35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello
Moremi spóźnione, ale szczere urodzinowe życzenia, zyczę Ci tego co dla mnie w sumie też najważniejsze, miłości i harmonii w związku, spokoju ducha, zdrowia, rodziny 2+ tyle ile sobie tej dziatwy wymarzysz, jesteś spoko babka, tak myślę i czuje
Ja jak zwykle pod prądwięc.... walentynek nie obchodzę. Powód jest bardzo prozaiczny, po prostu nie potrzebujemy z męzem tego jednego szczególnego dnia, aby swoją miłość celebrować jakoś szczególnie
Robimy to na co dzień, dbając o siebie nawzajem, szanując się, wychowując razem dzieci
Cieszę się, ze go mam, że mogę mu ufać, liczyć na niego, jest dobrym partnerem dla mnie i super ojcem dla dzieciaków, a co najważniejsze jest odpowiedzialny, bo miłość = odpowiedzialność według mnie
Ale jak ktoś chce niech obchodzinie oceniam i nigdy nie skrytykuje.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:31
ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Sabina, Aasiula, moremi, Simba, malgos741, Iwone, kkisia, Parka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:ale pod biustem 65? Tylko w Triumpf mieli 65 D ale b.rzadko i trudno dostać,w innych gdzie patrzyłam to pod bisutem od 70, no pewnie to będzie dobre na koniec ciązy, ale teraz to za szeroki
Dorbie, no ja myślę, że jednak w tej ciąży trochę przytyjeszi rozmiar 65 pójdzie do lamusa
trzymam kciuki za najbliższe usg.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No nadrobiłam Was ktos wspomniał o F Ja dzis zakupiłam rozmiar g Zajebiście jeszcze pare miesięcy i będą szły cycki brzuch a na końcu Kaptur
Nie wiem jak u Was ale u mnie kurNa wiosna 12stopni , piekne słoneczko..Zrobiłam kilosów włócząc sie po mieście..Jako ,że moj Walenty nieobecny to w nagrode poszłam na zakupyNo i mam piękny bukiet róż i tulipanów..Taka miła pani pod sklepem sprzedawała i nie mogłam sie oprzeć
macduska, dorbie, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dobra, no dobra, najważniejsze ze mojemu m się podobają.
no- tak przynajmniej twierdzi
poza tym, tak a propos małe cycki, duże biodra to poczytałam sobie wczoraj o tym jak dopasować sukienkę do figury i zalecają mi princeski. kuźwa.
a ja nie kcem.
no cóż- bez wciągnięcia jakiejś sukienki na dupę nie będę wiedzieć.
może jeszcze ta różnica pomiędzy górą a dołem nie jest taka znaczna, może jakoś to będzie wyglądać jednak. muszę iść z kimś kto mi zdjęcia w sukienkach porobi. muszę przejść jakiś casting...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:jat też mam 70 F w porywach do G
a mnie to cieszy akurat- duża jestem to ten biust proporcjonalniy do sylwetki
Ja też nie wyglądam jak monstrumjako nastolatka miałam ogromne kompleksy z powodu biustu, ale potem mi przeszło.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nadrobiłam Was ktos wspomniał o F Ja dzis zakupiłam rozmiar g Zajebiście jeszcze pare miesięcy i będą szły cycki brzuch a na końcu Kaptur
Nie wiem jak u Was ale u mnie kurNa wiosna 12stopni , piekne słoneczko..Zrobiłam kilosów włócząc sie po mieście..Jako ,że moj Walenty nieobecny to w nagrode poszłam na zakupyNo i mam piękny bukiet róż i tulipanów..Taka miła pani pod sklepem sprzedawała i nie mogłam sie oprzeć
U nas też
i dobrze przynajmniej jest jak umyć samochód po wczorajszymkapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie, no ja myślę, że jednak w tej ciąży trochę przytyjesz
i rozmiar 65 pójdzie do lamusa
trzymam kciuki za najbliższe usg.
, ale teraz musze miec 65, bo 70 idzie mi do góry, a nie cierpię jak biustonosz podchodzi pod kark na plecach. Po koniec ciązy to pamietam najlepsze były takie sportowe koszulki/biustonosze
mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:E, ja też bym takiej figury nie widziała w pricesce. Dla mnie princeska to tylko dla długonogich z wąskimi biodrami i małymi cyckami. Szersze biodra i wąsko w biuscie to dla mnie tylko odcięta góra z dołem, dól ew połklosz w zalezności od nóg i ud albo spódnica i bluzka
na ślub idę hehehee nie do pracy
no dobra, dobra, wiem...dorbie, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ej, laski- jest prawie 14sta... właśnie dostałam śniadanie: muesli z mlekiem
hahahahaahaaha o matko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:49
dorbie, Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ej, z tą spódnicą i bluzką to trochę przesadziłaś
na ślub idę hehehee nie do pracy
no dobra, dobra, wiem...
Teraz modne są sukienki odciete w pasie, góra dopasowana, dół z koła czy pólkola, ze skosu z przodu krótszy z tyłu dłuższy. Byłam na weselu 2 tyg temu w centralnej Polsce, to takie własnie sukienki były u młodych dziewczyn, a one to z modą idąTak z 5 czy 6 takich sukienek było
mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ej, laski- jest prawie 14sta... właśnie dostałam śniadanie: muesli z mlekiem
hahahahaahaaha o matko.
A to Ty pewnie od rana walentynki z chłopem świętujeszdaj mu też coś jeść pożywnego co by Ci nie osłabł
ComeToMeBaby, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale princeska to taka jakby sukienka bez rekawów.
Teraz modne są sukienki odciete w pasie, góra dopasowana, dół z koła czy pólkola, ze skosu z przodu krótszy z tyłu dłuższy. Byłam na weselu 2 tyg temu w centralnej Polsce, to takie własnie sukienki były u młodych dziewczyn, a one to z modą idąTak z 5 czy 6 takich sukienek było
tu o princeskę chodzi o to, że góra dopasowana aby podkreslić takię, gorset z marszczeniami czy zdobieniami, zeby cycki wydały się większe, a dół już rozszerzany od pasa. taki bombkowy jak u księżniczki.
a ja nie chcę księżniczki.... łaaaa..... ja jestem taka nie-księżniczkowa... i tak będę szukać takiej co to opina biodra, przynajmniej do połowy. od połowy bioder może iść już prosto czy się rozszerzać. rybka czy syrenka jest nie dla mnie (choć bardzo mi się podobają), ale tak bym chciała wypośrodkować.kapturnica, dorbie, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość