Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
    bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
    to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.

a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba :-) już się nie wykręcaj ;-)

Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, ja se ide..
    ale jak ktora pokaze jakas fote to i mi na priva prosze wyslac.. obiecuje dyskrecje i skasowanie po ujrzeniu ;)

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Babo toć napisałam ja bralam slub w czasie zamierzchłej technologii XD
    nie widziałam jak pisałaś :-)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
    bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
    to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.

a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?
    ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....

Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie widziałam jak pisałaś :-)
    Ty jak sie nie myle tez w dobie magnetowidów XD

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ja, ale to sa super pusz apy :)
    dzialaja cuda :)
    to ja chyba też w takie zainwestuję :P heeheh a co.
    dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach ;) i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych... :P no- dobrze mnie podsumował hehehehe

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba :-) już się nie wykręcaj ;-)
    wiesz ile to roboty..Przeszukaj zakurzone zdjecia sprzed lat..Baa znajdz takie na ktorym bedziesz uwazala ze dobrze wygladasz cyknij aparatem , podlacz i zgraj..Toć to północ mnie zastanie 8)

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez ;D

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....
    tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
    to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu priv teraz zauwazylam

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta już się tak nie postarzaj :-) ja w tym roku kończę 35, a ty chyba 37?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.
    nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    eee no teraz ładny wynik :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta już się tak nie postarzaj :-) ja w tym roku kończę 35, a ty chyba 37?
    pierdole jak mnie postarzalas ..A w niebieska dupe kopa chcesz?? 8)

Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to ja chyba też w takie zainwestuję :P heeheh a co.
    dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach ;) i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych... :P no- dobrze mnie podsumował hehehehe
    to nie jemusie ma podobac tylko Tobie! :)
    moj maz zobaczyl sukienke kiedy weszlam w niej do kosiola, on czekal przed oltarzem z godnie z wlsokim zwyczajem.
    Aha, to nie prawda ze kieca bez ramiaczek spada- moja sie nie ruszyla :)
    Suknie mialam z La Sposa, z Hiszpanii sprowadzona, pusz apy wieksze na zyczenie, dopasowane na tip top,i ja- niecycata- stalam sie nagle cycata :) bylam przeszczesliwa, wkoncu poczulam co to oznacza miec cycki :)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania
    to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..

posłucham Cie :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki
    yhym... kumam. dziekuję za konsulting :)

tak sobie teraz myślę- co z tą moją gin?
    ona mnie odesłała do endo z tamtymi wynikami (no i słusznie), poleciła klinikę w Trójmieście i tam lekarza od niepłodności, uściskała rękę i powiedziała że ma nadzieję, ze jak następnym razem do niej przyjdę to będę w ciąży.
    hmmm- spławiła mnie? tak jakby dała mi do zrozumienia, że może to grubszy temat i powinien się nami zająć lekarz specjalizujący się w niepłodności? tak teraz o tym myślę.

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 7450 7451 7452 7453 7454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ