X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie gniewam się i nie bój się pisać co myślisz, przynajmniej do mnie ;) Ja mogę się czasami nie zgodzić z czymś co napiszesz, ale ode mnie z...ki nie dostaniesz :)Po to jest to forum!
    Myślałam już kiedyś o terapii, ale zawsze jest coś ważniejszego ode mnie. Poza tym na razie szukam innego psychologa dla syna, bo do tej do której chodziliśmy chcemy zrezygnować. Przez pół roku nie wiele mojemu synowi pomogła. Lekarza już zmieniliśmy.

Ok, rozumiem :-) ale pomyśl też o sobie.

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jak spędzacie Wale Tynki szanowne staraczki?
    My byliśmy dziś w palmiarni w Gliwicach. Wieczorek jak mały pójdzie spać, spędzimy razem z kolacyjką przy świecach ;)

Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych XD z dodatkiem srebrnej przędzy ..Miała która ??/
    http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:29

Aasiula, Heretyczka, moremi, Arwena, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymajcie kciuki dziś gram sama do 24.oo bal walentynkowy <3

ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, MartaDidi, Iwone, megan8, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Arwena, Parka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych XD z dodatkiem srebrnej przędzy ..Miała która ??/
    http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8a
    ja nie miałam :(

;)

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    trzymajcie kciuki dziś gram sama do 24.oo bal walentynkowy <3
    a masz loversowe hiciory przygotowane?

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone <3

Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:13

malgos741 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja nie miałam :(

;)

Jak już będziesz w cionży to też sobie takie ekskluzywne majty ciążowe kupisz ;-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak myslalam ,ze tak do 13tego tygodnia to sie ciągło a potem juzdrugi semestr leciał zwł jak juz Adas pukal cie od środka..Widzisz mi pierwsze 2,3tyg sie strasznie ciągły a zwł do ujrzenia serducha..Jak sie trochu uspokoiłam to juz tak lepiej..Ale pewnie luz w mózgu sie zrobi po prenatalnych dopiero..I tak sie ciesze ,że 10ty tydzien leci..Dziecie ma juz prawie wszystko na swoim miejscu i z kazdym dniem ryzyko poronienia maleje .Gin mipowiedział ,ze najgorszym momentem w rozwoju malucha jest moment tworzenia sie serduszka..Jesli na tym etapie sa problemy to ryzyko poronienia jest najwieksze..Nie wiem czy mnie poprostu luzował czy nie ale jak włączył mi pukawke to tak jakby wszystko spłynęło w dół i nic poza bach bach sie nie liczyło 8)
    Kurwa jaka sentymentalna sie zrobiłam Łzy sie same cisną do oczu XD
    Tak, ważne jest ile jest na minute uderzen, jesli 130 to ryzyko poronienia jest mniejsze, nawet gdzies ogladałam taki wykres.
    Dlatego tez się wkręcam, bo nie wiem jak bije u mojego maluszka

Iwone, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mój tata naprawiał telewizory i umówił się z kolegą na naprawę. Po zrobieniu telewizora mój tata zamiast zapłaty dostał "flaszkę", którą razem z kolegą wypili. Ten facet był kawalerem i była u niego babka, która z nimi była, ale nie piła. W pewnym momencie ten facet chciał zgwałcić tą babkę, a mój tata staną w jej obronie i pobili się i mój tata dostał butelką w skroń. Obrażenia były na tyle poważne i fakt że był po spożyciu, spowodowały jego zgon. Lekarze nie mogli podać mu jakiś leków. Miałam wtedy 5 lat :(
    Dlatego nigdy się nie upijam.
    Iwone <3 straszne masz wspomnienia

Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hera- my wstaliśmy dość póxno bo mój m odsypiał nockę. późne sniadanie, obiad to zjedlismy niedawno, własnie m myje naczynia bo za 10 min wychodzi do pracy znowu. my przełożyliśmy świętowanie na jutrzejszy wieczór- mam zamiar przetestować czy mu się moje sexi wdzianko będzie podobać ;)
    My jutro mamy kolejny powód do świętowania. Po dwóch miesiącach rozmawiania na gg spotkaliśmy się pierwszy raz w realu. Jutro 10 rocznica ;)

dorbie, ComeToMeBaby, MartaDidi, Sabina, Heretyczka, Mega, moremi, Arwena, macduska, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wyszło ponad 15 tys
    tylko gdzie te pieniądze??? O.o
    paszczakin wrote:
    moj chlop sie zarejestrowal na http://www.jabluszkowo.pl/, wpisal ile palil i aktualna cene fajek.. ostatnio pokazalao mu 10 tysiecy zlotych.. A fajki zdrozaly od tego czasu niemozebnie, wiec pewnie realnie jeszcze wiecej oszczedzilismy..

MartaDidi, Sabina, paszczakin, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ja wolę takie gatki pod brzuch tzn z wycięciem,miałam takie w poprzedniej ciązy. Ale są tu fajne biustonosze sportowe :-)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    ja wolę takie gatki pod brzuch tzn z wycięciem,miałam takie w poprzedniej ciązy. Ale są tu fajne biustonosze sportowe :-)
    Nie mialam okazji uzywac takich Za czasow ciazyz mlodym nie bylo takich cudów..A staniki tez oblukałam heheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nosilam pod brzuch... Kupowalam sloggi na promocji- bezszwowe... Do teraz nosze...
    http://www.intymna.pl/p1,1,2,44188,,touch-it-cotton-tanga-figi-10124896---2pack,SID=b3dc22953a0c3bb087d30c3ca6a18ae9

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:36

Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spokojnie ,raniutko dostalam kawke i prezencik do łozka ;D
    Prezencik w postaci brygady chlopakow do zaplodniennia hyhyhyh ;)
    A pozniej dostalam drobiazg do mojej bransoletki ;D
    A i caly dzien leniuchujemy :)

kurde zapomnialam oczywiscie ja tez dalam prezent mojemu wielgachne serducho z piernika i oczywiscie zazalilismy je razem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 21:00

MartaDidi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tak, ważne jest ile jest na minute uderzen, jesli 130 to ryzyko poronienia jest mniejsze, nawet gdzies ogladałam taki wykres.
    Dlatego tez się wkręcam, bo nie wiem jak bije u mojego maluszka
    Dorbie idz na porządne USG... Po co Ty sie tak stresujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:35

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dorbie idz na porządne USG... Po co Ty sie tak stresujesz?
    Mnie po tak dlugim czasie czekania to by juz do kobierzyna wywiezli

MartaDidi, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly dzien sama... Z Malym, bo Mlody-Stary zabral dziewczyne do Poznania na atrakcji moc... Moj nawet nie zadzwonil co mnie strasznie wkurwilo...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7509 7510 7511 7512 7513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ