X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez :(( milo bylo leniuchowac
    Dzien dobry

Margolcia88, Sabina, anna maria, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry..Jak samopoczucie ?U mnie po słoneczku nie ma nawet śladu Buuu a szkoda bo ciemno jakw dupencji u murzyna (biedny murzyn) Moj nastrój trochu lepszy - moze za sprawą mdłości bo nie dały myślec za dużo XD
    Miłego dzionka <3

kubecek, Aasiula, Mega, Zofia8, Sabina, anna maria, Bursztyn, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziewczyny, kurcze tak czytam o dzieciach, te co juz porodzily.....Tu lulanie, tam chuchanie... Moj Maly jak dziecko wojny, dzisiaj po ogrodzie na czworakach chodzil.. Tylko mu rece otrzepalam...Z psem je chrupki... Bodziak zasmarkany... przyznaje, zem jest chu... nie matka... ech.. i jeszcze dodam, ze Marylin Manson przyspiewuje... Niedługo zobaczę za oknem płonący krzyż...
    jakbym swoje dziecko widziała :) jak jestesmy w Pl w domku to oj przeróżne rzeczy się dzieją z psiakiem i moim dzieciem młody wyciąa suchą karmę z miski i jedna kosteczka on jedna Sharm :P rano lewdo oczka otworzy młody to jak jest lato to fruuu na boska po rosie i co dziecko tylko 2 razy mi zachorowało ma 3,5 r raz jak miał 6 mc dostał obustronneo zapalenia uszu z ząbków i 2 raz w zeszłym roku w lutym na wirusowe zapalenie płuc nie wiemy co to katar i inne choróbska nie ma co przesadzac

moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZień dobry. U mnie piękne słońce.
    Co do nastroju zaś, to okropny,od tygodnia okropny, mam nadzieję, że to się zmieni. A okropny nie z powodów lekarsko - staraniowych, tylko jakieś smutki egzystencjalne mnie dopadają.To wiek...?
    Miłego dnia.

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kubecek Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wg to dziendoberek kochane my juz od 6 nie spimy o młody nas obudził ze mamy juz isc zbierac cukierki :D :D :D bo wczoraj bylismy i dzis mamy tez isc bo jest rosemontag całą taśke wczoraj nazbieralismy a wieczorem to młody sie bał ze mu tata zje wszystko i nie dał nic wyciągnąc z torby i z nią zasnął :P

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry..Jak samopoczucie ?U mnie po słoneczku nie ma nawet śladu Buuu a szkoda bo ciemno jakw dupencji u murzyna (biedny murzyn) Moj nastrój trochu lepszy - moze za sprawą mdłości bo nie dały myślec za dużo XD
    Miłego dzionka <3
    Ciemno, ciemno, ale dobrze ze nie śmierdzi, bo w dupie mogłoby być rożnie ;)
    Młoda ma dzisiaj pierwszy raz w szkole wychowanie do zycia w rodzinie. Aż sie boje jakich głupot im nakładą do głowy ;)

Aasiula, kapturnica, Krakonka, anna maria, Arwena, Bursztyn, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pogoda ochydna
    Ciemno mokro I zimno nic tylko spierdzielac do wyra .

Sabina, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien ( bardzo) dobry :-)
    Melduje sie. U mnie bez zmian. Juz po rannej sesji snookerling. Relaks w cieniu Palm przy chlodnym piwku. Widok na basen i morze. Czas ucieka niemilosiernie szybko mimo ze nic specjalnego nie robimy.
    Dorka urodzila ? Jak tak to mam nadzieje ze poszlo gladko ;-)
    Kkisia i Wacia trzymam kciuki. Reszte pozdrawiam bardzo goraco :-) i zycze udanego dnia.

Margolcia88, Mega, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, Bursztyn, Parka, kkisia, gosia7122, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ciemno, ciemno, ale dobrze ze nie śmierdzi, bo w dupie mogłoby być rożnie ;)
    Młoda ma dzisiaj pierwszy raz w szkole wychowanie do zycia w rodzinie. Aż sie boje jakich głupot im nakładą do głowy ;)
    Hheheh no jak sobie przypomne jak było u młodego to smiechlismy na te nauki ;)
    U nas 2tyg ferii to sie byczymy ;)

Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    U mnie pogoda ochydna
    Ciemno mokro I zimno nic tylko spierdzielac do wyra .
    Mi nie da leżec a za oknem rozpaprany snieg , błoto..Dupy ta pogoda nie urywa ;)

BISCA, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ;) u mnie słoneczko

Aasiula, Mega, Sabina, kubecek, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doobry,
    U mnie identycznie, słońce się schowało, cieżko było się dobudzić. O 7 ekipa u góry zaczęła walić młotkami ale to i tak lepsze niż wiercenie :/
    Kapta, dobrze że Ci lepiej :) Co ma być to będzie, a będzie dobrze :)
    kapturnica wrote:
    Miłego dzionka <3

Aasiula, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hheheh no jak sobie przypomne jak było u młodego to smiechlismy na te nauki ;)
    U nas 2tyg ferii to sie byczymy ;)
    Ale macie fajnie :)

Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale macie fajnie :)
    W sumie nie bedzie 2tyg bo mlody od czwartku zaczyna treningi./.Takie ferie jak i wakacje po,lowa prawie luz a reszte 2razy dziennie zajecia..Ale sam chcial to ma ..
    Nie mam zielonego pomyslu na obiad ehh No i pasowaloby po jakie pieczywo pojechac a sie mi kurde nie chce :(

Aasiula, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W sumie nie bedzie 2tyg bo mlody od czwartku zaczyna treningi./.Takie ferie jak i wakacje po,lowa prawie luz a reszte 2razy dziennie zajecia..Ale sam chcial to ma ..
    Nie mam zielonego pomyslu na obiad ehh No i pasowaloby po jakie pieczywo pojechac a sie mi kurde nie chce :(
    Mam to samo zagladam do lodowki kurna i dalej nie mam pomysla .

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mam to samo zagladam do lodowki kurna i dalej nie mam pomysla .
    A najlepiej jakby ktos jeszcze zrobil i podal heheh

Aasiula, kubecek, Mega, ComeToMeBaby, Bliska 77, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie o ktorej masz to lepsiejsze usg?? MNie denerwuj sie wsio bedzie git :)

Aasiula, Mega, paszczakin, dorbie, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A najlepiej jakby ktos jeszcze zrobil i podal heheh
    No czytasz w moich myslach ;D

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam obiad na dziś obiad z głowy, będą kluchy z mięsem, teściowa zrobila :)

kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No czytasz w moich myslach ;D
    Moze jaka polewka? ;) Znaczy zupa eheheh Nic moze dostane natchnienia w drodze do piekarni XD

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7520 7521 7522 7523 7524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ