35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:W temacie ślubów, ostatnio byłam na ślubie cywilnym u mojej koleżanki, kurcze nie wiem może się czepiam, ale babka (rozwódka z 2 dzieci) miała na sobie białą suknie jak do kościelnego i w dodatku welon, ten welon i ta biała suknia wydały mi się jakoś nie na miejscu biorąc pod uwagę jej stan cywilny przed ślubem.
Aasiula, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hmm Wy wczoraj.To ja dzisiaj.Miska sałatki owocowej plus lody bakaliowe z czekolada.Niebo w gębie.Normalnie zapomniałam o mdłościach
Ja to dziś bardzo niezdrowo zjadłam, lepiej się nie przyznaję, bo tak nigdy nie jem...MartaDidi, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:He, he i o diecie cukrzycowej też
Ja to dziś bardzo niezdrowo zjadłam, lepiej się nie przyznaję, bo tak nigdy nie jem...MartaDidi, Aasiula, moremi, dorbie, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No wlasnie, zeby byla chudzinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:15
MartaDidi, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta, ja samym cycem moge zabic, niech reszta bedzie chociaz proporcjonalna... a do chudzinki to mam lata swietlne...Ja jestem typ sportowej baby... Z mięśniem i masa...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:No przepraszam , przepraszam ale prosze pani cukrzycy nie ma i diety cukrzyka nie musze stosowac,, Krzywa wyszla mi idealna jak stwierdzil ginek...
kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Kapta, ja samym cycem moge zabic, niech reszta bedzie chociaz proporcjonalna... a do chudzinki to mam lata swietlne...Ja jestem typ sportowej baby... Z mięśniem i masa...
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W temacie ślubów, ostatnio byłam na ślubie cywilnym u mojej koleżanki, kurcze nie wiem może się czepiam, ale babka (rozwódka z 2 dzieci) miała na sobie białą suknie jak do kościelnego i w dodatku welon, ten welon i ta biała suknia wydały mi się jakoś nie na miejscu biorąc pod uwagę jej stan cywilny przed ślubem.
Ja jak brałam drugi raz ślub kościelny to też miałam suknię, ale już nie białą, a ekri i na welon się nie odważyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:20
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mama za granicą często zakładają białe suknie z welonem i to jest tam normalne.
Ja jak brałam drugi raz ślub kościelny i też miałam suknię, ale już nie białą, a ekri i na welon się nie odważyłam.
No ja wiem, ale biel z welonem u rozwódkija jak brałam ślub kościelny, miałam już dziecko i też nie miałam welonu a suknię ecru.
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone, kapturnica, MartaDidi, moremi, kkisia, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tez mialam biala suknie i welon ,a mialam dziecko juz na swiecie i nieudany zwiazek za soba ...
Aasiula, Iwone, kkisia, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość