X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No u Helic z siedzeniem cieniutko jak siedzi na kolanch to ladnie prosto sie trzyma ,ale sama to leci do przodu:-)jak lezy na brzuchu to zaczyna podkurczac nozki jak do raczkowania:-)zabkow nadal nie ma
    No u nas też zębów niet. Mój też tak siedzi jak Twoja. Widać takie tempo sobie dzieci narzuciły :)
    Ale odkąd skończył 8 miesięcy to widzę, że kombinuje jak tu się przemieszczać. Najchętniej to by stał na nogach lub na tych nogach kicał.
    Zobaczymy co będzie dalej, teraz to z dnia na dzień robi coś nowego :) Twoja pewnie też :)

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja złapałam nerwa. Wszëdzie widzę coś do zrobienia, pyłki kurzu latające w powietrzu,w szfie porozwalae ubrznia,brudne buty w korytarzu itp. itd.
    I jeszcze ten pies bałagani.
    I jeszcze jakieś papierkowe prace mi zostały na przedwczoraj. A czasu brak.
    Pan domu jakoś nie widzi problemu, więc alo ja się wkręcam albo on olewa...

A tu 17 tuż, tuż...
    bo my kobiety widzimy szczegóły, a facet widzi ogół (np. że się chałupa nie wali tzn wszystko ok). dlatego potem gadają że się czepiamy :)
    odpuść, oni są naprawdę inni.

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia- jak się dzisiaj czujesz?

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja złapałam nerwa. Wszëdzie widzę coś do zrobienia, pyłki kurzu latające w powietrzu,w szfie porozwalae ubrznia,brudne buty w korytarzu itp. itd.
    I jeszcze ten pies bałagani.
    I jeszcze jakieś papierkowe prace mi zostały na przedwczoraj. A czasu brak.
    Pan domu jakoś nie widzi problemu, więc alo ja się wkręcam albo on olewa...

A tu 17 tuż, tuż...
    Mam to samo ale od jakiegos czasu olewam. Proponuje to samo. Najwiekszego jednak wkurwa mam w zwiazku z psem ktory caly czas brudzi i niszczy.

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No u nas też zębów niet. Mój też tak siedzi jak Twoja. Widać takie tempo sobie dzieci narzuciły :)
    Ale odkąd skończył 8 miesięcy to widzę, że kombinuje jak tu się przemieszczać. Najchętniej to by stał na nogach lub na tych nogach kicał.
    Zobaczymy co będzie dalej, teraz to z dnia na dzień robi coś nowego :) Twoja pewnie też :)
    To ja tez sie podlaczam pod opowiesc o dzieciach ;-) Adas kula sie juz na plecy z brzucha, siedzi i krzeselku do karmienia i wali lyzka w stol druga reka trzymajac miske, podnosi do gory dupke w lezeniu na brzuchu. Na siedzenie samemu jeszcze jest za maly, ale zaczal podciagac sie do siadu u wozku, wiec spacerowke nabywamy za tydzien. Zaczepia za to wszystkich dookola, czy to sklep czy spacer, wszyscy musza sie na niego patrzec, wtedy jest uchachany. I ciagle sie smieje.
    No, pochwalilam sie, dumna matka ze mnie! ;-)
    Tylko gdzie sa kurka moje walentynkowe kwiaty?? W morde jeza, no!

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Mega, caffe, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kkisia- jak się dzisiaj czujesz?

Tak sobie ;)
    Siedze sobie sama i gotuje obiad
    Chlop w robocie
    Nawet nie wiem o ktorej wrocil
    Tylko dzwonila moja bratowa czy wstal
    bo tak sie z moim bratem wczoraj zalatwili ze masakra

Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bry :)
    mnie rano nie było, bo.. ten... świętowaliśmy ;)

patrzę na te naleśniki i bardzo fajne. ale o tej porze świeżego szpinaku to chyba nie można dostać? jakoś nie widzę tu możliwości dodania mrożonego, chyba to nie byłoby to. mrożony jest taki ciemny a tu aż razi po oczach. ok- zdjęcie podrasowane, ale i tak- chodzi o jasną, żywą zieleń, a więc świeżość. to skąd tu świeży szpinak brać? tak mi się spodobał ten przepis, ze aż sobie zapisałam.
    mozna dostac w biedronie i lidlu jest swiezy ;D

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś to piękna pogódka tylko na spacer. Normalnie jak wiosna

Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziś to piękna pogódka tylko na spacer. Normalnie jak wiosna
    Jak sie czujesz ?
    Uspokoiłas sie troszke Dorbie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:21

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedziałabym kkisia tylko tak: no to pięknie, kurwa, pięknie! :P
    ale w sumie nie zazdroszczę- raz na jakiś czas to tam można oko przymknąć, ale wolałabym, żeby mój nie miał takich skłonności do alkoholu jak wiele historii słyszę. za dużo znajomych w moim otoczeniu, ba w rodzinie też trochę historii było, jestem nastawiona anty do nadużyć.
    co innego raz na jakiś czas gdzieś z jakiejś okazji nieco się wstawić, tak na dobry humor. Mój nie pije właściwie wcale, rzadko pijemy, jak już to mamy smaka na piwko, rzadko wino- bo to już większa flaszka, przecież nie można pozwolić aby zwietrzało ;) ale to dlatego że on trenuje sobie sporty walki i ma takie założenie, że alkoholu unika. Raz sobie pozwoli na Sylwestra, czy jak któryś z chłopaków odchodzi z pracy i robią pożegnanie, ale to się zdarza tak często jak Sylwester ;) Poza tym- jak już ma dosyć to poprostu idzie spać ;) A upija się na wesoło. Przynajmniej na razie- bo co ja go pijanego widziałam- raz ;) heehhee jeszcze mu kartoteki nie założyłam.

ale wracając do twojego nastroju- rozumiem cię. jesteś poprostu zrezygnowana. ja też taka byłam. jak widzisz, że związek się nie rozwija, że coś miało być a nie ma to porostu człowiekowi żal. znam to. ja za długo to ciągnęłam, trzeba sobie takie rzeczy wyjaśniać. nie wiedziałam na czym stoję, była stagnacja. nie wiedziałam, czy coś z tego będzie, nie widziałam przyszłosci, wciąż było tak samo, nic naprzód.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    mozna dostac w biedronie i lidlu jest swiezy ;D
    02icon_mryellow.gif fenkju

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    02icon_mryellow.gif fenkju
    proszszsz divers2341.gif

nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, to może bym sie za jakieś śniadanie wzięła... skoro tu co niektórzy robią już obiad ;)

Aśka- a jak twój men się czuje? serducho dobrze pika? bo wiesz- dzisiaj serducho to gwóźdź programu ;)

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no dobra, to może bym sie za jakieś śniadanie wzięła... skoro tu co niektórzy robią już obiad ;)

Aśka- a jak twój men się czuje? serducho dobrze pika? bo wiesz- dzisiaj serducho to gwóźdź programu ;)
    A dzięki Cometka dobrze dostal inne leki i jest dobrze :)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jak sie czujesz ?
    Uspokoiłas sie troszke Dorbie ;)
    Szczerze? Może ciut, jedynie po stwierdzeniu mojej koleżanki ginekolożki, ze moja ginka emocjonalnie moze rozwalić pacjentkę, asekuracyjna i zachowawcza. Cóż, nie mogę jej zmienić, bo pracuje ze mną w przychodni i to by było zbyt jawne podważenie jej kompetencji, a ja nie lubię za soba palić mostów. Ale zawsze mogę iśc na konsultację do kogoś innego i tak zrobię, jak będę się czuła niepewnie.
    Teraz mam pozę - wyczekiwanie, może jutro po dyżurze się trochę wyluzuje w domu.
    Chciałabym już się cieszyć
    A ja jak zaczynam się wkręcać to przypominam sobie, czy na pewno widziałam bijące serduszko wczoraj? Kurde, nie krzyczcie na mnie. Wiem, że panikuję. Reszta jest ok.
    Poczytam sobie coś romantycznego i będzie ok.
    Zaczęłam czytać Latarnik jakas nowośc zaczyna sie pięknymi opisami romansu dwojga ludzi, ktorzy zamieszkali w posiadłości we Francji otoczonej lawendą, rozmarynem, tymiankiem i będzie tam watek kryminalny

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, gosia7122, Aasiula, malgos741, Iwone, Parka, Bozia3, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo, to teraz możesz mu zaplanować następny maraton :) Walentynkowy hehehe

moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam to samo ale od jakiegos czasu olewam. Proponuje to samo. Najwiekszego jednak wkurwa mam w zwiazku z psem ktory caly czas brudzi i niszczy.

Właśnie jestem po kąpieli psa, który wrócił z dworu w kolorze ziemi ogrodowej i zapachu starej ryby :-/

łazienka do sprzątania ....

ale Kometka ma rację i Ty zresztą też, trzeba olać resztę i już.

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Mega, gosia7122, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie jestem po kąpieli psa, który wrócił z dworu w kolorze ziemi ogrodowej i zapachu starej ryby :-/

łazienka do sprzątania ....

ale Kometka ma rację i Ty zresztą też, trzeba olać resztę i już.
    Witam po pracy... W tych pieknych okolicznosciach przyrody... Post usuniety...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:47

nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim miłych Walentynek i miłego Dnia <3

ja dostałam od chłopa mojego kartkę walentynkową ,on ode mnie też i jeszcze ja dostałam kaskę na biustonosz :)
    Na 17stą idziemy na "50 twarzy Greya" :P a potem do caffe heaven na kawkę :D

A jeszcze Wszystkiego Najlepszego Simba ,Moremi <3

MartaDidi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, gosia7122, Aasiula, Simba, malgos741, megan8, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś, straszne! Właśnie doczytałam, ja pi....lę! Szkoda dziewczyny, mimo tego , że była chamska dla Ciebie. Nawet największemu wrogowi bym nie życzyła takich przeżyć i takich strat.
    A nie czujesz się jak czarownica?, okrutne, sorry ;-)

moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7499 7500 7501 7502 7503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ