35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:kliknęłaś na dole ten zielony przycisk zapodaj?
jeśli tak to powinno ci się nowe okienko/ karta/ strona otworzyć z twoim zdjęciem i pod spodem 3 chyba linkami do kopiowania, w tym własnie ten BBC code.
jesli się wycofałaś po zapodaj to zdjęcie jest na serwerze ale nie masz linka. to zdjecie usunie się samo za jakiś czas.
tak sie wlasnie zastanawiam... -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kliknęłaś na dole ten zielony przycisk zapodaj?
jeśli tak to powinno ci się nowe okienko/ karta/ strona otworzyć z twoim zdjęciem i pod spodem 3 chyba linkami do kopiowania, w tym własnie ten BBC code.
jesli się wycofałaś po zapodaj to zdjęcie jest na serwerze ale nie masz linka. to zdjecie usunie się samo za jakiś czas.
Dzięki za informacje. Ale na pewno się usunie samo? Ale ktoś to może obejrzeć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bo chce mieć wyniki z toxo i reszty.
Moja ginka jest już troszkę starsza, jest przeciwna szybkiemu zachodzeniu w ciążę po poronieniu. Tak ma. A to nie jest typ z którym dyskutujesz. Musze odpuścić ten cykl -
nick nieaktualny
-
Wiesz co jesli chodzi o badania typu cytomegalia , toxo itd to nawet jest to logiczne..Bo moze ona podejrzewa jakies zakazenie i ze to moglo spowodowac poronienie..A po iGg wszystko bedzie wiadomo... Moze dlatego kazala ci sie wstrzymac jeszcze..
Sabina, Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no sama nie wiem, moze to ma jednak sens...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:sabcia - a po co ty się ginką przejmujesz - jeśli czujesz, że jest ok to działajcie, a badania doniesiesz potem....
Mega, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:sabcia - a po co ty się ginką przejmujesz - jeśli czujesz, że jest ok to działajcie, a badania doniesiesz potem....
kapturnica, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak naprawdę nie ma jeszcze 2 msc od zabiegu, to jest pierwszy normalny cykl. Gadałam z mężem, nie będziemy szaleć. Co ma być t będzie. Jak to dziecko jest nam pisane, to te 2 miesiące nie zrobią nam żadnej różnicy.
Sabina lubi tę wiadomość