35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm... a to dałas mi do myślenia.
no tak- przecież to jest wszystko dociśnięte, dopasowane.
wieczorowa to niby byla i dopasowana ale jednak zawsze to luźniejsza suknia niż ślubna, ślubna rzeczywiście jest (taka gorsetowa przynajmniej) dociśnięta do ciała, ściągnięta np. wstążkami/ tasiemkami. hm.. może nie byłoby tak źle
no- a cycki muszą byćbylo bosko
Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a ty Bursztyn wyglądałaś jak włoska boginii
ale raczej polska, bo slub bralam w moim rodzinnym Krakowie w bazylice o.o Franciszkanow
mysle ze 2.5 metrowy welon dodawal tajemniczosciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:07
macduska, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dzieki
ale raczej polska, bo slub bralam w moim rodzinnym Krakowie w bazylice o.o Franciszkanow
mysle ze 2.5 metrowy welon dodawal tajemniczosciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:11
Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o, i dlatego ja zajmuję się wyszukaniem fotografa. kocham piękne zdjęcia. a znam foto-ziutków i ich się wystrzegam. zdjęcia ze ślubu muszą być wyjątkowe. zresztą- teraz jest taki sprzęt, że można cuda robić.
sama się interesuję trochę fotografią i podobno mam to coś w okutakże nasz fotograf będzie miał ze mną trudno
Sabina, Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość