35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ahahah ale to jeszcze trzeba wyglądać porządnie a nie jak karykatura
dlatego już chyba z trylion poradników poczytałam jak dopasować fason kiecki, ozdobniki czy dekolt do figury. może co z tego byndzie.
Poważnie? To naprawdę porządnie się przygotowałaś. Będzie na medal.
Na ja to w porównaniu z Tobą wsyzstko z marszu, mniej wiecej, ale tak ,żeby nie kłóciło się z moim wewnętrznym, głebokim przekonaniemanna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja po dlugim spacerze z Malym... Bylismy nad jeziorem.. Dzisiaj z klubu Morsa sie ludziska kapali... Kurcze w przerebli... To sie nazywa ZACIĘCIE...
ComeToMeBaby, Margolcia88, anna maria, Aasiula, macduska, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:ja po dlugim spacerze z Malym... Bylismy nad jeziorem.. Dzisiaj z klubu Morsa sie ludziska kapali... Kurcze w przerebli... To sie nazywa ZACIĘCIE...
Słońce tak mocno świecie i nawet grzeje, że można by pomyśleć, że to lato :)no, z wyjątkiem tej temperaturyMartaDidi, anna maria, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie wsadzilabym tam nawet malego palc,taki zemnie zmarzluch:-)MartaDidi wrote:ja po dlugim spacerze z Malym... Bylismy nad jeziorem.. Dzisiaj z klubu Morsa sie ludziska kapali... Kurcze w przerebli... To sie nazywa ZACIĘCIE...
ComeToMeBaby, Aasiula, Margolcia88, MartaDidi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:tu bym cos dla siebie wybrala:-)
Suknie ślubne z odkrytymi plecami - SlubNaGlowie.plhehehe
anna maria, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewa, tylko się nie upij
Dziękuję za życzeniakochane jesteście :*
Dzisiaj rano zaliczyłam basen. Instruktorka mnie trochę pogoniła do robotya w drodze do lekarza widzieliśmy stado żubrów - tak ze 40 osobników. Niesamowite wrażenie
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, MartaDidi, malgos741, Aasiula, gosia7122, Reni, kkisia, Sabina, Mega, Parka, Bozia3, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Hmm Wy wczoraj.To ja dzisiaj.Miska sałatki owocowej plus lody bakaliowe z czekolada.Niebo w gębie.Normalnie zapomniałam o mdłościach
Aasiula, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
moremi wrote:Ewa, tylko się nie upij
Dziękuję za życzeniakochane jesteście :*
Dzisiaj rano zaliczyłam basen. Instruktorka mnie trochę pogoniła do robotya w drodze do lekarza widzieliśmy stado żubrów - tak ze 40 osobników. Niesamowite wrażenie
Mega lubi tę wiadomość
MartaDidi wrote:A gdzie to zubry do lekarza chodza... stadami?
MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
łooooo jesusie Kapta no nie wiem jak mam ja Ci to powiedziec ale cosik te lody ci nie sluza moze stare były hmmmm
Skora ci sie pomarszczyła
Ale dzubek robisz pierwsza klasakapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie ślubów, ostatnio byłam na ślubie cywilnym u mojej koleżanki, kurcze nie wiem może się czepiam, ale babka (rozwódka z 2 dzieci) miała na sobie białą suknie jak do kościelnego i w dodatku welon, ten welon i ta biała suknia wydały mi się jakoś nie na miejscu biorąc pod uwagę jej stan cywilny przed ślubem.
dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość