35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bede monotematyczna, ale musze: TESKNIE ZA WAMI.
Dobre wiesci sa takie, ze dzisiaj o 3ej rano skonczylam pisac wniosek, poa tym jest u mnie mama i mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia do Was wroce
A tymczasem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/188da1ed0297.jpgSabina, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Bozia3, dorbie, Arwena, Pusurek, moremi, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, Mala79, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a w temacie sexu to my mamy jakiś bezseksowy miesiąc,
jeszcze p[rzed HSG tak normalnie- potem dłuuugasśnre plamienie- i jakieś zmęczenie i matazm nas ogarnął-a juz coś się kluło to wyskoczyła kwestia psa z którym ktoś musi spać- i jak nie ma starszego syna w nocy ( a nie ma go czsami-ferie są) to śpi z nim w pokoju( z psem) mój mąż, a jak nie pies to znowu kwestia cholernej myszy- śmierdzi u młodego i nie mam serca kazać mu tam spać- śpi u nas w sypialni ze mną a mąż w salonie, a teraz jeszcze @ do komletu-
potem laparo... i dalej nic
posucha panie....macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Bede monotematyczna, ale musze: TESKNIE ZA WAMI.
Dobre wiesci sa takie, ze dzisiaj o 3ej rano skonczylam pisac wniosek, poa tym jest u mnie mama i mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia do Was wroce
A tymczasem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/188da1ed0297.jpg
jak chłopaki?Sabina, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kkisia wrote:Termin byl na 30 grudnia
teraz mnie to juz wali ;(
Robie lapato i znikam
tylko szkoda tych 2 lat
bo rozumiem, ze nic nie rezerwowaliscie tylko ktoś coś wspomniał, ktoś cos podchwycił i uczepił sie tej myśli, ale potem rozmów o konkretach brakło?
może warto wrócić do rozmowy. choćby żartem nawiązać- że to już po terminie i tak nie wiesz, czy już jesteś żona czy nie żonafaceci nie lubią być przyparci do muru, daj mu trochę swobody, obadaj sytuację.
jeśli jednak wasze pomysły na życie są skrajnie różne to nie wiem czy warto się męczyć. ja byłam nie do końca szczęśliwa, zawsze czułam że mi czegoś brakuje.malgos741, Sabina, macduska, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a w temacie sexu to my mamy jakiś bezseksowy miesiąc,
jeszcze p[rzed HSG tak normalnie- potem dłuuugasśnre plamienie- i jakieś zmęczenie i matazm nas ogarnął-a juz coś się kluło to wyskoczyła kwestia psa z którym ktoś musi spać- i jak nie ma starszego syna w nocy ( a nie ma go czsami-ferie są) to śpi z nim w pokoju( z psem) mój mąż, a jak nie pies to znowu kwestia cholernej myszy- śmierdzi u młodego i nie mam serca kazać mu tam spać- śpi u nas w sypialni ze mną a mąż w salonie, a teraz jeszcze @ do komletu-
potem laparo... i dalej nic
posucha panie....czasem dobrze jest się stęsknic za sobą
malgos741, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
dobra kobietki... jest mi trochę lżej ze się wygadałam
dziękuję za wysłuchanie i za ciągnięcie za język bo ja nie z tych wylewnych...
Spadam spać do sypialni bo mój tak czekał na mnie że zasnął w salonie i pochrapuje...Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Mega, Pusurek, moremi, iwcia77, kapturnica, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyCometa zaklepany i jakos olany
Ja juz mam powoli dosc
Nie chce mi sie juz gadac
Ide zaraz spac a on chyba dzis u mojego brata zostanie , bo kluczy nie ma
A dzwonic nie bede
ZreSzta koniec smetow
zobczymy co bedzie dalej
czasami mam wrazenie ze on nie wie czego do konca chce
wiem tylko ze chce dzieckoi zrobi wszystko zebysmy je mieli
byc moze boi sie slubu i nie wie jak to powiedziec
a mi nigdy na nim nie zalezalo
tylko jakos tak mi przykro ze tyle gadal a w sumie nic nie robi
megan8, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Arwena, moremi, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dobra kobietki... jest mi trochę lżej ze się wygadałam
dziękuję za wysłuchanie i za ciągnięcie za język bo ja nie z tych wylewnych...
Spadam spać do sypialni bo mój tak czekał na mnie że zasnął w salonie i pochrapuje...Sabina, Aasiula, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Cometa zaklepany i jakos olany
Ja juz mam powoli dosc
Nie chce mi sie juz gadac
Ide zaraz spac a on chyba dzis u mojego brata zostanie , bo kluczy nie ma
A dzwonic nie bede
ZreSzta koniec smetow
zobczymy co bedzie dalej
czasami mam wrazenie ze on nie wie czego do konca chce
wiem tylko ze chce dzieckoi zrobi wszystko zebysmy je mieli
byc moze boi sie slubu i nie wie jak to powiedziec
a mi nigdy na nim nie zalezalo
tylko jakos tak mi przykro ze tyle gadal a w sumie nic nie robi
bo z zaklepanego terminu nie rezygnuje się łatwo.
poza tym- jakbym ja miała termin zaklepany a nie robilibyśmy żadnych przygotowań (nie wiem czy chcieliscie tylko ceremonię czy z weselem- sala, ubranie, fura, orkiestra, fotograf...wiesz) to by mi się włączyło czerwone swiatełko dużo wczesniej i nie czekałabym az się termin przeterminuje.
widze tu grzech zaniechania. z obu stron.Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
acha- heehhehe przypomniało mi się coś. uzupełnię swoją romantyczną historię tym, że jak w pażdzierniku się poznaliśmy, w listopadzie bylismy parą i w grudniu wyznaliśmy sobie miłość to już tuż po tym w żartach z jego strony się pojawiły rozmowy o ślubie hehehe
nie wiedziałam czy sie tak zgrywa czy nie, ale pod koniec stycznia, na dzień babci obie nasze rodziny zostały powiadomione o tym, że lepiej by było żeby już zbierały na wesele bo się szykuje. żeby nie mówili potem że ich zaskoczylismy heheheh i stało się
Mega, moremi, Zofia8, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....
Juz wiem.PrzykreWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 08:17
-
nick nieaktualny