35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Elo tak w ogole. Maly spi, ja kolo niego sie bycze. Jest przepiekna wiosna i nie wiem, czy najpierw isc na spacer czy robic faworki, bo chodza za mna od tygodnia. I kawy mi sie chce. Ale jak rusze noga, to Adas sie obudzi i po relaksie.
Może daj swojemu coś do przytulania i nie będziesz musiała przy nim być? No chyba, że tak chceszSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A co Wy z tymi zebami... Cieszcie sie... Wyjda na pewno, mojemu pierwszy wyszedl w moje urodziny 30 sierpnia...I to tylko orla cien... Zab jest dluzej w kosci czyli odizolowany od srodowiska bakteryjnego jamy ustnej, lepiej sie mineralizuje, wieksze prawdopodobienstwo, ze przy prawidlowej higienie i diecie ograniczajacej cukry, prochnica go nie zezre... Lekarz stomatolog Wam to mowi...Do mnie ciagle matki wedruja z 3-4-o miesiecznymi, ze zeby wychodza bo sie slini. Slini sie, bo nie potrafi jeszcze takiej ilosci sliny w tak dla dziecka szybkim tempie przelykac... Odruchu przelykania sliny taki maluch nie kuma... NIe ma to nic wspolnego z zebami
anna maria, macduska, caffe, moremi, iwcia77, Arwena, Aasiula, kkisia, gosia7122, megan8, Pusurek lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Elo tak w ogole. Maly spi, ja kolo niego sie bycze. Jest przepiekna wiosna i nie wiem, czy najpierw isc na spacer czy robic faworki, bo chodza za mna od tygodnia. I kawy mi sie chce. Ale jak rusze noga, to Adas sie obudzi i po relaksie.
moremi, iwcia77, Arwena, Aasiula, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A co Wy z tymi zebami... Cieszcie sie... Wyjda na pewno, mojemu pierwszy wyszedl w moje urodziny 30 sierpnia...I to tylko orla cien... Zab jest dluzej w kosci czyli odizolowany od srodowiska bakteryjnego jamy ustnej, lepiej sie mineralizuje, wieksze prawdopodobienstwo, ze przy prawidlowej higienie i diecie ograniczajacej cukry, prochnica go nie zezre... Lekarz stomatolog Wam to mowi...Do mnie ciagle matki wedruja z 3-4-o miesiecznymi, ze zeby wychodza bo sie slini. Slini sie, bo nie potrafi jeszcze takiej ilosci sliny w tak dla dziecka szybkim tempie przelykac... Odruchu przelykania sliny taki maluch nie kuma... NIe ma to nic wspolnego z zebami
Mojemu starszemu synowi pierwszy ząb pojawił się w wieku 9 miesięcy- mały już biegał. Z mleczaków próchnica pojawiła się tylko i wyłącznie na czwórkach. Reszta zębów mlecznych zdrowiutka z tym, że częsć trzeba było wyrywać bo same nie chciały sobie wypaść. Teraz ma piękną klawiaturę bez śladu próchnicy. Jedyny problem to to, że nie pojawiły się dwójki.
Brak zawiązków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:39
moremi, kubecek lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mojemu starszemu synowi pierwszy ząb pojawił się w wieku 9 miesięcy- mały już biegał. Z mleczaków próchnica pojawiła się tylko i wyłącznie na czwórkach. Reszta zębów mlecznych zdrowiutka z tym, że częsć trzeba było wyrywać bo same nie chciały sobie wypaść. Teraz ma piękną klawiaturę bez śladu próchnicy. Jedyny problem to to, że nie pojawiły się dwójki.
Brak zawiązków.macduska lubi tę wiadomość
Hello dziewczynki... dopiero wsyałam
wieczór udanyMartaDidi, Sabina, anna maria, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:A znasz to centrum, gdzie Carrefour jest? Teraz tam ciągna linię tramwajowa aż do Myśliwskiej i będzie tam połaczenie prosto z tramwaja na kolej Metropolitarną. Takie przebudowy że szok
bo pierwszy to Galeria Baltycka
kochana ja przynajmiej 2 razy w roku jade odwiedzic stare smieci
wiec jestem na biezaco z budowami i zagospodarowaniem przestrzeni w moich okolicach
witam w niedziele
moja nowa zabawka interaktywna - Tamagoczi - jak nie spi to je, potem kupsko walnie i potem ryczy...bo boli go brzuch...czy ja sie doczekam zeby polezal troszke usmiechniety i spokojny i cieszyl sie z isnienia na tym ludzkim padole ?MartaDidi, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Mango, Pusurek, Viv78, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:NIE!!!!JAKA PACZUSZKE??? BOZE!!! COS MI WYSLALS?
iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:faken!!! kiedy???
..to juz miesiac minalchyba juz nie dojdzie
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:jezusie...no jaka szkoda...ale i tak bardzo Ci dziekuje01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ello
nadgoniłam.
Kapta- ustaw sobie blokadę rodzicielską na internet dla samej siebie. filtr ustaw tylko na dostepność wątku 35+.
co do Greya i innych masowych ochów i achów- obchodzę z daleka, jakoś mnie odpycha to zbiorowe ach i och. nie czytałam, nie oglądałam, nie mam zamiaru.
Mega lubi tę wiadomość
-
co by tu jeszcze...
wczoraj do 3:30 oglądałam film w tv, mój pan też wrócił nad ranem z nocki, pospaliśmy sobie dłuuugo. potem podyskutowaliśmy o ostatecznym wyglądzie listy gości na weselu, podliczyliśmy koszty, przejrzeliśmy obrączki. w przyszłym tygodniu będziemy wstępnie informować/zapraszać gości- żeby sobie termin rezerwowali, zaproszenia wyślemy jak już będziemy znać godzinę itp. Mój jeszcze myśli nad świadkiem, ja już w styczniu sobie "załatwiłam"
świętowanie walentynek przełożyliśmy na dziś, więc rano mówi do mnie: chciałbym się z tobą umówić na randkęczy 19sta będzie ok?
hehehe zapytałam czy po mnie przyjedzieno i tak bym się zebrała i w końcu może wstała (dziś narady przeprowadzaliśmy w łóżku), ale nie wiem jak się ubrać. To pytam czy o tej 19stej to wychodzimy czy zostajemy, bo bym musiała jakiś konkurs w szafie przeprowadzić. Podobno zostajemy. No to cudnie- założę wdzianko swoje pod ubranie i niech mnie potem rozbiera
myślę, że go nieźle zaskoczę hehehe
p.s. także- uciekam do łazienki, zrobię sobie jakieś spa, żeby potem już tylko leżeć i pachniećWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:05
Mango, gosia7122, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość