35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
prawda?Sabina wrote:Dzięki!
Warto było tyle lamentować
Wyglądałaś naprawdę niesamowicie...
I cyc jest na miejscu
Ty naprawdę nie pasujesz do tych czasów, Tobie tylko takie suknie i XIX wiek 
pojde jednak tak jutro do roboty, jest szansa ze zatrzymam sie (zatrzymaja nie...) na dluzej w tej epoce
Aasiula, Sabina, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:No i dodam, że nie umiem tu wstawiać zdjęć.
ja to już znam na pamięć, więc tak:
www.zapodaj.net
po lewej stronie wybierasz Na forum
klikasz przeglądaj i wybierasz z kompa zdjęcie (albo więcej)
poniżej wybierasz wielkość miniatury (200 x 200 lub 500 x 500)
klikasz Zapodaj
przerzuca cię na inną podstronę i kopiujesz BBC code i wklejasz tutaj ten kink
tylko pamiętaj: BBC code (on wyświetla nam tutaj miniaturkę)
do szukania zdjęć przystąp!
Bursztyn, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:No ale jak to zrobić, żeby jedno pokazać? Ja jestem taka specjalistka od komputera...nawet z folderu nie umiem wyjać
www.zapodaj.net
po lewej stronie wybierasz Na forum
klikasz przeglądaj i wybierasz z kompa zdjęcie (albo więcej) ---> w tym miejscu wybierasz (mozesz tylko jedno kliknąć przeglądaj, wybierasz zdjęcie z kompa- nic nie musisz z folderów wyjmować, wystarczy kliknąć na zdjęcie i przechodzisz do następnego punktu instrukcji
)
poniżej wybierasz wielkość miniatury (200 x 200 lub 500 x 500)
klikasz Zapodaj
przerzuca cię na inną podstronę i kopiujesz BBC code i wklejasz tutaj ten kink
tylko pamiętaj: BBC code (on wyświetla nam tutaj miniaturkę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:21
-
nick nieaktualnyMamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
Ale najpierw badanie. Jest cycuś glancuś, szyjka piękna, macica śliczna, jajniki super, na lewym jajco jak się patrzy, tylko zapładniać. O endometrium przypomniałam sobie dopiero przy biurku, ale powiedziała, że też jest dobre. Tylko "musicie teraz uważać, żebyś nie zaszła w ciążę"
Mam sobie zrobić jeszcze toxo, różyczkę i cytomegalię, ale IGG. Z wynikami zgłosić się do niej.
Za wyniki zrobione pochwaliła, powiedziała, że są dobre. Że na pewno niedługo zajdę w ciążę, mam się nie martwić.
A mi jest przykro, bo ja chciałam już
Ale jak trza, to poczekam. Znajdę sobie cel zastępczy i już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie rozumiem jak masz wszystko ładne to czemu masz czekać?Sabina wrote:Mamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
Ale najpierw badanie. Jest cycuś glancuś, szyjka piękna, macica śliczna, jajniki super, na lewym jajco jak się patrzy, tylko zapładniać. O endometrium przypomniałam sobie dopiero przy biurku, ale powiedziała, że też jest dobre. Tylko "musicie teraz uważać, żebyś nie zaszła w ciążę"
Mam sobie zrobić jeszcze toxo, różyczkę i cytomegalię, ale IGG. Z wynikami zgłosić się do niej.
Za wyniki zrobione pochwaliła, powiedziała, że są dobre. Że na pewno niedługo zajdę w ciążę, mam się nie martwić.
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ale czemu macie czekać? ja cos nie w temacie jestemSabina wrote:Mamy zakaz starń. Kurwa, załamałam się przez chwilę, witki mi opadły, tak liczyłam, że ona mnie już pchnie w ramiona męża
A tu kurwa nie.
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
no właśnie ????kapturnica wrote:Ale czemu macie dalej czekac Sabcia???Bo nie kumam??Nie ma przeciwskazan , piczkins wyglancowany jak ta lala..To o co kaman???
Parka lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
kliknęłaś na dole ten zielony przycisk zapodaj?Margolcia88 wrote:ojej, coś próbowałam, ale po zapodaj się pogubiłam

Po zapodaj nic nie zrobiłam, tylko się wycofałam .
TEraz się martwię, że to będzie gdzieś nie wiadomo gdzie krążyć w sieci, czy to jeszcze nie zdązyło wyjść
jeśli tak to powinno ci się nowe okienko/ karta/ strona otworzyć z twoim zdjęciem i pod spodem 3 chyba linkami do kopiowania, w tym własnie ten BBC code.
jesli się wycofałaś po zapodaj to zdjęcie jest na serwerze ale nie masz linka. to zdjecie usunie się samo za jakiś czas.