35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzięki!
Warto było tyle lamentowaćWyglądałaś naprawdę niesamowicie...
I cyc jest na miejscu
Ty naprawdę nie pasujesz do tych czasów, Tobie tylko takie suknie i XIX wiek
pojde jednak tak jutro do roboty, jest szansa ze zatrzymam sie (zatrzymaja nie...) na dluzej w tej epoceAasiula, Sabina, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:No i dodam, że nie umiem tu wstawiać zdjęć.
ja to już znam na pamięć, więc tak:
www.zapodaj.net
po lewej stronie wybierasz Na forum
klikasz przeglądaj i wybierasz z kompa zdjęcie (albo więcej)
poniżej wybierasz wielkość miniatury (200 x 200 lub 500 x 500)
klikasz Zapodaj
przerzuca cię na inną podstronę i kopiujesz BBC code i wklejasz tutaj ten kink
tylko pamiętaj: BBC code (on wyświetla nam tutaj miniaturkę)
do szukania zdjęć przystąp!
Bursztyn, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:No ale jak to zrobić, żeby jedno pokazać? Ja jestem taka specjalistka od komputera...nawet z folderu nie umiem wyjać
www.zapodaj.net
po lewej stronie wybierasz Na forum
klikasz przeglądaj i wybierasz z kompa zdjęcie (albo więcej) ---> w tym miejscu wybierasz (mozesz tylko jedno kliknąć przeglądaj, wybierasz zdjęcie z kompa- nic nie musisz z folderów wyjmować, wystarczy kliknąć na zdjęcie i przechodzisz do następnego punktu instrukcji)
poniżej wybierasz wielkość miniatury (200 x 200 lub 500 x 500)
klikasz Zapodaj
przerzuca cię na inną podstronę i kopiujesz BBC code i wklejasz tutaj ten kink
tylko pamiętaj: BBC code (on wyświetla nam tutaj miniaturkę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:21
-
nick nieaktualnyMamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
Ale najpierw badanie. Jest cycuś glancuś, szyjka piękna, macica śliczna, jajniki super, na lewym jajco jak się patrzy, tylko zapładniać. O endometrium przypomniałam sobie dopiero przy biurku, ale powiedziała, że też jest dobre. Tylko "musicie teraz uważać, żebyś nie zaszła w ciążę"
Mam sobie zrobić jeszcze toxo, różyczkę i cytomegalię, ale IGG. Z wynikami zgłosić się do niej.
Za wyniki zrobione pochwaliła, powiedziała, że są dobre. Że na pewno niedługo zajdę w ciążę, mam się nie martwić.
A mi jest przykro, bo ja chciałam jużAle jak trza, to poczekam. Znajdę sobie cel zastępczy i już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
Ale najpierw badanie. Jest cycuś glancuś, szyjka piękna, macica śliczna, jajniki super, na lewym jajco jak się patrzy, tylko zapładniać. O endometrium przypomniałam sobie dopiero przy biurku, ale powiedziała, że też jest dobre. Tylko "musicie teraz uważać, żebyś nie zaszła w ciążę"
Mam sobie zrobić jeszcze toxo, różyczkę i cytomegalię, ale IGG. Z wynikami zgłosić się do niej.
Za wyniki zrobione pochwaliła, powiedziała, że są dobre. Że na pewno niedługo zajdę w ciążę, mam się nie martwić.
A mi jest przykro, bo ja chciałam jużAle jak trza, to poczekam. Znajdę sobie cel zastępczy i już
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Mamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale czemu macie dalej czekac Sabcia???Bo nie kumam??Nie ma przeciwskazan , piczkins wyglancowany jak ta lala..To o co kaman???
Parka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Margolcia88 wrote:ojej, coś próbowałam, ale po zapodaj się pogubiłam
Po zapodaj nic nie zrobiłam, tylko się wycofałam .
TEraz się martwię, że to będzie gdzieś nie wiadomo gdzie krążyć w sieci, czy to jeszcze nie zdązyło wyjść
jeśli tak to powinno ci się nowe okienko/ karta/ strona otworzyć z twoim zdjęciem i pod spodem 3 chyba linkami do kopiowania, w tym własnie ten BBC code.
jesli się wycofałaś po zapodaj to zdjęcie jest na serwerze ale nie masz linka. to zdjecie usunie się samo za jakiś czas.