35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No dobra 5 min
Piękne.
Wacia, Wy też jak z obrazkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:25
Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dziewczyny jesteście piekne
Ja przy was to jak uboga krewna zza Buga
Nie podobam sie sobie na zdjęciach i mało własnych ich mamkapturnica lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Dziewczyny jesteście piekne
Ja przy was to jak uboga krewna zza Buga
Nie podobam sie sobie na zdjęciach i mało własnych ich mam
na slubnym na pewno dobrze wyszlas-kazda dobrze wyglada w ten dzien, dawaj!
Bo pomysle ze wuajeryzm uskuteczniaszAasiula, Mega, anna maria, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jak zawsze nieoprzytomna
strona wstecz pewnie?
Ale wygladasz jak zjawa jakas, pieknie.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
J sie sobie podobam tylko w sukni slubnej, to jest dopiero problem....no to co mam zrobic? chyba pojde w niej jutro do pracy- i juz mnie nie wypuszcza....
Mega, inessa, anna maria, moremi, Mango, Pusurek, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, jaka nieprzytomna? Oczy wybaluszam na komorce, odswiezam non stop, dziecko w tym czasie wali kupe, lece przebrac, no jak tu fotki ogladac, jak??
Ale wygladasz jak zjawa jakas, pieknie.Mega, Pusurek, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przestan pitolic tylko wrzucaj!
na slubnym na pewno dobrze wyszlas-kazda dobrze wyglada w ten dzien, dawaj!
Bo pomysle ze wuajeryzm uskuteczniasz
Ślubne mam w albumie niestety tylko, nie mam na nośniku, jutro spróbuje coś pokombinować tzn zdjecie ze zdjecia tabletem i powrzucamkapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ales mi pojechała
Ślubne mam w albumie niestety tylko, nie mam na nośniku, jutro spróbuje coś pokombinować tzn zdjecie ze zdjecia tabletem i powrzucam
chociaz jakiekolwiek moglabys tez wrzucic, jestes nam winna kilka sesji....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:34
Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
inessa, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dwie minuty, bo spadać musze
Eeee coś nie wyszło
Inna razą zatemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:57
inessa, mamatrojki80, Pusurek, Bursztyn, ComeToMeBaby, Margolcia88, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!