35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A zamiast biustonosza w zaawansowanej ciazy nosilam koszulki gatty- polecila mi je sprzedawczyni ze sklepu z bielizna- wygodne do karmienia, mega rozciągliwe...
http://www.gatta.pl/pl/sport-top-60-den.htmlkapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:A ja caly dzien sama... Z Malym, bo Mlody-Stary zabral dziewczyne do Poznania na atrakcji moc... Moj nawet nie zadzwonil co mnie strasznie wkurwilo...
Moj tam pare razy i o urodzinach moich i o rocznicy slubu zapomnial..I co zaciukac sklerotyka???Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:49
MartaDidi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, moremi, macduska, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moj zadzwonil , chociaz tyle. Ale laska izzii to tylko walentynki.Moze zapomnial
iwcia77 lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu a ja mam gości
Na Walentynki dostałam od męża książkę, córka koronęJest zachwycona, cały dzień w niej łazi. Teraz zasnęła a ja muszę wracać do gości. A tak mi się już nie chce, z chęcią poszłabym już spać
ComeToMeBaby, Heretyczka, moremi, Arwena, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jezu a ja mam gości
Na Walentynki dostałam od męża książkę, córka koronęJest zachwycona, cały dzień w niej łazi. Teraz zasnęła a ja muszę wracać do gości. A tak mi się już nie chce, z chęcią poszłabym już spać
Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
laski, taką mam ciągotę na słodkie, a nic słodkiego nie ma w domu (ograniczyliśmy do zera słodycze), ze wyciągnęłam muesli tropikalne i wyżeram z paczki suszone owoce...
Mega, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ze tez se wybrali dzien na odwiedziny..Maja kurde wyczucie
My walentynek nie obchodzimy z zasady, ale po prostu najzwyczajniej w świecie chcieliśmy spędzić trochę czasu sami, we dwoje. Uśpić młodą, usiąść razem napić się wina, pogadać, albo nie, poprzytulać albo nie... A tu wczoraj telefon - możemy sie u Was zatrzymać?.... możecie.... Oni są u nas niezmiernie rzadko, raz na kilka lat albo i rzadziej. Ale akurat nie trafili nam w termin
Mogli zajechać za tydzień, my wtedy akurat będziemy u teściów, hehe
kapturnica, Mega, Heretyczka, moremi, macduska, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny