35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma to jak nadrabiac forum o 4tej nad ranem..przynajmiej juz nic nie dopisujecie
Iw, okropna historia...wspolczuje..trauma na cale zycie...
Kometa- wczoraj zapomnialam odniesc sie do twojej romantycznej historii milosnej- fajna opowiesc
..a posun sie w kartonie tereskowym..usiade obok
chociaz teraz mam male C
a po karmieniu- znowu powrot do skarpetek z piachem w rozmiarze A
..a najlepsze uczucie jak sa pelne mleka...sa twarde jak kamienie ...chyba na pamiatke walne sobie fotke i bede wspominac jakie to fajne cycki mialam po porodzie
...a jak czytam ten alfabet I, J , H ITP to mysle, ze to niesprawiedliwe - niektore maja za wielkie a niektore za male...kazda kobieta powinna miec przynajmiej zapewniony genetycznie rozmiar C ( czyli ani duze ani male - sportowy rozmiar)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 04:47
kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, Iwone, Sabina, Parka, Mega, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
no co do walentynek to ja nie obchodze ale Alojz zapytal sie cz<y chce prezent? ...on taki pragmatyczny jest
- ja mu na to ze ofkors- prezenty zawsze sa mile widziane a najlepiej bez okazji...wiec wyslal mnie dzis na szoping ( zostal w domu z Ivo) ...a ja zamiast kupic sobie cos ..wracam do domu - Alojz sie pyta : no i co tam kupilas ? otworzylam siatke, zaczelam wycigac z niej wszystko i okazalo sie, ze zrobilam zakupy dla Ivutka
...sobie nie kupilam nic. Alojz sie tylko usmiechnal....widac priorytety mi sie poprzestawialy i w hierarchii rodzinnej najwieksza miloscia jest Ivutek
...a taki mialam ambitny plan kupic sobie perfum
kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Iwone, Mega, macduska, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dobranoc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1071b24d1afb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de40180d1dd5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a74001eb16a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac83c32bcdf0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dca15c129425.jpgdorbie, BISCA, Aasiula, kkisia, moremi, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:nie zgodzę się ,też czytałam swego czasu harleqiny i nie maja z ta książką nic wspólnego...i nie lubię jak ktoś po fragmentach całą książkę ocenia ...
i mimo erotyki i wielu scen seksu ta książka ma drugie dno
aaa Harry Potter tez mi się bardzo podobał,przeczytane i obejrzane wszystkie części
A mi się też Grey podoba, na film idę dziś.
Ja oceniam ksiązki na podstawie tego jak się czyta i jaki mam humor. Harlequiny to trywialne historie, ale niektórym osobom sie podobaja, bo potrzeba im takiej rozrywki.
Ja mam mnóstwo ksiązek , które zaczęłam czytać i po 5% odłozyłam, bo mi nie idzie, też takie co miały być super i były reklamowane np Złodziejka Książek albo mnie nie porwały Lawendowy pokój, Wszechświat kontra Alex Wood, a tak były reklamowane.
A to przecież zależy od humoru jaki mamy
Mi się na przykład podobał strasznie cykl CrossFire, romans o którym każda babka by marzyła, ake fajnie napisany. A jak teraz czytałam 4 częśc, to mi cięzko szła i odłozyłam na później. Też mi nie idą ostatnio erotyczne książki ani kryminały, wolę obyczaj.Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry lub nie bry wszystkich.Jak kto woli. U mnie nastrój i samopoczucie na poziomie podłogi.Dziewczyna z watku o IVF była w tym samym tyg ciąży co ja.Czuła sie ciążowo cały czas i co??I patrze ,że ma wczoraj zaznaczone poronienie
.. Spac nie mogłam
Może zwykle przewrażliwienie. Aaaaa wogóle o kant chuja to wszystko. Kurwa mam wrażenie ,że ciąża to bomba z opóźnionym zapłonem..Kurwa nie wiem ale tak mnie to ruszyło ,że od wczoraj nie mogę przestac myslec o tym
Ps.Paszcza znasz Minuske ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 07:45
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o ! to na mojej dzielni
jam ci z Moreny
-
Hej babeczki
Nic nie nadrobilam. Wczoraj spedzilismy caly dzien n'a zaglowce ( prezent walentynkowy;-))
Plywalismy z rekinami-wielorybamy, plaszcźkami, zlowiami i widzielismy delfiny. Najpiekniejsze Walentynki w moim zyciu. Mam pelno zdjec. Podziele sie nimi z Wami po powrocie. To jest najpiekniejsze miejsce jakie kidykwiek widzialam.
Nie wiem jak to bedzie z powrotem do rzeczywistosci
Pozdrawiam wszystkie forumowiczkiSolarPolar, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Mega, macduska, paszczakin, Arwena, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hej babeczki
Nic nie nadrobilam. Wczoraj spedzilismy caly dzien n'a zaglowce ( prezent walentynkowy;-))
Plywalismy z rekinami-wielorybamy, plaszcźkami, zlowiami i widzielismy delfiny. Najpiekniejsze Walentynki w moim zyciu. Mam pelno zdjec. Podziele sie nimi z Wami po powrocie. To jest najpiekniejsze miejsce jakie kidykwiek widzialam.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
pieknem.Aasiula, kkisia, Sabina, Parka, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hej kobitki jak po walentynach
u nas młody bajki ogląda a chłop spi wczoraj z nim gadałam i stwierdziłam zew kietniu jedziemy na swieta do Pl i ja z młodym zostaje na jakies 3 miechy bo w sierpnu idzie do przedszkola i chce to jeszcze wykorzystac
a przede wszystkim chce od staran odpocząc
u nas zapowiada sie piekna pogoda wczoraj w słonku było 26 st
wiec moze dzis tez tak bvedzie
moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:a my też wróciliśmy ,i nam się film bardzo podobał ,fajne sceny(i nie mówię tu o łóżkowych) i świetna muzyka ,nawet humor
dla nas wart obejrzenia ale co kto lubi
Parka to przeczytaj książkę bo warto ,inaczej się wtedy film ogląda (a to nie jest film przygodowy czy sensacyjny żeby non stop akcja była)
wygraliśmy nawet prezent,facet co zapowiadał przed seansem kazał zajrzeć pod fotele i pod G fotelem była kartka a po filmie w kasie odebraliśmy prezent w postaci książki (wartości 37zł) ,próbki perfum K.Klaina i próbki balsamu na cellulit
potem byliśmy w caffe Heaven i tam natrafiliśmy na znizki z okazji Walentynek (trwa do jutra) kawa M lub L (średnia lub duża) dwie w cenie jednejale moze jak bedziemy w Pl to wybiore sie do kina moze film okaze sie lepszy jak tak zachwalasz
-
Hej dziewczyny, u nas było spokojnie,zostaliśmy w domku,(ja nadal tylko odpoczywam ewentualnie coś uliczce Luc M mnie zawiezie na zakupy) ale M się postarał rozpieszcza cały dzień,posprzątać,zakupy zrobił,dostałam rafaello i kwiatka i w końcu pierwsza w życiu kartkę od niego,popołudniu machnął chrusciki,a wieczorem jeszcze kokosanki, normalnie byłam w szoku,świetnym zakończeniem dnia byłby dziki seks...ale niestety z tym też się oszczędzam, wiec było przytulanprzytulanko.chyba jutro zrobię pierwszy test,bo już wariuje od tego czekania, niektórym dziewczynom w 6 dobie po transferze juz pokazał się cień kreseczki, dziś rano po długim czasie zmierzyli temp i nadal jest wysoka,to chyba dobrze.. Miłej niedzieli kochane
MartaDidi, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, Parka, Mega, macduska, BISCA, Arwena, Mango, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry lub nie bry wszystkich.Jak kto woli. U mnie nastrój i samopoczucie na poziomie podłogi.Dziewczyna z watku o IVF była w tym samym tyg ciąży co ja.Czuła sie ciążowo cały czas i co??I patrze ,że ma wczoraj zaznaczone poronienie
.. Spac nie mogłam
Może zwykle przewrażliwienie. Aaaaa wogóle o kant chuja to wszystko. Kurwa mam wrażenie ,że ciąża to bomba z opóźnionym zapłonem..Kurwa nie wiem ale tak mnie to ruszyło ,że od wczoraj nie mogę przestac myslec o tym
Ps.Paszcza znasz Minuske ??
Czasami zaglądam na ten wątek.
I o ile dobrze pamiętam to poprzednią ciążę straciła w 19 tyg.
Czasami los jest tak qrewsko niesprawiedliwy że brak mi słów...kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
BISCA wrote:Hej babeczki
Pozdrawiam wszystkie forumowiczkiAasiula, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Dzien bry lub nie bry wszystkich.Jak kto woli. U mnie nastrój i samopoczucie na poziomie podłogi.Dziewczyna z watku o IVF była w tym samym tyg ciąży co ja.Czuła sie ciążowo cały czas i co??I patrze ,że ma wczoraj zaznaczone poronienie
.. Spac nie mogłam
Ps.Paszcza znasz Minuske ??kapturnica, Aasiula, Natka_79, BISCA, kkisia, moremi, dorbie, Sabina, Parka, Mega, macduska, kubecek, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Moja prosta rada- wylacz kurde kompa... Chcesz ciaze bezstresowo w miare przejsc... Nie czytaj nic oprocz skladu na opakowaniach... Wiem, ze to trudne, ale.. Kapta sa pewne przeslanki ku poronieniom, wiem, co mowie bo mam ich za saba 2 sztuki... a strat w sumie 3... Przestan sie nakrecac i idz sobie zjedz loda...
MartaDidi, Aasiula, kkisia, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przesadzilam kilka kwiatków.Troche zluzowałam warkoczyk..Kurcze ja to wszystko wiem.Ale zajebiście mnie to ruszyło wczoraj..Kurwa przykre a hormony nie pomagaja brac to na zimno..Ot cała filozofia
Natka_79, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Parka, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę