X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z m też dopiero skończyliśmy. Trzeba było nadrobić miesięczną przerwę :D

iwcia77, Aasiula, moremi, megan8, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 04:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Znalazłam :-) Jest w CH Morena
    o ! to na mojej dzielni :D jam ci z Moreny :D

dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak nadrabiac forum o 4tej nad ranem..przynajmiej juz nic nie dopisujecie :)

Iw, okropna historia...wspolczuje..trauma na cale zycie...

Kometa- wczoraj zapomnialam odniesc sie do twojej romantycznej historii milosnej <3 - fajna opowiesc :)..a posun sie w kartonie tereskowym..usiade obok :) chociaz teraz mam male C :) a po karmieniu- znowu powrot do skarpetek z piachem w rozmiarze A :(..a najlepsze uczucie jak sa pelne mleka...sa twarde jak kamienie ...chyba na pamiatke walne sobie fotke i bede wspominac jakie to fajne cycki mialam po porodzie ;D
    ...a jak czytam ten alfabet I, J , H ITP to mysle, ze to niesprawiedliwe - niektore maja za wielkie a niektore za male...kazda kobieta powinna miec przynajmiej zapewniony genetycznie rozmiar C ( czyli ani duze ani male - sportowy rozmiar) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 04:47

kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, Iwone, Sabina, Parka, Mega, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co do walentynek to ja nie obchodze ale Alojz zapytal sie cz<y chce prezent? ...on taki pragmatyczny jest :) - ja mu na to ze ofkors- prezenty zawsze sa mile widziane a najlepiej bez okazji...wiec wyslal mnie dzis na szoping ( zostal w domu z Ivo) ...a ja zamiast kupic sobie cos ..wracam do domu - Alojz sie pyta : no i co tam kupilas ? otworzylam siatke, zaczelam wycigac z niej wszystko i okazalo sie, ze zrobilam zakupy dla Ivutka :-O...sobie nie kupilam nic. Alojz sie tylko usmiechnal....widac priorytety mi sie poprzestawialy i w hierarchii rodzinnej najwieksza miloscia jest Ivutek <3 :)...a taki mialam ambitny plan kupic sobie perfum :-O :)

kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Iwone, Mega, macduska, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc <3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1071b24d1afb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de40180d1dd5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a74001eb16a.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac83c32bcdf0.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dca15c129425.jpg

dorbie, BISCA, Aasiula, kkisia, moremi, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    nie zgodzę się ,też czytałam swego czasu harleqiny i nie maja z ta książką nic wspólnego...i nie lubię jak ktoś po fragmentach całą książkę ocenia ...
    i mimo erotyki i wielu scen seksu ta książka ma drugie dno

aaa Harry Potter tez mi się bardzo podobał ;),przeczytane i obejrzane wszystkie części :)

A mi się też Grey podoba, na film idę dziś.
    Ja oceniam ksiązki na podstawie tego jak się czyta i jaki mam humor. Harlequiny to trywialne historie, ale niektórym osobom sie podobaja, bo potrzeba im takiej rozrywki.
    Ja mam mnóstwo ksiązek , które zaczęłam czytać i po 5% odłozyłam, bo mi nie idzie, też takie co miały być super i były reklamowane np Złodziejka Książek albo mnie nie porwały Lawendowy pokój, Wszechświat kontra Alex Wood, a tak były reklamowane.
    A to przecież zależy od humoru jaki mamy
    Mi się na przykład podobał strasznie cykl CrossFire, romans o którym każda babka by marzyła, ake fajnie napisany. A jak teraz czytałam 4 częśc, to mi cięzko szła i odłozyłam na później. Też mi nie idą ostatnio erotyczne książki ani kryminały, wolę obyczaj.

Arwena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to Cześc dziewczyny :-)

Aasiula, moremi, Iwone, macduska, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry lub nie bry wszystkich.Jak kto woli. U mnie nastrój i samopoczucie na poziomie podłogi.Dziewczyna z watku o IVF była w tym samym tyg ciąży co ja.Czuła sie ciążowo cały czas i co??I patrze ,że ma wczoraj zaznaczone poronienie0sad.gif .. Spac nie mogłam :( Może zwykle przewrażliwienie. Aaaaa wogóle o kant chuja to wszystko. Kurwa mam wrażenie ,że ciąża to bomba z opóźnionym zapłonem..Kurwa nie wiem ale tak mnie to ruszyło ,że od wczoraj nie mogę przestac myslec o tym :(
    Ps.Paszcza znasz Minuske ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 07:45

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o ! to na mojej dzielni :D jam ci z Moreny :D
    A znasz to centrum, gdzie Carrefour jest? Teraz tam ciągna linię tramwajowa aż do Myśliwskiej i będzie tam połaczenie prosto z tramwaja na kolej Metropolitarną. Takie przebudowy że szok

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wie która czy Dorka sie rozpakowała szczęśliwie?
    Bo ma zaznaczone krwawienie 13ty piatek.
    To chyba juz ??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki :-)
    Nic nie nadrobilam. Wczoraj spedzilismy caly dzien n'a zaglowce ( prezent walentynkowy;-))
    Plywalismy z rekinami-wielorybamy, plaszcźkami, zlowiami i widzielismy delfiny. Najpiekniejsze Walentynki w moim zyciu. Mam pelno zdjec. Podziele sie nimi z Wami po powrocie. To jest najpiekniejsze miejsce jakie kidykwiek widzialam.
    Nie wiem jak to bedzie z powrotem do rzeczywistosci :-)
    Pozdrawiam wszystkie forumowiczki <3

SolarPolar, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Mega, macduska, paszczakin, Arwena, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nic nie nadrobilam. Wczoraj spedzilismy caly dzien n'a zaglowce ( prezent walentynkowy;-))
    Plywalismy z rekinami-wielorybamy, plaszcźkami, zlowiami i widzielismy delfiny. Najpiekniejsze Walentynki w moim zyciu. Mam pelno zdjec. Podziele sie nimi z Wami po powrocie. To jest najpiekniejsze miejsce jakie kidykwiek widzialam.
    Laduj akumulatory , laduj!! Fajnie sie tak zrelaksowAc i oko nacieszyc otaczajacy
    pieknem.

Aasiula, kkisia, Sabina, Parka, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kubecek Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki jak po walentynach :) :)
    u nas młody bajki ogląda a chłop spi wczoraj z nim gadałam i stwierdziłam ze :) w kietniu jedziemy na swieta do Pl i ja z młodym zostaje na jakies 3 miechy bo w sierpnu idzie do przedszkola i chce to jeszcze wykorzystac :D :D a przede wszystkim chce od staran odpocząc :) u nas zapowiada sie piekna pogoda wczoraj w słonku było 26 st :D wiec moze dzis tez tak bvedzie

moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    a my też wróciliśmy ,i nam się film bardzo podobał ,fajne sceny(i nie mówię tu o łóżkowych) i świetna muzyka ,nawet humor :) dla nas wart obejrzenia ale co kto lubi :D

Parka to przeczytaj książkę bo warto ,inaczej się wtedy film ogląda (a to nie jest film przygodowy czy sensacyjny żeby non stop akcja była)

wygraliśmy nawet prezent,facet co zapowiadał przed seansem kazał zajrzeć pod fotele i pod G fotelem była kartka a po filmie w kasie odebraliśmy prezent w postaci książki (wartości 37zł) ,próbki perfum K.Klaina i próbki balsamu na cellulit

potem byliśmy w caffe Heaven i tam natrafiliśmy na znizki z okazji Walentynek (trwa do jutra) kawa M lub L (średnia lub duża) dwie w cenie jednej :)
    piekny wieczór mieliscie mnie książka nie powaliła na kolana moze ze słuchałam audiobooka wydawałam mi sie nudna fabuła :) ale moze jak bedziemy w Pl to wybiore sie do kina moze film okaze sie lepszy jak tak zachwalasz :)

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u nas było spokojnie,zostaliśmy w domku,(ja nadal tylko odpoczywam ewentualnie coś uliczce Luc M mnie zawiezie na zakupy) ale M się postarał rozpieszcza cały dzień,posprzątać,zakupy zrobił,dostałam rafaello i kwiatka i w końcu pierwsza w życiu kartkę od niego,popołudniu machnął chrusciki,a wieczorem jeszcze kokosanki, normalnie byłam w szoku,świetnym zakończeniem dnia byłby dziki seks...ale niestety z tym też się oszczędzam, wiec było przytulanprzytulanko.chyba jutro zrobię pierwszy test,bo już wariuje od tego czekania, niektórym dziewczynom w 6 dobie po transferze juz pokazał się cień kreseczki, dziś rano po długim czasie zmierzyli temp i nadal jest wysoka,to chyba dobrze.. Miłej niedzieli kochane

MartaDidi, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Mega, macduska, BISCA, Arwena, Mango, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry lub nie bry wszystkich.Jak kto woli. U mnie nastrój i samopoczucie na poziomie podłogi.Dziewczyna z watku o IVF była w tym samym tyg ciąży co ja.Czuła sie ciążowo cały czas i co??I patrze ,że ma wczoraj zaznaczone poronienie0sad.gif .. Spac nie mogłam :( Może zwykle przewrażliwienie. Aaaaa wogóle o kant chuja to wszystko. Kurwa mam wrażenie ,że ciąża to bomba z opóźnionym zapłonem..Kurwa nie wiem ale tak mnie to ruszyło ,że od wczoraj nie mogę przestac myslec o tym :(
    Ja ją znam z czytania.
    Czasami zaglądam na ten wątek.
    I o ile dobrze pamiętam to poprzednią ciążę straciła w 19 tyg.
    Czasami los jest tak qrewsko niesprawiedliwy że brak mi słów...

kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Witam sie w niedziele z rana...Juz po obrzadku czystosci i sniadaniu Malego... BISCA napalilam sie na te Malediwy jak szczerbaty na suchary..Ja to z mama niestety bym musiala jechac... Prosze oduzo szczegolow po powrocie... Wyczytalam tez, ze tam najlepiej wlasnie do marca wyczywac- dlugi dzien i malo opadow... Takze czekam na szczegółowa relacje... Wypoczywaj i rob dokumentacje fotograficzna!

Aasiula, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moja prosta rada- wylacz kurde kompa... Chcesz ciaze bezstresowo w miare przejsc... Nie czytaj nic oprocz skladu na opakowaniach... Wiem, ze to trudne, ale.. Kapta sa pewne przeslanki ku poronieniom, wiem, co mowie bo mam ich za saba 2 sztuki... a strat w sumie 3... Przestan sie nakrecac i idz sobie zjedz loda...

kapturnica, Aasiula, Natka_79, BISCA, kkisia, moremi, dorbie, Sabina, Parka, Mega, macduska, kubecek, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Moja prosta rada- wylacz kurde kompa... Chcesz ciaze bezstresowo w miare przejsc... Nie czytaj nic oprocz skladu na opakowaniach... Wiem, ze to trudne, ale.. Kapta sa pewne przeslanki ku poronieniom, wiem, co mowie bo mam ich za saba 2 sztuki... a strat w sumie 3... Przestan sie nakrecac i idz sobie zjedz loda...
    Przesadzilam kilka kwiatków.Troche zluzowałam warkoczyk..Kurcze ja to wszystko wiem.Ale zajebiście mnie to ruszyło wczoraj..Kurwa przykre a hormony nie pomagaja brac to na zimno..Ot cała filozofia

MartaDidi, Aasiula, kkisia, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przesadzilam kilka kwiatków.Troche zluzowałam warkoczyk..Kurcze ja to wszystko wiem.Ale zajebiście mnie to ruszyło wczoraj..Kurwa przykre a hormony nie pomagaja brac to na zimno..Ot cała filozofia
    Ja to znam z autopsji... Wiem, tez, ze trudno w szale hormonow do czegokolwiek podchodzic na zimno... W dziesjszych czasach jest wszystko stresujace... Kiedys czlowiek byl w ciazy, albo nie- ot cala filozofia... Pamietam 18 lat temu- 2 badania, 2 usg, na ktorym nic kompletnie nie bylo widac i tradycyjna wyprawka w 8-mym miesiacu ciazy...Teoretycznie jest to naturalny stan- luzuj wrakoczyk bardziej i posadź drzewko!

Natka_79, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Parka, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7512 7513 7514 7515 7516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ