35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.
a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo? -
nick nieaktualny
-
dobra, ja se ide..
ale jak ktora pokaze jakas fote to i mi na priva prosze wyslac.. obiecuje dyskrecje i skasowanie po ujrzeniu
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....ComeToMeBaby wrote:hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.
a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?
Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
to ja chyba też w takie zainwestujęBursztyn wrote:no ja, ale to sa super pusz apy

dzialaja cuda
heeheh a co.
dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach
i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych...
no- dobrze mnie podsumował hehehehe
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wiesz ile to roboty..Przeszukaj zakurzone zdjecia sprzed lat..Baa znajdz takie na ktorym bedziesz uwazala ze dobrze wygladasz cyknij aparatem , podlacz i zgraj..Toć to północ mnie zastaniemamatrojki80 wrote:Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba
już się nie wykręcaj 
nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).kapturnica wrote:ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....
to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie okiComeToMeBaby wrote:tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
eee no teraz ładny wynikComeToMeBaby wrote:tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
to nie jemusie ma podobac tylko Tobie!ComeToMeBaby wrote:to ja chyba też w takie zainwestuję
heeheh a co.
dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach
i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych...
no- dobrze mnie podsumował hehehehe
moj maz zobaczyl sukienke kiedy weszlam w niej do kosiola, on czekal przed oltarzem z godnie z wlsokim zwyczajem.
Aha, to nie prawda ze kieca bez ramiaczek spada- moja sie nie ruszyla
Suknie mialam z La Sposa, z Hiszpanii sprowadzona, pusz apy wieksze na zyczenie, dopasowane na tip top,i ja- niecycata- stalam sie nagle cycata
bylam przeszczesliwa, wkoncu poczulam co to oznacza miec cycki
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..macduska wrote:dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
yhym... kumam. dziekuję za konsultingkapturnica wrote:nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki

tak sobie teraz myślę- co z tą moją gin?
ona mnie odesłała do endo z tamtymi wynikami (no i słusznie), poleciła klinikę w Trójmieście i tam lekarza od niepłodności, uściskała rękę i powiedziała że ma nadzieję, ze jak następnym razem do niej przyjdę to będę w ciąży.
hmmm- spławiła mnie? tak jakby dała mi do zrozumienia, że może to grubszy temat i powinien się nami zająć lekarz specjalizujący się w niepłodności? tak teraz o tym myślę.
Aasiula lubi tę wiadomość