35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry,
No jednak Walentynek nie obchodzimy, bylo tylko "czesc kochanie" rano i juz go nie ma, pojechal cos zalatwiac.
No to sobie zrobilysmy z corcia poranek lozkowy -obie sobie lezymy i sie lenimyanna maria, Aasiula, Mala79, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, moremi, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Napewno pojechal po jakies walentynkowe niespodzianki:-)Parka wrote:Dzien dobry,
No jednak Walentynek nie obchodzimy, bylo tylko "czesc kochanie" rano i juz go nie ma, pojechal cos zalatwiac.
No to sobie zrobilysmy z corcia poranek lozkowy -obie sobie lezymy i sie lenimyParka, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dobra laski szykuje sie z Hela na basen:-)
Oo, to milego plywania. Tez chodzilam z moim synkiem na basen, zaczelismy jak mial 3 miesiace. Teraz ma 12 lat i lubi plywac
kkisia, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Caffe a Twoj maly siedzi juz sam?
A jak Twoja Helcia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:27
anna maria, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mam ochote na tort bezowy i zupe z pieczonej papryki ale jak tu sie zmusic do pracy jak mi sie nic nie chce. Owszem mam obowiazkowy spacer po lesie z Danka ale czy przy garach to mi sie chce stac? Po poludniu jade z mlodym na lego wystawe - obiecalam ze pojedziemy.
Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No u Helic z siedzeniem cieniutko jak siedzi na kolanch to ladnie prosto sie trzyma ,ale sama to leci do przodu:-)jak lezy na brzuchu to zaczyna podkurczac nozki jak do raczkowania:-)zabkow nadal nie macaffe wrote:Jak go posadzę to siedzi, a sam to musi się podpierać jedną ręką żeby się podnieść. Teraz jest na etapie bujania się na czworakach.
A jak Twoja Helcia?Simba, caffe, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dzisiaj na poprawę humorów robimy naleśniki. Zielone
http://www.mojewypieki.com/przepis/nalesniki-szpinakowe
Bry
bry
mnie rano nie było, bo.. ten... świętowaliśmy
patrzę na te naleśniki i bardzo fajne. ale o tej porze świeżego szpinaku to chyba nie można dostać? jakoś nie widzę tu możliwości dodania mrożonego, chyba to nie byłoby to. mrożony jest taki ciemny a tu aż razi po oczach. ok- zdjęcie podrasowane, ale i tak- chodzi o jasną, żywą zieleń, a więc świeżość. to skąd tu świeży szpinak brać? tak mi się spodobał ten przepis, ze aż sobie zapisałam.kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry wszystkim ./Ło jessusicku jakie miala pojebane z poplataniem sny..W każdym razuie jeden mi sie strasznie spodobał ,karmiłam młode cyckiem
.Mleko lało sie strumieniami tak było pełno..Jako ,ze biedny dziec krztusil sie pod takim cisnieniem to nadmiar z cycka wysikiwałam w ...
Koszule chUopa co wisiala na pobliskim krzesleJa prdole jakie sny
zaraz mi się skojarzyło z takimi gupimi filmami kiedy chłopak się spuszcza i nie ma gdzie wytrzeć to wyciera we firankę
ja wiem, ja wiem... ale i to białe i to białe. i to sika i to sika...
kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zocha nie ma sprawy
ale jakby trzeba było kiedyś to pamietaj, guma, ciasne drzwi i wytlumaczymy Twojemu chlopu że ka Cię wspierać
ale te ciasne drzwi... tylko jakoś tak mi się kojarzą... nieadekwatnie do cudzego chłopa hahaha co miałaś na myśli? bo moje mokre włosy w sekundę wyschły tak mi się czaszka zgrzałaAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hehe jak slodko Asiulka
Ja dostalam buziaczka (w ta nie bolaca strone dziobka)
I zostalam zaskoczona pytaniem: czy zostanę Jego walentynka - hahahaha - to miłe:-)
hihi jak dzieciaki w szkoleto się zapytałam- a kartkę walentynkową dostanę?
no ale spokojnie czekam, bo my walentynki przełożyliśmy na jutro. dzisiaj tylko... ten...hehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:03
kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja złapałam nerwa. Wszëdzie widzę coś do zrobienia, pyłki kurzu latające w powietrzu,w szfie porozwalae ubrznia,brudne buty w korytarzu itp. itd.
I jeszcze ten pies bałagani.
I jeszcze jakieś papierkowe prace mi zostały na przedwczoraj. A czasu brak.
Pan domu jakoś nie widzi problemu, więc alo ja się wkręcam albo on olewa...
A tu 17 tuż, tuż...
kapturnica, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Hej mlode laski. Ja po porannym bogatym zyciu erotycznym ale co z tego jak jestem juz stara:-(
Tobie widzę średnio. Wywal z domu to lustro bo tylko cię wkurza. Idź sobie do fryzjera (tylko nie patrz w to wielkie lustro jak ostatnio), do kosmetyczki i koniecznie na zakupy- kup sobie coś kobiecego w czym się fajnie poczujesz. Albo zafunduj sobie relaksujące spa- nawet we własnej wannie w domu. Zobaczysz- będziesz się dobrze czuła i spodobasz sie sobie to od razu Ci lat ubędzie. To nie jest frazes, że mamy tyle lat na ile się czujemy. Niepotrzebnie wpędzasz się w dół psychiczny. Pomyśl sobie: taka Tina Turner... Można? Można. Do dzieła. I przestań gadać że jesteś stara bo tu są inne, starsze od ciebie a dziarsko walczą o to, aby być mamą. A mamy- NIGDY nie są stare. Rimember.
SolarPolar wrote:Zofia a Ty nie mozesz kupic specjalnej prezerwatywy ( mozna ja kupic w klinice nieplodnosci) , zalozyc chlopowi ( powiedz ze dzis musisz sie zabezpieczyc) i zarznij go solidnie. Prezerwatywke zawin, wsadz pod pache lub miedzy cyccki i w pol godziny musisz z towarem dotrzec do laboratorim.hahaha i podkład muzyczny z filmu Szczęki
Aasiula, Arwena, SolarPolar, moremi, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość