X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zero.
    Mój też.

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Elo tak w ogole. Maly spi, ja kolo niego sie bycze. Jest przepiekna wiosna i nie wiem, czy najpierw isc na spacer czy robic faworki, bo chodza za mna od tygodnia. I kawy mi sie chce. Ale jak rusze noga, to Adas sie obudzi i po relaksie. ;-)
    Mój najczęściej zasypia sam w łóżeczku, ale musi mieć mała poduszeczkę żeby się do niej przytulić. Najwygodniejszą pozycją do spania jest pozycja na brzuchu.
    Może daj swojemu coś do przytulania i nie będziesz musiała przy nim być? No chyba, że tak chcesz ;)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To gzie Ty jestes?
    Ja w domu, tylko nad jeziorem blisko mieszkam...

Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wy z tymi zebami... Cieszcie sie... Wyjda na pewno, mojemu pierwszy wyszedl w moje urodziny 30 sierpnia...I to tylko orla cien... Zab jest dluzej w kosci czyli odizolowany od srodowiska bakteryjnego jamy ustnej, lepiej sie mineralizuje, wieksze prawdopodobienstwo, ze przy prawidlowej higienie i diecie ograniczajacej cukry, prochnica go nie zezre... Lekarz stomatolog Wam to mowi...Do mnie ciagle matki wedruja z 3-4-o miesiecznymi, ze zeby wychodza bo sie slini. Slini sie, bo nie potrafi jeszcze takiej ilosci sliny w tak dla dziecka szybkim tempie przelykac... Odruchu przelykania sliny taki maluch nie kuma... NIe ma to nic wspolnego z zebami :-)

anna maria, macduska, caffe, moremi, iwcia77, Arwena, Aasiula, kkisia, gosia7122, megan8, Pusurek lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Elo tak w ogole. Maly spi, ja kolo niego sie bycze. Jest przepiekna wiosna i nie wiem, czy najpierw isc na spacer czy robic faworki, bo chodza za mna od tygodnia. I kawy mi sie chce. Ale jak rusze noga, to Adas sie obudzi i po relaksie. ;-)
    Moj mi dzisiaj taka jazde zrobil w nocy... Ze chyle czoła przed jego umiejętnościami...teraz sobie odsypia horror sobotniej nocy na tarasie..

moremi, iwcia77, Arwena, Aasiula, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PUSUR PRiv

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co Wy z tymi zebami... Cieszcie sie... Wyjda na pewno, mojemu pierwszy wyszedl w moje urodziny 30 sierpnia...I to tylko orla cien... Zab jest dluzej w kosci czyli odizolowany od srodowiska bakteryjnego jamy ustnej, lepiej sie mineralizuje, wieksze prawdopodobienstwo, ze przy prawidlowej higienie i diecie ograniczajacej cukry, prochnica go nie zezre... Lekarz stomatolog Wam to mowi...Do mnie ciagle matki wedruja z 3-4-o miesiecznymi, ze zeby wychodza bo sie slini. Slini sie, bo nie potrafi jeszcze takiej ilosci sliny w tak dla dziecka szybkim tempie przelykac... Odruchu przelykania sliny taki maluch nie kuma... NIe ma to nic wspolnego z zebami :-)

Mojemu starszemu synowi pierwszy ząb pojawił się w wieku 9 miesięcy- mały już biegał. Z mleczaków próchnica pojawiła się tylko i wyłącznie na czwórkach. Reszta zębów mlecznych zdrowiutka z tym, że częsć trzeba było wyrywać bo same nie chciały sobie wypaść. Teraz ma piękną klawiaturę bez śladu próchnicy. Jedyny problem to to, że nie pojawiły się dwójki. :-(
    Brak zawiązków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:39

moremi, kubecek lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mojemu starszemu synowi pierwszy ząb pojawił się w wieku 9 miesięcy- mały już biegał. Z mleczaków próchnica pojawiła się tylko i wyłącznie na czwórkach. Reszta zębów mlecznych zdrowiutka z tym, że częsć trzeba było wyrywać bo same nie chciały sobie wypaść. Teraz ma piękną klawiaturę bez śladu próchnicy. Jedyny problem to to, że nie pojawiły się dwójki. :-(
    Brak zawiązków.
    :-)

macduska lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczynki... dopiero wsyałam ;)
    wieczór udany ;)

MartaDidi, Sabina, anna maria, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A znasz to centrum, gdzie Carrefour jest? Teraz tam ciągna linię tramwajowa aż do Myśliwskiej i będzie tam połaczenie prosto z tramwaja na kolej Metropolitarną. Takie przebudowy że szok
    hej, no przeca ze znam - to moj drugi dom :D bo pierwszy to Galeria Baltycka ;D kochana ja przynajmiej 2 razy w roku jade odwiedzic stare smieci :D wiec jestem na biezaco z budowami i zagospodarowaniem przestrzeni w moich okolicach :D

witam w niedziele :)

moja nowa zabawka interaktywna - Tamagoczi - jak nie spi to je, potem kupsko walnie i potem ryczy...bo boli go brzuch...czy ja sie doczekam zeby polezal troszke usmiechniety i spokojny i cieszyl sie z isnienia na tym ludzkim padole ?

MartaDidi, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Mango, Pusurek, Viv78, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia miałam się spytać: dostałaś w styczniu paczuszkę?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Iwcia miałam się spytać: dostałaś w styczniu paczuszkę?
    NIE!!!!JAKA PACZUSZKE??? BOZE!!! COS MI WYSLALS?

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    NIE!!!!JAKA PACZUSZKE??? BOZE!!! COS MI WYSLALS?
    magnes z holandii

iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze w tedy byłaś w szpitalu...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    magnes z holandii
    faken!!! kiedy???
    ..to juz miesiac minal :( chyba juz nie dojdzie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:20

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    faken!!! kiedy???
    ..to juz miesiac minal :( chyba juz nie dojdzie :(
    była magnes i coś dla Iva... szkoda bo miała to być niespodzianka :(

Sabina lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    była magnes i coś dla Iva... szkoda bo miała to być niespodzianka :(
    jezusie...no jaka szkoda...ale i tak bardzo Ci dziekuje <3

malgos741 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jezusie...no jaka szkoda...ale i tak bardzo Ci dziekuje <3
    szkoda no trudno ...

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ello :)
    nadgoniłam.

Kapta- ustaw sobie blokadę rodzicielską na internet dla samej siebie. filtr ustaw tylko na dostepność wątku 35+.

co do Greya i innych masowych ochów i achów- obchodzę z daleka, jakoś mnie odpycha to zbiorowe ach i och. nie czytałam, nie oglądałam, nie mam zamiaru.

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co by tu jeszcze...
    wczoraj do 3:30 oglądałam film w tv, mój pan też wrócił nad ranem z nocki, pospaliśmy sobie dłuuugo. potem podyskutowaliśmy o ostatecznym wyglądzie listy gości na weselu, podliczyliśmy koszty, przejrzeliśmy obrączki. w przyszłym tygodniu będziemy wstępnie informować/zapraszać gości- żeby sobie termin rezerwowali, zaproszenia wyślemy jak już będziemy znać godzinę itp. Mój jeszcze myśli nad świadkiem, ja już w styczniu sobie "załatwiłam" ;)

świętowanie walentynek przełożyliśmy na dziś, więc rano mówi do mnie: chciałbym się z tobą umówić na randkę ;) czy 19sta będzie ok? :P
    hehehe zapytałam czy po mnie przyjedzie ;) no i tak bym się zebrała i w końcu może wstała (dziś narady przeprowadzaliśmy w łóżku), ale nie wiem jak się ubrać. To pytam czy o tej 19stej to wychodzimy czy zostajemy, bo bym musiała jakiś konkurs w szafie przeprowadzić. Podobno zostajemy. No to cudnie- założę wdzianko swoje pod ubranie i niech mnie potem rozbiera ;) myślę, że go nieźle zaskoczę hehehe

p.s. także- uciekam do łazienki, zrobię sobie jakieś spa, żeby potem już tylko leżeć i pachnieć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:05

Mango, gosia7122, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 7514 7515 7516 7517 7518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ