35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wacia jak sobie radzisz ze stresem przed szpitalem ?
Ja powoli swiruje
Różnie.
Generalnie nie jest najgorzej, aczkolwiek ostatnio nawiedziła mnie wizjia, ze się nie wybudzam z bnarkozy.... wydatnie zdopingowała mnie do obrobienia papierologi. W razie czego to chociaż Urząd Skarbowy na łbie im nie będzie siedział...
a na poważnie to radzę sobie- ja weteranka-
Jak zliczyć obie ciąże + porody+ poporodowe atrakcje to byłam j w szpitalu już 10 razy,
i jeszcze raz z anginą na zakaźnym i ostatnio na histeroskopii,
jednodniowych badań HSG w szpitalu nie liczę
nazbierało się tego- był czs przywyknąć
Nie matrw się KKisia- nie jest tam tak źle-Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 21:38
iwcia77, kapturnica, paszczakin, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kiedyś tak. Teraz najwyżej zwariujesz
ja nie umarłam- i władze umysłowe posiadam- a ferie właśnie sie kończąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 21:51
kapturnica, megan8, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobranoc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1071b24d1afb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de40180d1dd5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a74001eb16a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac83c32bcdf0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dca15c129425.jpg
Jakbym widzialam mojego psa;-)
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyI co niekogo nie ma??????
Chciałam powiedzieć, że mam nową kartę SIM- załatwiłam.
Wpadłam, na 20 minut przed zamknięciem stoiska- facet powiedział co i jak, że nie przycina starej tylko robi duplikat. Zrobił- miało kosztować 30 zeta- okazało się, ze zrobił jakimś cudem za free, aktywowała się od razu.
Jeszcze przekopiowałam kontakty na telefon i już. Bedę mieć z wami kontakt w szpitalu.
Jestem ZAJEBISTA !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 21:52
malgos741, iwcia77, Zofia8, kapturnica, Arwena, paszczakin, Parka, moremi, Sabina, caffe, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I co niekogo nie ma??????
Chciałam powiedzieć, że mam nową kartę SIM- załatwiłam.
Wpadłam, na 20 minut przed zamknięciem stoiska- facet powiedział co i jak, że nie przycina starej tylko robi duplikat. Zrobił- miało kosztować 30 zeta- okazało się, ze zrobił jakimś cudem za free, aktywowała się od razu.
Jeszcze przekopiowałam kontakty na telefon i już. Bedę mieć z wami kontakt w szpitalu.
Jestem ZAJEBISTA !!!!!
Macdusca bo to jest za free tylko oni za to chcą kasę ale możesz w ramach usługi dostać jakieś akcesorium.... przycinaja karty na stoiskach z kartami i ładowarkami maja tekie urządzonko coś podobnego do dziurkaczakapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Macdusca bo to jest za free tylko oni za to chcą kasę ale możesz w ramach usługi dostać jakieś akcesorium.... przycinaja karty na stoiskach z kartami i ładowarkami maja tekie urządzonko coś podobnego do dziurkacza
Już mam z głowy małgoś- za darmo duplikat zrobił- mówił, że oni nie przycinają.iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Już mam z głowy małgoś- za darmo duplikat zrobił- mówił, że oni nie przycinają.
najważniejsze że sprawa załatwiona ;0Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 22:08
macduska, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć
Przeczytałam tylko 3 osttnie strony, bo jeszcze do roboty dzisiaj muszę
Wróciłam ze wsi, dopadłam internetu, żeby oblukać badania i dostałam zawału.
Ale potem poczytałam i zawał w sumie mam mniejszy:)
TSH - 1,82
LH - 12,12
FSH - 7,57
ESTRADIOL - 441,9
PROLAKT - 16,02
PRO PO META - 234,3
Do ginki idę za tydzien dopiero więc postanowiłam sobie wziąc na własną rękę bromergon 1x1 i zwiększyć dawkę euthyroxu ze 100 na 112.
Nie mam pojęcia co z tym estradiolem, dwa lata temu, przed ciążą miałam 34... Reszta wyników w sumie mi się nie zmieniła. Myślicie, że dobrze robię biorąc ten bromergon? Szkoda mi tych prawie dwóch tygodni... Ostatnio miałam takie same wyniki i dostałam.Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
gosia7122 wrote:a Maryśka ma już jeden na dole,dziś spała po wieczornym karmieniu o 19.30 do 23 sama w łóżeczku ale potem już pobudki co 3 godziny,kiedy to się skończy?
Pozdrawiam niedzielnie.
Pewnie jeszcze nam przyjdzie trochę poczekać na całonocne spanie
anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Cześć
Przeczytałam tylko 3 osttnie strony, bo jeszcze do roboty dzisiaj muszę
Wróciłam ze wsi, dopadłam internetu, żeby oblukać badania i dostałam zawału.
Ale potem poczytałam i zawał w sumie mam mniejszy:)
TSH - 1,82
LH - 12,12
FSH - 7,57
ESTRADIOL - 441,9
PROLAKT - 16,02
PRO PO META - 234,3
Do ginki idę za tydzien dopiero więc postanowiłam sobie wziąc na własną rękę bromergon 1x1 i zwiększyć dawkę euthyroxu ze 100 na 112.
Nie mam pojęcia co z tym estradiolem, dwa lata temu, przed ciążą miałam 34... Reszta wyników w sumie mi się nie zmieniła. Myślicie, że dobrze robię biorąc ten bromergon? Szkoda mi tych prawie dwóch tygodni... Ostatnio miałam takie same wyniki i dostałam.
I podaj normy.
Estradiol bada się w fazie folikularnej, żeby zobaczyć jak przyrasta. Wartości w okolicach 200 i wyższe świadczą o dojrzewającym pęcherzyku. Ja miałam 470 przy trzech pęcherzykach (pękł jeden), ale to było tuż przed owulacją. Pózniej estradiol spada.
Co do bromka się nie wypowiem, bo się nie znam.Sabina, kapturnica, Krakonka, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Dziewczyny, kurcze tak czytam o dzieciach, te co juz porodzily.....Tu lulanie, tam chuchanie... Moj Maly jak dziecko wojny, dzisiaj po ogrodzie na czworakach chodzil.. Tylko mu rece otrzepalam...Z psem je chrupki... Bodziak zasmarkany... przyznaje, zem jest chu... nie matka... ech.. i jeszcze dodam, ze Marylin Manson przyspiewuje... Niedługo zobaczę za oknem płonący krzyż...
A jak się zrobi ciepło to pewnie nie raz go nie rozpoznam jak wróci z ogrodu...
Także wyluzuj. Twój już sobie daje radę sam w każdym miejscu, mój jeszcze trochę mało mbilny, ale niebawem się zacznieanna maria, Krakonka, macduska, kkisia, Aasiula, gosia7122, Viv78 lubią tę wiadomość