35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nie gniewam się i nie bój się pisać co myślisz, przynajmniej do mnie
Ja mogę się czasami nie zgodzić z czymś co napiszesz, ale ode mnie z...ki nie dostaniesz :)Po to jest to forum!
Myślałam już kiedyś o terapii, ale zawsze jest coś ważniejszego ode mnie. Poza tym na razie szukam innego psychologa dla syna, bo do tej do której chodziliśmy chcemy zrezygnować. Przez pół roku nie wiele mojemu synowi pomogła. Lekarza już zmieniliśmy.
Ok, rozumiemale pomyśl też o sobie.
Iwone lubi tę wiadomość
-
Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych
z dodatkiem srebrnej przędzy ..Miała która ??/
http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8aWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:29
Aasiula, Heretyczka, moremi, Arwena, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
trzymajcie kciuki dziś gram sama do 24.oo bal walentynkowy
ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, MartaDidi, Iwone, megan8, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Arwena, Parka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych
http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8a
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak myslalam ,ze tak do 13tego tygodnia to sie ciągło a potem juzdrugi semestr leciał zwł jak juz Adas pukal cie od środka..Widzisz mi pierwsze 2,3tyg sie strasznie ciągły a zwł do ujrzenia serducha..Jak sie trochu uspokoiłam to juz tak lepiej..Ale pewnie luz w mózgu sie zrobi po prenatalnych dopiero..I tak sie ciesze ,że 10ty tydzien leci..Dziecie ma juz prawie wszystko na swoim miejscu i z kazdym dniem ryzyko poronienia maleje .Gin mipowiedział ,ze najgorszym momentem w rozwoju malucha jest moment tworzenia sie serduszka..Jesli na tym etapie sa problemy to ryzyko poronienia jest najwieksze..Nie wiem czy mnie poprostu luzował czy nie ale jak włączył mi pukawke to tak jakby wszystko spłynęło w dół i nic poza bach bach sie nie liczyło
Kurwa jaka sentymentalna sie zrobiłam Łzy sie same cisną do oczu
Dlatego tez się wkręcam, bo nie wiem jak bije u mojego maluszkaIwone, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mój tata naprawiał telewizory i umówił się z kolegą na naprawę. Po zrobieniu telewizora mój tata zamiast zapłaty dostał "flaszkę", którą razem z kolegą wypili. Ten facet był kawalerem i była u niego babka, która z nimi była, ale nie piła. W pewnym momencie ten facet chciał zgwałcić tą babkę, a mój tata staną w jej obronie i pobili się i mój tata dostał butelką w skroń. Obrażenia były na tyle poważne i fakt że był po spożyciu, spowodowały jego zgon. Lekarze nie mogli podać mu jakiś leków. Miałam wtedy 5 lat
Dlatego nigdy się nie upijam.straszne masz wspomnienia
Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hera- my wstaliśmy dość póxno bo mój m odsypiał nockę. późne sniadanie, obiad to zjedlismy niedawno, własnie m myje naczynia bo za 10 min wychodzi do pracy znowu. my przełożyliśmy świętowanie na jutrzejszy wieczór- mam zamiar przetestować czy mu się moje sexi wdzianko będzie podobać
dorbie, ComeToMeBaby, MartaDidi, Sabina, Heretyczka, Mega, moremi, Arwena, macduska, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mi wyszło ponad 15 tys
tylko gdzie te pieniądze???paszczakin wrote:moj chlop sie zarejestrowal na http://www.jabluszkowo.pl/, wpisal ile palil i aktualna cene fajek.. ostatnio pokazalao mu 10 tysiecy zlotych.. A fajki zdrozaly od tego czasu niemozebnie, wiec pewnie realnie jeszcze wiecej oszczedzilismy..MartaDidi, Sabina, paszczakin, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych
http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8aAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:ja wolę takie gatki pod brzuch tzn z wycięciem,miałam takie w poprzedniej ciązy. Ale są tu fajne biustonosze sportowe
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja dzis dostałam romantyczny prezent od tesciowej na waleWtynki 2pary takich majcioch ciążowych
http://artcoll.pl/pl_PL/p/PRE-SILVER-majtki-dla-kobiet-w-ciazy-z-wloknem-srebrnym-X-Static/44?utm_source=twenga-via-nokaut&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-02&utm_content=44#nclid=8c05164af5e2e2d3c6ad0d6d4f9b2a8a
http://www.intymna.pl/p1,1,2,44188,,touch-it-cotton-tanga-figi-10124896---2pack,SID=b3dc22953a0c3bb087d30c3ca6a18ae9Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:36
Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
My spokojnie ,raniutko dostalam kawke i prezencik do łozka
Prezencik w postaci brygady chlopakow do zaplodniennia hyhyhyh
A pozniej dostalam drobiazg do mojej bransoletki
A i caly dzien leniuchujemy
kurde zapomnialam oczywiscie ja tez dalam prezent mojemu wielgachne serducho z piernika i oczywiscie zazalilismy je razemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 21:00
MartaDidi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak, ważne jest ile jest na minute uderzen, jesli 130 to ryzyko poronienia jest mniejsze, nawet gdzies ogladałam taki wykres.
Dlatego tez się wkręcam, bo nie wiem jak bije u mojego maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:35
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
A ja caly dzien sama... Z Malym, bo Mlody-Stary zabral dziewczyne do Poznania na atrakcji moc... Moj nawet nie zadzwonil co mnie strasznie wkurwilo...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę