35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.
a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo? -
nick nieaktualny
-
dobra, ja se ide..
ale jak ktora pokaze jakas fote to i mi na priva prosze wyslac.. obiecuje dyskrecje i skasowanie po ujrzeniukapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm... czy ja się dobrze doczytałam, że mam słabe FT3?
bo mi wychodzi 32,27% normy, a FT4 78,32% normy.
to by sie zgadzało- zmęczona rano jestem tak, ze wstać rano to ciężko, no i te wypadające włosy ostatnio (coś tam udało mi się lekami od dermatologa zachamować), suchość skóry- to mogę potwierdzić od dłuższego czasu mam tak, że chyba nie ma dnia, żebym się gdzieś nie podrapała bo mnie swędzi gdzieniegdzie. a ostatnio u dermatologa dostałam nawet maść bo mi się zaczęła łuszczyć na ramieniu.
a bo już się ucieszyłam, ze może nie potrzebuję endo. że zrobię sobie kontrolnie za miesiac jeszcze raz tsh z tymi ft i sprawdzę. a tu chyba powinnam się przejść do endo?Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ja, ale to sa super pusz apy
dzialaja cudaheeheh a co.
dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniachi wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych...
no- dobrze mnie podsumował hehehehe
kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Aasiula sobie poradziła, cyknęła zdjęcie z albumu chyba
już się nie wykręcaj
mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ft3 nie jest tak bardzo istotne jak ft4 Jest wysokie ale lepiej ft4 w gornej niz dolnej granicy Masz wyniki w porzadku jesli dobrze mi sie tsh migło na poziomie nie cale 2 .....
to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:tak, 1,875 (wczęsniej prawie 2,6).
to się tak samo wachnęło?... to mam to kontrolować co miesiąc jak tak lata raz w tą, raz w tamtą. normalnie siedzisz jak na bombie zegarowej.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to ja chyba też w takie zainwestuję
heeheh a co.
dzisiaj u mamy dyskutowalismy jakie to wielkie postępy poczyniliśmy w przygotowaniachi wspomniałam o sukience to mój powiedział żebyśmy go czasem nie mieszały do "rundki po mieście" w tej sprawie heeheh i ustaliłyśmy że on to mnie dopiero zobaczy w sukience na ślubie. i teraz jestem niepocieszona że nie będe mu mogła nawet pokazać czy taka mu sie podoba czy taka, czy ten kolor czy ten, czy w tej mi lepiej czy w tamtej...a on mówi: spośród miliona innych...
no- dobrze mnie podsumował hehehehe
moj maz zobaczyl sukienke kiedy weszlam w niej do kosiola, on czekal przed oltarzem z godnie z wlsokim zwyczajem.
Aha, to nie prawda ze kieca bez ramiaczek spada- moja sie nie ruszyla
Suknie mialam z La Sposa, z Hiszpanii sprowadzona, pusz apy wieksze na zyczenie, dopasowane na tip top,i ja- niecycata- stalam sie nagle cycatabylam przeszczesliwa, wkoncu poczulam co to oznacza miec cycki
kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Mega, moremi, Arwena, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dokładnie- mój ślub na taśmie ale jeszcze działa- też nosze się z zamiarem przegrania
macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:nieeeee spokojnie..Tsh ma to do siebie ,ze sie bedzie wahalo. Kontroluj raz na 3,4 miesiace i bedzie oki
tak sobie teraz myślę- co z tą moją gin?
ona mnie odesłała do endo z tamtymi wynikami (no i słusznie), poleciła klinikę w Trójmieście i tam lekarza od niepłodności, uściskała rękę i powiedziała że ma nadzieję, ze jak następnym razem do niej przyjdę to będę w ciąży.
hmmm- spławiła mnie? tak jakby dała mi do zrozumienia, że może to grubszy temat i powinien się nami zająć lekarz specjalizujący się w niepłodności? tak teraz o tym myślę.Aasiula lubi tę wiadomość