X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecku malemu pulpeta zjadlam...

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez mialam biala suknie i welon ,a mialam dziecko juz na swiecie i nieudany zwiazek za soba ...

I to był Twój osobisty wybór, nie neguje tego, ale sama bym tak nie postąpiła, tylko tyle :-) nie gniewaj się proszę. Nie chciałam nikogo urazić.

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Awidział?Jak nie widziałto nie żal XD

Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I super wyglądałas ..To sprawa chyba każdej osoby jak idzie ubrana do slubu a nie przekonania innych co wypada a co nie 8)
    Tez tak mysle ;D
    To byl moj pierwszy slub i nie widzialam nic w tym zlego ;D

kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No nastepna wyzera dziecku jedzenie hyhyhyhyhy ;D

MartaDidi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No nastepna wyzera dziecku jedzenie hyhyhyhyhy ;D
    Zaraziła sie od Pusura XD

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez mialam biala suknie i welon ,a mialam dziecko juz na swiecie i nieudany zwiazek za soba ...

a ja miałam suknię ecri- a nie miałam ani meza ani dziecia- ile bab tyle pomysłów- pełna dowolnośc :-)

i welon oczywiście- ale zostałam zmuszona przez ogół- bardziej podobałam się sobie bez niego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:31

kapturnica, Aasiula, moremi, Iwone, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co Wy tam widzialyscie, przepraszam... Gebe z bliska...;-)
    Ale jaką ładna :D

MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aasiula wyslalam ci chwile temu wiadomosc
    juz ;D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu i jak auto??wyszorowałas rzygowinki??
    Ja miałam dzis przejscie.Stoje w spozywczaku do kasy..Za mna jakis moczymorda od którego tak napierdalało tanim winskiem i brudem.Kurwa i stoi za mna i chucha mi na kark.Jprdole nie wytrzymałam i mnie w sklepie poszarpało ..Głupio mi sie jak chuj zrobiło bo ludków było w ciul Szczescie jedna ze sprzedawczyń chyba zatrybiła bo mnie zawołała do innej kasy..Nawet nie wiecie jak byłam jej wdzieczna..No kurwa naprawde tak facet śmierdział szczochami ,że na sama mysl znów mi sie cofa

macduska, dorbie, ComeToMeBaby, MartaDidi, gosia7122, Reni, kkisia, Sabina, caffe, Mega, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a ja miałam suknię ecri- a nie miałam ani meza ani dziecia- ile bab tyle pomysłów- pełna dowolnośc :-)

i welon oczywiście- ale zostałam zmuszona przez ogół- bardziej podobałam się sobie bez niego
    Ja tez szyko zdjełam ,lepiej,wygodniej sie czulam bez ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:36

macduska lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez szyko zdjełam ,lepiej sie czulam bez ;D
    bez kiecki? XD czy welona??2smiech2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:36

moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    bez kiecki? XD czy welona??2smiech2.gif
    No bez kiecki oczywiscie hyhyhyhy ;D

kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Macdu i jak auto??wyszorowałas rzygowinki??
    Ja miałam dzis przejscie.Stoje w spozywczaku do kasy..Za mna jakis moczymorda od którego tak napierdalało tanim winskiem i brudem.Kurwa i stoi za mna i chucha mi na kark.Jprdole nie wytrzymałam i mnie w sklepie poszarpało ..Głupio mi sie jak chuj zrobiło bo ludków było w ciul Szczescie jedna ze sprzedawczyń chyba zatrybiła bo mnie zawołała do innej kasy..Nawet nie wiecie jak byłam jej wdzieczna..No kurwa naprawde tak facet śmierdział szczochami ,że na sama mysl znów mi sie cofa

to miałaś przejścia, wspólczuję, znam ten rodzaj smrodu...

a samochód trzy godziny pucował mój ukochany, nieoceniony mąż

- ja sprzątałam dom, polegując raz za razem bo mnie brzuch napier..., bolał znaczy i żyły w nogach jak to zawsze u mnie podczas @

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    W temacie ślubów, ostatnio byłam na ślubie cywilnym u mojej koleżanki, kurcze nie wiem może się czepiam, ale babka (rozwódka z 2 dzieci) miała na sobie białą suknie jak do kościelnego i w dodatku welon, ten welon i ta biała suknia wydały mi się jakoś nie na miejscu biorąc pod uwagę jej stan cywilny przed ślubem.
    z welonem to przesadziła. z bielą niekoniecznie.
    jeśli w dodatku była to taka mega obszerna suknia balowa.. to uważam że też.

ale ja coraz częściej zauważam, że w urzędzie pojawiają się sukienki kościelne. jakoś mi to średnio pasuje. w urzędzie umeblowanie urzędowe, dywany jak za gierka... a tu wchodzi- księżniczka. heeheh jeszcze z welonem? nie, z welonem to przesadziła, naprawdę.

mamatrojki80, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam szanowne panie.. tyle przeczytalam, ze mi sie zapomnialo, co chcialam powiedziec ;)

My dzis zakupilismy kartoflowi lozko z drugiej reki, ale chyba nie jest takie jakie chcialam i pojdzie dalej, a ja bede nadal polowac. Nie mozna w nim wyjac przedniej scianki, a ja se wymyslilam, ze bede miec na poczatku lozeczko dostawione do naszego lozka..

Potem pojechalismy na walentynkowe zakupy, mialam sobie cos wybrac, ale nic mi sie nie podobalo. A nie, sorry, gacie sobie kupilam ;)
    I kartoflowi plusza-pielusza slicznego.. Niech tez ma walentynki.

Kaptu, jak Ty slicznie dzisiaj wygladasz ;) Cukru wynikow nie mam, one do lekarza ida, nie do mnie. ma dzwonic jakby cos bylo nie halo, jak nie to ide do niego po 20 jakos, to se obejrze.. Mi to nie robi, bo wynikow insulinowych nie mialam, u mnie gdyby sie utrzymalo to musi byc dieta, a ja od 2 tygodni jem jak aniol montignacowy, wiec i jak diabetyk (oprocz paczka w w czwartek, ale ja mysle, ze on byl taki specjalny, bezweglowodanowy ;) )

Dorbie, w 3-miescie sklepow porzadno-stanikowych jest kilka. Ty masz stanikowa mape:
    https://www.google.com/maps/d/viewer?msa=0&mid=zj3BK5gCeS-Q.kCMepZ3ETMpM
    a najjlepiej, jesli masz pewnosc co do kupowanego rozmiaru to kupowac przez nez w UK.
    Jak bylam ostatnio w GD to kupilam sobie stanika w Lingerii we Wrzeszczu (przy okazji Pusur- pralam go juz nei wiem ile razy, zawsze w pralce i nic mu nie jest, wiec potwarz ze sklepu zdejmuje). Zaplacilam za niego 180 zl. Pozniej kupilam ten sam model tylko jasny na amazonie za 16 funciakow.. http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:42

macduska, kapturnica, dorbie, Aasiula, gosia7122, moremi, kkisia, Sabina, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez szyko zdjełam ,lepiej,wygodniej sie czulam bez ;D
    a mi sam spadał w tańcu ;-)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    z welonem to przesadziła. z bielą niekoniecznie.
    jeśli w dodatku była to taka mega obszerna suknia balowa.. to uważam że też.

ale ja coraz częściej zauważam, że w urzędzie pojawiają się sukienki kościelne. jakoś mi to średnio pasuje. w urzędzie umeblowanie urzędowe, dywany jak za gierka... a tu wchodzi- księżniczka. heeheh jeszcze z welonem? nie, z welonem to przesadziła, naprawdę.

No właśnie o to mi chodziło. A suknia była typu "large" ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ale nie... tu chodzi o to, że do urzędu...
    jakoś urzad wydaje mi się skromniejszy, taki no... urzedowy.
    w urzędzie nie ma tego przepychu jak w kościele.

aaale co ja tam wiem :P
    ehehe

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I super wyglądałas ..To sprawa chyba każdej osoby jak idzie ubrana do slubu a nie przekonania innych co wypada a co nie 8)
    no tak.
    ja mówię o swoich przekonaniach ;)
    ja z welonem nie idę.
    chociaż to pierwszy raz. ale w urzędzie. poza tym- już dawno rozdziewiczona jestem hahahahaha

edit: aha, no i poganka jestem, także takie kościelne symbole raczej średni do mnie pasujom ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:51

mamatrojki80, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 7505 7506 7507 7508 7509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ