - jesteście podłe świnki i tyle.
Jak można tak zdjęcia wrzucać na trzy sekundy że człowiek nawet drinka nie zdąży dopić a już nic nie ma.
Wstydźcie się moje panny !!!
daje 3 min. na ogladanna maria, Aasiula, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Wstydźcie się moje panny !!!
Ale chociaż pięknego Bursztyna widziałamAasiula, Bursztyn, macduska, kkisia, gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To nie panny lecz mężatki
Wstydźcie się moje panny !!!Niuta, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie