35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry..Jak samopoczucie ?U mnie po słoneczku nie ma nawet śladu Buuu a szkoda bo ciemno jakw dupencji u murzyna (biedny murzyn) Moj nastrój trochu lepszy - moze za sprawą mdłości bo nie dały myślec za dużo
Miłego dzionkakubecek, Aasiula, Mega, Zofia8, Sabina, anna maria, Bursztyn, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny, kurcze tak czytam o dzieciach, te co juz porodzily.....Tu lulanie, tam chuchanie... Moj Maly jak dziecko wojny, dzisiaj po ogrodzie na czworakach chodzil.. Tylko mu rece otrzepalam...Z psem je chrupki... Bodziak zasmarkany... przyznaje, zem jest chu... nie matka... ech.. i jeszcze dodam, ze Marylin Manson przyspiewuje... Niedługo zobaczę za oknem płonący krzyż...
jak jestesmy w Pl w domku to oj przeróżne rzeczy się dzieją z psiakiem i moim dzieciem młody wyciąa suchą karmę z miski i jedna kosteczka on jedna Sharm
rano lewdo oczka otworzy młody to jak jest lato to fruuu na boska po rosie i co dziecko tylko 2 razy mi zachorowało ma 3,5 r raz jak miał 6 mc dostał obustronneo zapalenia uszu z ząbków i 2 raz w zeszłym roku w lutym na wirusowe zapalenie płuc nie wiemy co to katar i inne choróbska nie ma co przesadzac
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZień dobry. U mnie piękne słońce.
Co do nastroju zaś, to okropny,od tygodnia okropny, mam nadzieję, że to się zmieni. A okropny nie z powodów lekarsko - staraniowych, tylko jakieś smutki egzystencjalne mnie dopadają.To wiek...?
Miłego dnia.Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a tak wg to dziendoberek kochane my juz od 6 nie spimy o młody nas obudził ze mamy juz isc zbierac cukierki
bo wczoraj bylismy i dzis mamy tez isc bo jest rosemontag całą taśke wczoraj nazbieralismy a wieczorem to młody sie bał ze mu tata zje wszystko i nie dał nic wyciągnąc z torby i z nią zasnął
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry..Jak samopoczucie ?U mnie po słoneczku nie ma nawet śladu Buuu a szkoda bo ciemno jakw dupencji u murzyna (biedny murzyn) Moj nastrój trochu lepszy - moze za sprawą mdłości bo nie dały myślec za dużo
Miłego dzionka
Młoda ma dzisiaj pierwszy raz w szkole wychowanie do zycia w rodzinie. Aż sie boje jakich głupot im nakładą do głowyAasiula, kapturnica, Krakonka, anna maria, Arwena, Bursztyn, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien ( bardzo) dobry
Melduje sie. U mnie bez zmian. Juz po rannej sesji snookerling. Relaks w cieniu Palm przy chlodnym piwku. Widok na basen i morze. Czas ucieka niemilosiernie szybko mimo ze nic specjalnego nie robimy.
Dorka urodzila ? Jak tak to mam nadzieje ze poszlo gladko
Kkisia i Wacia trzymam kciuki. Reszte pozdrawiam bardzo goracoi zycze udanego dnia.
Margolcia88, Mega, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, Bursztyn, Parka, kkisia, gosia7122, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ciemno, ciemno, ale dobrze ze nie śmierdzi, bo w dupie mogłoby być rożnie
Młoda ma dzisiaj pierwszy raz w szkole wychowanie do zycia w rodzinie. Aż sie boje jakich głupot im nakładą do głowy
U nas 2tyg ferii to sie byczymyMega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
u mnie słoneczko
Aasiula, Mega, Sabina, kubecek, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Doobry,
U mnie identycznie, słońce się schowało, cieżko było się dobudzić. O 7 ekipa u góry zaczęła walić młotkami ale to i tak lepsze niż wiercenie
Kapta, dobrze że Ci lepiejCo ma być to będzie, a będzie dobrze
kapturnica wrote:Bry..Jak samopoczucie ?U mnie po słoneczku nie ma nawet śladu Buuu a szkoda bo ciemno jakw dupencji u murzyna (biedny murzyn) Moj nastrój trochu lepszy - moze za sprawą mdłości bo nie dały myślec za dużo
Miłego dzionkaAasiula, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale macie fajnie
Nie mam zielonego pomyslu na obiad ehh No i pasowaloby po jakie pieczywo pojechac a sie mi kurde nie chceAasiula, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W sumie nie bedzie 2tyg bo mlody od czwartku zaczyna treningi./.Takie ferie jak i wakacje po,lowa prawie luz a reszte 2razy dziennie zajecia..Ale sam chcial to ma ..
Nie mam zielonego pomyslu na obiad ehh No i pasowaloby po jakie pieczywo pojechac a sie mi kurde nie chceSabina, Mega lubią tę wiadomość