WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Niestety nadal kopcę :( jakiś czas mniej, a ostatnio znowu za dużo.
    trzymam za ciebie kciuki, pamiętaj :)
    małymi krokami naprzód.
    może okresl korzyści które masz z niepalenia (świeży oddech, pachnące włosy, ubrania rzadziej można prać niż co 3 godziny, więcej gotówki w portfelu, i może paradoksalne ci się to wyda- więcej spokoju w życiu) i nagrody za dobre sprawowanie ;)
    musisz przyjąć sobie jakąś taktykę, żebyś miała nad tym kontrolę.

dasz radę!

mamatrojki80, Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale dobrze to co masz na mysli???? kroj, fason??Czy to,że rozwodka i kolor biały nie pasuje??Bo rozmowa zaczela sie toczyc wokół bieli , sukni ślubnej i welonu dla rozwódki z drobiazgiem A nie dobrze dobranej kreacji do figury
    o pasowaniu białek balowej mega sukni do ceremonii w urzedzie

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    niedobrze!!!!
    Wiem :( ale za jakiś czas spróbuję jeszcze raz i jeszcze, aż do skutku.

mamatrojki80, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    trzymam za ciebie kciuki, pamiętaj :)
    małymi krokami naprzód.
    może okresl korzyści które masz z niepalenia (świeży oddech, pachnące włosy, ubrania rzadziej można prać niż co 3 godziny, więcej gotówki w portfelu, i może paradoksalne ci się to wyda- więcej spokoju w życiu) i nagrody za dobre sprawowanie ;)
    musisz przyjąć sobie jakąś taktykę, żebyś miała nad tym kontrolę.

dasz radę!

No właśnie ten aspekt finansowy pomógł moim znajomym, rzucali palenie wspólnie, a kwotę którą codziennie przeznaczali na papierosy wrzucali do puszki... okazało się, że to było około 700 zł/m-c na dwie osoby... potem mi mówili, że nawet nie zdawali sobie sprawy z tej kwoty. Iwone pomyśl o skarbonce :-)

Iwone, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o pasowaniu białek balowej mega sukni do ceremonii w urzedzie
    No to mijamy sie z tematem

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ja wiem ,ze cieżko rzucic bo sama paliłam jak smok po 2ramki a czasem i wiecej.Ale spięłam poslady i powiem Ci ,ze mimo ze nie jest łatwo to są same plusy..Chuj juz tam kasa ale zdrowie , swiezy oddech bezcenne..No i swiadomosc zajscia w ciaze i co wtedy?Bo przy ówczesnej swiadomosci jak papierosy wpl na dziekco ciezko siegnac po fajke i truc malucha..

ComeToMeBaby, Iwone, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    yes!
    Iwone, nie możesz się poddawać.
    A wiesz jaka będziesz z siebie dumna jak ci się uda ograniczyć a potem rzucić?
    Będziesz miała się z czego cieszyć, naprawdę! Warto.

Iwone lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Ci Kometka zazdroszcze tego plnowania i szykowania- mi po slubie bardzo bylo tego brak.. A jakie sliczne zaproszenia zesmy sobie zrobili sami, super tez bylo je razem szykowac.. I kurs tanca prywatny sobie strzelilismy, zeby pieknie pierwszy taniec odtanczyc (tanczylismy do Sinatry, wiekszosc zna ta piosenke z czolowki Rodziny Bundych, wiec wszyscy mlodzi sie chichrali ;))

ach, super to wszytko bylo.. i wyszlo bez zadecia, tak swojsko- w miejscu gdzie robilismy byly naraz 3 wesela (!) i nad ranem u nas zebrala sie grupa dezerterow z tamtych wesel, bo u nas byla fajna zabawa..

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to mijamy sie z tematem
    he he he no chyba tak

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No właśnie ten aspekt finansowy pomógł moim znajomym, rzucali palenie wspólnie, a kwotę którą codziennie przeznaczali na papierosy wrzucali do puszki... okazało się, że to było około 700 zł/m-c na dwie osoby... potem mi mówili, że nawet nie zdawali sobie sprawy z tej kwoty. Iwone pomyśl o skarbonce :-)
    Mnie nie przekonał ten fakt. Kiedy zostałam sama z synem i początkowo brakowało mi kasy na życie, to kupowałam jedzenie dla dziecka a sama nie jadłam, bo fajki musiały być. Dziecku nic nie brakowało, a ja miałam wybór. Niestety wybrałam fajki :(

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

moj chlop sie zarejestrowal na http://www.jabluszkowo.pl/, wpisal ile palil i aktualna cene fajek.. ostatnio pokazalao mu 10 tysiecy zlotych.. A fajki zdrozaly od tego czasu niemozebnie, wiec pewnie realnie jeszcze wiecej oszczedzilismy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:30

kapturnica, Iwone, mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza- super, to znaczy że musiało być naprawdę fajnie.
    nom- jakby sie tak zastanowić to frajda z przygotowywaniem wesela jest porównywalna do urządzania nowego mieszkania ;)
    cieszy mnie to, sam fakt, że robię po swojemu/naszemu, takie jak mi/nam się podoba i to ja/my podejmujemy decyzje. takie nasze.

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wiem ,ze cieżko rzucic bo sama paliłam jak smok po 2ramki a czasem i wiecej.Ale spięłam poslady i powiem Ci ,ze mimo ze nie jest łatwo to są same plusy..Chuj juz tam kasa ale zdrowie , swiezy oddech bezcenne..No i swiadomosc zajscia w ciaze i co wtedy?Bo przy ówczesnej swiadomosci jak papierosy wpl na dziekco ciezko siegnac po fajke i truc malucha..
    Możecie myśleć o mnie wszystko co najgorsze, ale ja zaszłam w ciążę paląc i paliłam do końca :( Wiedziałam że źle robię, ale nie potrafiłam rzucić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mnie nie przekonał ten fakt. Kiedy zostałam sama z synem i początkowo brakowało mi kasy na życie, to kupowałam jedzenie dla dziecka a sama nie jadłam, bo fajki musiały być. Dziecku nic nie brakowało, a ja miałam wybór. Niestety wybrałam fajki :(

Nie wiem, co Ci napisać, napiszę wprost fajki Ci skracają życie, pomyśl o swoim zdrowiu.

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza..Tak patrze na Twoj suwaczek.....Całe 20tygodni nas dzieli..Ehhhh jak to Ciebie juz blisko końca...

paszczakin, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Możecie myśleć o mnie wszystko co najgorsze, ale ja zaszłam w ciążę paląc i paliłam do końca :( Wiedziałam że źle robię, ale nie potrafiłam rzucić.
    Za to rzadko piję, może powinnam częściej i wtedy bym mniej paliła?

megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Chcesz ze skrajności w skrajność wpaść? :-)

MartaDidi, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Tez z synem paliłam niestety w ciąży i trułam go od początku..Mam wyrzuty sumienia zajebiste z tego powodu i wielokrotnie zdarzyło mi sie go poprostu za to przepraszac.Powaznie..Ale czasu nie cofne.Wiem tylko tyle ,ze bogatsza o doświadczenie i wiedze co sie mogło stac dziękuje losowi ,że młody jest zdrowy .A mogło byc różnie przeciez.
    Ciesze sie ,że drugi raz nie popełniam tego samego błędu i drugie dziecie jest wolne od trucizny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:23

Iwone, Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza..Tak patrze na Twoj suwaczek.....Całe 20tygodni nas dzieli..Ehhhh jak to Ciebie juz blisko końca...

no wierzyc sie nie chce.. za 2 tygodnie w razie predwczesnego porodu mija termin "skrajnego wczesniactwa", wiec ten maly czlowiek jest tam juz w pelni utworzony, potem bedzie tylko robil sie tlusciutki ;)

a napierdziela tam czasami, ze hej.. dzisiaj jest w miare spokojny, ale wczoraj to tam caly sezon pilkarski byl..

kapturnica, MartaDidi, macduska, Aasiula, dorbie, kkisia, Sabina, Mega, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Iwone, pomysl o UrODZIE I mLODOSCI... Skora palaczek starzeje sie w przyspieszonym tempie... Wiem, co mowie, widzę to u swoich pacjentek...Skora jest cienka, pergaminowa i pelna zmarszczek...nikotyna obkurcza naczynia krwionosne- taka jakby niedokrwienna choroba skory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:26

mamatrojki80, Iwone, paszczakin, Aasiula, dorbie, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
‹‹ 7507 7508 7509 7510 7511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ