X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No u Helic z siedzeniem cieniutko jak siedzi na kolanch to ladnie prosto sie trzyma ,ale sama to leci do przodu:-)jak lezy na brzuchu to zaczyna podkurczac nozki jak do raczkowania:-)zabkow nadal nie ma
    No u nas też zębów niet. Mój też tak siedzi jak Twoja. Widać takie tempo sobie dzieci narzuciły :)
    Ale odkąd skończył 8 miesięcy to widzę, że kombinuje jak tu się przemieszczać. Najchętniej to by stał na nogach lub na tych nogach kicał.
    Zobaczymy co będzie dalej, teraz to z dnia na dzień robi coś nowego :) Twoja pewnie też :)

kkisia, Aasiula, Mega, anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja złapałam nerwa. Wszëdzie widzę coś do zrobienia, pyłki kurzu latające w powietrzu,w szfie porozwalae ubrznia,brudne buty w korytarzu itp. itd.
    I jeszcze ten pies bałagani.
    I jeszcze jakieś papierkowe prace mi zostały na przedwczoraj. A czasu brak.
    Pan domu jakoś nie widzi problemu, więc alo ja się wkręcam albo on olewa...

A tu 17 tuż, tuż...
    bo my kobiety widzimy szczegóły, a facet widzi ogół (np. że się chałupa nie wali tzn wszystko ok). dlatego potem gadają że się czepiamy :)
    odpuść, oni są naprawdę inni.

Aasiula, macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia- jak się dzisiaj czujesz?

kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja złapałam nerwa. Wszëdzie widzę coś do zrobienia, pyłki kurzu latające w powietrzu,w szfie porozwalae ubrznia,brudne buty w korytarzu itp. itd.
    I jeszcze ten pies bałagani.
    I jeszcze jakieś papierkowe prace mi zostały na przedwczoraj. A czasu brak.
    Pan domu jakoś nie widzi problemu, więc alo ja się wkręcam albo on olewa...

A tu 17 tuż, tuż...
    Mam to samo ale od jakiegos czasu olewam. Proponuje to samo. Najwiekszego jednak wkurwa mam w zwiazku z psem ktory caly czas brudzi i niszczy.

kkisia, Aasiula, macduska, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No u nas też zębów niet. Mój też tak siedzi jak Twoja. Widać takie tempo sobie dzieci narzuciły :)
    Ale odkąd skończył 8 miesięcy to widzę, że kombinuje jak tu się przemieszczać. Najchętniej to by stał na nogach lub na tych nogach kicał.
    Zobaczymy co będzie dalej, teraz to z dnia na dzień robi coś nowego :) Twoja pewnie też :)
    To ja tez sie podlaczam pod opowiesc o dzieciach ;-) Adas kula sie juz na plecy z brzucha, siedzi i krzeselku do karmienia i wali lyzka w stol druga reka trzymajac miske, podnosi do gory dupke w lezeniu na brzuchu. Na siedzenie samemu jeszcze jest za maly, ale zaczal podciagac sie do siadu u wozku, wiec spacerowke nabywamy za tydzien. Zaczepia za to wszystkich dookola, czy to sklep czy spacer, wszyscy musza sie na niego patrzec, wtedy jest uchachany. I ciagle sie smieje.
    No, pochwalilam sie, dumna matka ze mnie! ;-)
    Tylko gdzie sa kurka moje walentynkowe kwiaty?? W morde jeza, no!

kkisia, Aasiula, Arwena, macduska, moremi, kapturnica, Mega, caffe, Sabina, gosia7122, malgos741, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kkisia- jak się dzisiaj czujesz?

Tak sobie ;)
    Siedze sobie sama i gotuje obiad
    Chlop w robocie
    Nawet nie wiem o ktorej wrocil
    Tylko dzwonila moja bratowa czy wstal
    bo tak sie z moim bratem wczoraj zalatwili ze masakra

Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bry :)
    mnie rano nie było, bo.. ten... świętowaliśmy ;)

patrzę na te naleśniki i bardzo fajne. ale o tej porze świeżego szpinaku to chyba nie można dostać? jakoś nie widzę tu możliwości dodania mrożonego, chyba to nie byłoby to. mrożony jest taki ciemny a tu aż razi po oczach. ok- zdjęcie podrasowane, ale i tak- chodzi o jasną, żywą zieleń, a więc świeżość. to skąd tu świeży szpinak brać? tak mi się spodobał ten przepis, ze aż sobie zapisałam.
    mozna dostac w biedronie i lidlu jest swiezy ;D

kkisia, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś to piękna pogódka tylko na spacer. Normalnie jak wiosna

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, moremi, Mega, Sabina, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziś to piękna pogódka tylko na spacer. Normalnie jak wiosna
    Jak sie czujesz ?
    Uspokoiłas sie troszke Dorbie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:21

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedziałabym kkisia tylko tak: no to pięknie, kurwa, pięknie! :P
    ale w sumie nie zazdroszczę- raz na jakiś czas to tam można oko przymknąć, ale wolałabym, żeby mój nie miał takich skłonności do alkoholu jak wiele historii słyszę. za dużo znajomych w moim otoczeniu, ba w rodzinie też trochę historii było, jestem nastawiona anty do nadużyć.
    co innego raz na jakiś czas gdzieś z jakiejś okazji nieco się wstawić, tak na dobry humor. Mój nie pije właściwie wcale, rzadko pijemy, jak już to mamy smaka na piwko, rzadko wino- bo to już większa flaszka, przecież nie można pozwolić aby zwietrzało ;) ale to dlatego że on trenuje sobie sporty walki i ma takie założenie, że alkoholu unika. Raz sobie pozwoli na Sylwestra, czy jak któryś z chłopaków odchodzi z pracy i robią pożegnanie, ale to się zdarza tak często jak Sylwester ;) Poza tym- jak już ma dosyć to poprostu idzie spać ;) A upija się na wesoło. Przynajmniej na razie- bo co ja go pijanego widziałam- raz ;) heehhee jeszcze mu kartoteki nie założyłam.

ale wracając do twojego nastroju- rozumiem cię. jesteś poprostu zrezygnowana. ja też taka byłam. jak widzisz, że związek się nie rozwija, że coś miało być a nie ma to porostu człowiekowi żal. znam to. ja za długo to ciągnęłam, trzeba sobie takie rzeczy wyjaśniać. nie wiedziałam na czym stoję, była stagnacja. nie wiedziałam, czy coś z tego będzie, nie widziałam przyszłosci, wciąż było tak samo, nic naprzód.

Arwena, kkisia, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    mozna dostac w biedronie i lidlu jest swiezy ;D
    02icon_mryellow.gif fenkju

Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    02icon_mryellow.gif fenkju
    proszszsz divers2341.gif

kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, to może bym sie za jakieś śniadanie wzięła... skoro tu co niektórzy robią już obiad ;)

Aśka- a jak twój men się czuje? serducho dobrze pika? bo wiesz- dzisiaj serducho to gwóźdź programu ;)

Aasiula, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no dobra, to może bym sie za jakieś śniadanie wzięła... skoro tu co niektórzy robią już obiad ;)

Aśka- a jak twój men się czuje? serducho dobrze pika? bo wiesz- dzisiaj serducho to gwóźdź programu ;)
    A dzięki Cometka dobrze dostal inne leki i jest dobrze :)

ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jak sie czujesz ?
    Uspokoiłas sie troszke Dorbie ;)
    Szczerze? Może ciut, jedynie po stwierdzeniu mojej koleżanki ginekolożki, ze moja ginka emocjonalnie moze rozwalić pacjentkę, asekuracyjna i zachowawcza. Cóż, nie mogę jej zmienić, bo pracuje ze mną w przychodni i to by było zbyt jawne podważenie jej kompetencji, a ja nie lubię za soba palić mostów. Ale zawsze mogę iśc na konsultację do kogoś innego i tak zrobię, jak będę się czuła niepewnie.
    Teraz mam pozę - wyczekiwanie, może jutro po dyżurze się trochę wyluzuje w domu.
    Chciałabym już się cieszyć
    A ja jak zaczynam się wkręcać to przypominam sobie, czy na pewno widziałam bijące serduszko wczoraj? Kurde, nie krzyczcie na mnie. Wiem, że panikuję. Reszta jest ok.
    Poczytam sobie coś romantycznego i będzie ok.
    Zaczęłam czytać Latarnik jakas nowośc zaczyna sie pięknymi opisami romansu dwojga ludzi, ktorzy zamieszkali w posiadłości we Francji otoczonej lawendą, rozmarynem, tymiankiem i będzie tam watek kryminalny

ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, macduska, moremi, Mega, gosia7122, Aasiula, malgos741, Iwone, Parka, Bozia3, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo, to teraz możesz mu zaplanować następny maraton :) Walentynkowy hehehe

moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam to samo ale od jakiegos czasu olewam. Proponuje to samo. Najwiekszego jednak wkurwa mam w zwiazku z psem ktory caly czas brudzi i niszczy.

Właśnie jestem po kąpieli psa, który wrócił z dworu w kolorze ziemi ogrodowej i zapachu starej ryby :-/

łazienka do sprzątania ....

ale Kometka ma rację i Ty zresztą też, trzeba olać resztę i już.

ComeToMeBaby, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, gosia7122, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie jestem po kąpieli psa, który wrócił z dworu w kolorze ziemi ogrodowej i zapachu starej ryby :-/

łazienka do sprzątania ....

ale Kometka ma rację i Ty zresztą też, trzeba olać resztę i już.
    Witam po pracy... W tych pieknych okolicznosciach przyrody... Post usuniety...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:47

macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim miłych Walentynek i miłego Dnia <3

ja dostałam od chłopa mojego kartkę walentynkową ,on ode mnie też i jeszcze ja dostałam kaskę na biustonosz :)
    Na 17stą idziemy na "50 twarzy Greya" :P a potem do caffe heaven na kawkę :D

A jeszcze Wszystkiego Najlepszego Simba ,Moremi <3

MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Pusurek, kapturnica, Mega, gosia7122, Aasiula, Simba, malgos741, megan8, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś, straszne! Właśnie doczytałam, ja pi....lę! Szkoda dziewczyny, mimo tego , że była chamska dla Ciebie. Nawet największemu wrogowi bym nie życzyła takich przeżyć i takich strat.
    A nie czujesz się jak czarownica?, okrutne, sorry ;-)

moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7499 7500 7501 7502 7503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ