X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
    bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
    to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.

a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba :-) już się nie wykręcaj ;-)

Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, ja se ide..
    ale jak ktora pokaze jakas fote to i mi na priva prosze wyslac.. obiecuje dyskrecje i skasowanie po ujrzeniu ;)

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Babo toć napisałam ja bralam slub w czasie zamierzchłej technologii XD
    nie widziałam jak pisałaś :-)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
    bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
    to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.

a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?
    ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie widziałam jak pisałaś :-)
    Ty jak sie nie myle tez w dobie magnetowidów XD

Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ja, ale to sa super pusz apy :)
    dzialaja cuda :)
    to ja chyba też w takie zainwestuję :P heeheh a co.
    dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach ;) i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych... :P no- dobrze mnie podsumował hehehehe

kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba :-) już się nie wykręcaj ;-)
    wiesz ile to roboty..Przeszukaj zakurzone zdjecia sprzed lat..Baa znajdz takie na ktorym bedziesz uwazala ze dobrze wygladasz cyknij aparatem , podlacz i zgraj..Toć to północ mnie zastanie 8)

mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez ;D

kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....
    tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
    to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu priv teraz zauwazylam

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta już się tak nie postarzaj :-) ja w tym roku kończę 35, a ty chyba 37?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.
    nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    eee no teraz ładny wynik :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta już się tak nie postarzaj :-) ja w tym roku kończę 35, a ty chyba 37?
    pierdole jak mnie postarzalas ..A w niebieska dupe kopa chcesz?? 8)

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to ja chyba też w takie zainwestuję :P heeheh a co.
    dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniach ;) i wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych... :P no- dobrze mnie podsumował hehehehe
    to nie jemusie ma podobac tylko Tobie! :)
    moj maz zobaczyl sukienke kiedy weszlam w niej do kosiola, on czekal przed oltarzem z godnie z wlsokim zwyczajem.
    Aha, to nie prawda ze kieca bez ramiaczek spada- moja sie nie ruszyla :)
    Suknie mialam z La Sposa, z Hiszpanii sprowadzona, pusz apy wieksze na zyczenie, dopasowane na tip top,i ja- niecycata- stalam sie nagle cycata :) bylam przeszczesliwa, wkoncu poczulam co to oznacza miec cycki :)

kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Mega, moremi, Arwena, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania
    to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..

macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..

posłucham Cie :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki
    yhym... kumam. dziekuję za konsulting :)

tak sobie teraz myślę- co z tą moją gin?
    ona mnie odesłała do endo z tamtymi wynikami (no i słusznie), poleciła klinikę w Trójmieście i tam lekarza od niepłodności, uściskała rękę i powiedziała że ma nadzieję, ze jak następnym razem do niej przyjdę to będę w ciąży.
    hmmm- spławiła mnie? tak jakby dała mi do zrozumienia, że może to grubszy temat i powinien się nami zająć lekarz specjalizujący się w niepłodności? tak teraz o tym myślę.

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 7450 7451 7452 7453 7454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ