35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wa mać....poszłam poprasować, dziecko kąpaliśmy, podczas kąpieli walnął kupę, więc się przedłużyło, potem cycek i co???? zdjęcia poszły się paść....zdążyłam zobaczyć tylko Wacie - niestety też chuda...
ja swoje ślubne z eksem mam też tylko na zdjęciach normalnych, jak zeskanuje to Wam wrzucę - jestem tam full blondi hehe....
Asiula - może byś wrzuciła jeszcze raz - z córką i to romantyczne - co?ComeToMeBaby, moremi, inessa, Mega, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie znów ominęło
Chyba musimy ustalić godziny wrzucania zdjęć. Wtedy każda się złapieComeToMeBaby, kapturnica, inessa, Aasiula, kkisia, Arwena, Natka_79 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Miał być link do jednej foty, a wyszedł cały plener. Blond mózgownica normalnie.
W każdym razie buty niebieskie zamawialam z bialebuty jak Paszcza. Kalie w bukiecie też miałam;) róże i storczyki również.
I to był plener, więc ani włosów nie układałam, ani makijaż rewelacyjny nie był. Kiedyś ze ślubu wrzucę.
A panowie z mięśniami to kuzyniBursztyn, ComeToMeBaby, Margolcia88, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Znowu nic nie widziałam! Co to jest?! Jawna dyskryminacja?? Wiedziałyście, że mi gin grzebie w piczkinsie, nie miałam Was jak oglądać
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to moze bys sie odwdzieczyla, co?
Moje nie są takie ładne - jakaś tłusta kluska jestem na zdjęciach ślubnych, miałam źle nałożoną suknię, i sterczał mi brzuch przez to, bo moja starsza nie umiała mi dobrze sznureczków pozwiązywać.
Mało mam tych zdjęć, bo gdzieś zgubiliśmy płytki, zanim je zgraliśmy na komputer.
Nasz ślub to nie było wielkie przedsięwzięcie.Załatwiony w miesiąc razem z suknią szytą.
No i dodam, że nie umiem tu wstawiać zdjęć.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Moje nie są takie ładne - jakaś tłusta kluska jestem na zdjęciach ślubnych, miałam źle nałożoną suknię, i sterczał mi brzuch przez to, bo moja starsza nie umiała mi dobrze sznureczków pozwiązywać.
Mało mam tych zdjęć, bo gdzieś zgubiliśmy płytki, zanim je zgraliśmy na komputer.
Nasz ślub to nie było wielkie przedsięwzięcie.Załatwiony w miesiąc razem z suknią szytą.
No i dodam, że nie umiem tu wstawiać zdjęć.
http://naforum.zapodaj.net/
program zrobi za ciebie wszystko