35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:jeszcze mam w planach fryzjera na jutro a dzisiaj trochę papierkowej roboty
macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja dzis nalozylam szampon koloryzujacy bo odrosty mialam okropne..Jakos wogóle dzis pary nie mam..Nie wiem chujowy dzien mimo ,ze u nas była piekna pogoda
w końcu w ciązy jesteś- o kurcze już 9 tydzień???
ale czas pędzi
my lajtowo po imprezie łebek bolał - aspiryna jest cuuuudownym lekiem
ale coraz bardfziej przekonuję się, że alkohol nie dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:23
kapturnica, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:w końcu w ciązy jesteś- o kurcze już 9 tydzień???
ale czas pędziWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:24
kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bylam spokojna do telefonu mojej kumpeli co pracuje w szpitalu tam gdzie ide
Tym bardziej ze ide na jej odddzial
Jestem w fazie szykowania zarla na moja nieobecnosc
Dzisiejszy obiad w ilosci hurtowej i do zamrazalki
W srode jeszcze machne chlopakom golabkii jakies miecho
i moge isc do szpitalakapturnica, macduska, Aasiula, Mega, Arwena, Sabina, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ja bylam spokojna do telefonu mojej kumpeli co pracuje w szpitalu tam gdzie ide
Tym bardziej ze ide na jej odddzial
Jestem w fazie szykowania zarla na moja nieobecnosc
Dzisiejszy obiad w ilosci hurtowej i do zamrazalki
W srode jeszcze machne chlopakom golabkii jakies miecho
i moge isc do szpitala
a co ona Ci tam nagadała ???kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja dzis nalozylam szampon koloryzujacy bo odrosty mialam okropne..Jakos wogóle dzis pary nie mam..Nie wiem chujowy dzien mimo ,ze u nas była piekna pogoda
Ja tez jakos tak bez pary jezdem
Nawet pisac sie nie chce ...
Tylko Ty masz wytlumaczenie a Ja ???kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sa 3opcje na torbiele..Progesteron by sie wchłaniały , antyki i drilling jajników.Niestety nie ma ejdnego sprawdzonego sposobu by uniknąć torbieli.Cos nie co wiem na ten temat bo mi przy pcos nawet po kauteryzacji na 15tys jednostek pregnylu skunksy nie pekały..Jedn zawszeo bylo z glowy , ze po lekach w tym samym cyklu sie wchlanialy.
Ewidentnie podejrzewałabym u ciebie przetrwale pecherzyki..Nie pociesze Cie piszac , ze przy przetrwalych pecherzykach i co za tym idzie wysokim estradiolu cięzko w danym cyklu o prawidłową owulacje .Byc może będziesz miała cykl bezowulacyjny ze wzgl na te torbiele..Ale to moje gdybanie poniewaz tak naprawde oprocz zbadania hormonow wazny jest wyglad jajnikow
Ile bralas dupka ?2razy dziennie??
No nie pocieszyłaś, ale od pocieszenia się w ciąże nie zachodzi. Jutro zadzwonię do ginki, umówię się, jak się da na środę i będę wiedziała na 100% czy mam torbiel czy nie. Jak mam to od razu coś będzie można zrobić.
W ostatniej ciązy miałam torbiel, wchonęła się "po drodze", ale była już w czasie zapłodnienia.
Może przez te torbiele i wysoki estradiol taka gruba jestem i schuść nie mogę... No nic, zobaczymy czy waga spadnie teraz, jak odstawiłam pieczywo. Zwykle działało.
Rany, już bym chciała mieć tę ciążę. Te wszystkie badania, wizyty u lekarza, starania, dezorganizują mi życie:/
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dobra, jestem rozczarowana, zła i przestraszona. Myślałam, że jakoś to lepiej wszystko będzie. Mam już dośc cztania o estrogenach, padam na twarz z nerwów i przepracowania. Idę chwilowo spać.
Bardzo dziękujęPrzynajmniej zadzwonię do gina jutro
Pa:)moremi, Mega, Arwena, Sabina, Margolcia88, kkisia, Aasiula, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyDzień doby, dzień dobry
Melduję się jako pierwsza
Nie zaglądałam tu cały weekend - więc nic nie wiem, ale był mega zakręcony - walentynki, odwiedzinki rodzinki, a do tego pogoda taka piękna, że w domu to aż grzech byłoby siedzieć
Dziś wolne od pracy, Natalcia zaczyna półkolonię, a popołudniu wizyta w medycynie sportowej - nareszcie!!!!! Ciekawe na ile nam zdolność podpiszą ....
Miłego dzionka dziewczynyMargolcia88, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina, kubecek, anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny