35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:posłucham Cie
A ja mu na to ,ze nic mu takw życiu dobrze nie wyszło jak one
macduska, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mowie powaznie szkoda taka pamiatke stracic..Jak wlaczylam mlodemu to myslalam ze sie posika zesmiechu ze ojciec mial tyle włosów na głowie
A ja mu na to ,ze nic mu takw życiu dobrze nie wyszło jak one
mój był łysy już na ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:22
kapturnica, Bursztyn, anna maria, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:wolał stracic przed..Madry chlop
oszukał mnie okrutnie
albo to znajomośc ze mną tak na niego podziałała...Bursztyn, kkisia, mamatrojki80, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to sie pospiesz bo moze byc za pozno..Moja kaseta ze studniowki ledwo sie udalo przegrac a i tak sa miejsca gdzie juz bylo posklejane i sa zamazane..
macduska, mamatrojki80, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to nie jemusie ma podobac tylko Tobie!
moj maz zobaczyl sukienke kiedy weszlam w niej do kosiola, on czekal przed oltarzem z godnie z wlsokim zwyczajem.
Aha, to nie prawda ze kieca bez ramiaczek spada- moja sie nie ruszyla
Suknie mialam z La Sposa, z Hiszpanii sprowadzona, pusz apy wieksze na zyczenie, dopasowane na tip top,i ja- niecycata- stalam sie nagle cycatabylam przeszczesliwa, wkoncu poczulam co to oznacza miec cycki
no jakoś postaram się nie ekscytować tak ta sukienką przy m. chociaż jakoś mi dziwnieale stwierdziliśmy że nie będziemy tego traktować jak tajemnicy tylko jak niespodziankę
poza tym- jednak zdaję sobie sprawę z tego ze facetów nie obchodzi to ile tryliardów sukienek oglądniesz, poprzymierzasz i czy ma mieć taki odcień czy fason- ma poprostu być. jeszcze jakbym go zadręczała swoją sukienką to by chyba padł na zawał. facet tego nie przetrzyma
-
ComeToMeBaby wrote:no- ja mam doświadczenie tylko ze sukniami wieczorowymi bez ramiączek. i one niestety ze mnie zlatywały jak się za bardzo rozhuśtałam w tańcowaniu. wystarczyło żeby mnie kto poobkręcał i rękę do góry uniosłam- wtedy cały cycek zmienia kształt i płaszczeje ;P a sukienka nie ma oparcia i ucieka do dołu. to wieczne poprawianie i stres czy zaraz mi cycków nie będzie widać.. a tańcowania to sobie nie odmówię
no jakoś postaram się nie ekscytować tak ta sukienką przy m. chociaż jakoś mi dziwnieale stwierdziliśmy że nie będziemy tego traktować jak tajemnicy tylko jak niespodziankę
poza tym- jednak zdaję sobie sprawę z tego ze facetów nie obchodzi to ile tryliardów sukienek oglądniesz, poprzymierzasz i czy ma mieć taki odcień czy fason- ma poprostu być. jeszcze jakbym go zadręczała swoją sukienką to by chyba padł na zawał. facet tego nie przetrzyma
dla mnie cudo, gdybym mogla to na codzien chodzilabym w takiej, niestety urodzilam sie w nieodpowiedniej epoce
przeciez ja tez szalalam w tancu
i nie musisz go zadreczac, poco? idziesz z przyjaciolka, przymierzasz, przebierasz i dobrze sie bawicieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:57
Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:zadnego stresu nie ma, kieca bedzie idealnie dopasowana, spoko i jeszcze jaka talie robi, i cyc wypycha
dla mnie cudo, gdybym mogla to na codzien chodzilabym w takiej, niestety urodzilam sie w nieodpowiedniej epoce
przeciez ja tez szalalam w tancu
no tak- przecież to jest wszystko dociśnięte, dopasowane.
wieczorowa to niby byla i dopasowana ale jednak zawsze to luźniejsza suknia niż ślubna, ślubna rzeczywiście jest (taka gorsetowa przynajmniej) dociśnięta do ciała, ściągnięta np. wstążkami/ tasiemkami. hm.. może nie byłoby tak źle
no- a cycki muszą byćAasiula, Bursztyn, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Macduska, piekne foto, takie z klimatem, przypomina mi retro, super!
przed chwilą przerobiłam je z normalnego
( Kapta- to zajmuje 10 minut)
i tak sobie myślę, ze je powiększę, wywołam i oprawię w ramki
resztę zdjeć tęż zrobię w sepii i będzie rodzinna galeriaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:00
mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, kapturnica, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny