35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No mysle ze moze byc..A zaiksowi nie bedziesz musiala placic
Znasz przypadek tegpo fryzjera co go pozwlai??hehehe
iwcia77, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziewczyny, kurcze tak czytam o dzieciach, te co juz porodzily.....Tu lulanie, tam chuchanie... Moj Maly jak dziecko wojny, dzisiaj po ogrodzie na czworakach chodzil.. Tylko mu rece otrzepalam...Z psem je chrupki... Bodziak zasmarkany... przyznaje, zem jest chu... nie matka... ech.. i jeszcze dodam, ze Marylin Manson przyspiewuje... Niedługo zobaczę za oknem płonący krzyż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 18:58
kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122, Arwena, Parka, macduska, iwcia77, Sabina, caffe, kubecek, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
[/QUOTE
Viv powodzenia... A to Twoje pierwsze dziecko?[/QUOTE]
Tak,pierwsze,no toz aż wieje dabiutantem z tych moich wypowiedzi ostatnich
IDE kąpać, będzie wrzaskMartaDidi, moremi, Aasiula, kkisia, Arwena, macduska, iwcia77, malgos741, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny, kurcze tak czytam o dzieciach, te co juz porodzily.....Tu lulanie, tam chuchanie... Moj Maly jak dziecko wojny, dzisiaj po ogrodzie na czworakach chodzil.. Tylko mu rece otrzepalam...Z psem je chrupki... Bodziak zasmarkany... przyznaje, zem jest chu... nie matka...
Poczekaj poczekaj,ch. To ja jestem,dupka odparzona,Buzka podrapana,trzy koty w domu,z sierścią walcze a i tak najbardziej tesknie za labradorem i go zaraz od rodziców zwioze do domu,dopiero będzie sajgonMartaDidi, moremi, Aasiula, kkisia, Reni, gosia7122, Arwena, macduska, iwcia77, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Stwory plus dziecko rowna sie WIELKA NIESKONCZONA MILOSC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 18:52
moremi, Aasiula, kkisia, Reni, Viv78, gosia7122, Arwena, macduska, iwcia77, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:No nadrobiłam Was ktos wspomniał o F Ja dzis zakupiłam rozmiar g Zajebiście jeszcze pare miesięcy i będą szły cycki brzuch a na końcu Kaptur
Nie wiem jak u Was ale u mnie kurNa wiosna 12stopni , piekne słoneczko..Zrobiłam kilosów włócząc sie po mieście..Jako ,że moj Walenty nieobecny to w nagrode poszłam na zakupyNo i mam piękny bukiet róż i tulipanów..Taka miła pani pod sklepem sprzedawała i nie mogłam sie oprzeć
Super avatar:-) Pani nie jadala bialego sera za mlodu:- a moze trafil sie nadgorliwy dentysta)?
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Laski takie radyjko do pracy kupilam...
http://www.megamedia.pl/radioodbiornik-z-cd-hyundai-rc606.php
Moze byc?MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nie musisz
wystarczy, że stoi radioodbiornik
w razie kontroli płacisz
MartaDidi wrote:Znam... Plytke z chrumkaniem Malego wrzuce...Radia nie odpale...moremi, MartaDidi, macduska, malgos741, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
przypomina to przejścia Bergo - poczytaj jej pamiętnikiwcia77 wrote:
no Ivutek ma bole brzucha po kazdym karmieniu ( tak jak pisala Gosia) , ryczy cala godzine , spina sie, wygina , potem mu przechodzi , zasypia i ma taki niespokojny sen przez ktory pierdzi i sra..rzadko sie usmiecha wiec juz mam stresa , ze moze jakis smutny charakter ma ...
anna maria, kkisia, macduska, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwcia a dajesz mu jkies kropeki na te bole brzuszka?iwcia77 wrote:kapcia- ze mna coraz lepiej
nadal sie przyzwyczajam do roli matki, ale nie ogarniam porzadku w domu
troche mnie to wkurza , bo ja nie lubie garow w zlewie a miejsca na zmywarke nie mam, lubie wyprasowane bodziaki a nie mam kiedy wyprasowac..alojz niestety nie lubi prasowac
no Ivutek ma bole brzucha po kazdym karmieniu ( tak jak pisala Gosia) , ryczy cala godzine , spina sie, wygina , potem mu przechodzi , zasypia i ma taki niespokojny sen przez ktory pierdzi i sra..rzadko sie usmiecha wiec juz mam stresa , ze moze jakis smutny charakter ma ...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:masakra jakaś
jak czytałam to sama byłam przerażona
a mi sie on nie pojawia, jak chcialam wejsc.. musi znak to byc, ze mam nie czytac i sie nie przerazac..
nasi goscie byli z 2 dzieci, oba nie w humorze.. oj bylo glosnoa ja jestem wykonczona tym dniem towarzyskim.. chyba sobie kapiel strzele, jakos mi sie tak marzy od dluzszego czasu zalec w wannie..
Marta, radyjo wypasne.. babcia moje takie miala
Iwcia, a mlody wije sie tak i po cycku i po sztucznym?
Renius, trzymam kciuki za ostatnia chemie i zeby byly jej efekty.. Bo wiesz, czekamy na renio-twixy..moremi, Reni, MartaDidi, gosia7122, anna maria, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dobra, naczytalam sie co mi sie wszytsko moze stac, jak zalegne w wannie, plus jakis maksymalne temperatury i czas przebywania w wodzie i mie sie odechcialo
Niech juz bedzie kwiecien, co? Juz wole ryczace tamagotchiMartaDidi, megan8, anna maria, kkisia, moremi, macduska, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość