35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:A bo on zmeczony, niewyspany, taki klapniety chlop to robote odwali
bierz i już. nawet na śpiocha.Mega, moremi, malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Naprawdę ładna
Zna się Twój chłop
Bedziesz mieć z niego pociechę
Parka, Ty się nie przejmuj, ja tam walętynków nie obchodzę jako takich, bo to raczej dla dzieci święto, ale że jestem łasa na prezenty, to teraz też sobie zażyczyłam z tej okazji. Mam dostać nowe żarówki do lamp przednich w samochodzie. Kochany chłopak, nie?Sabina, Pusurek, malgos741, Parka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:zawsze to coś. a płodne są? bo jak są to się nie zastananawiaj
bierz i już. nawet na śpiocha.
Nie, nie sa, czekam na koniec mojego tasiemcowego cyklu, a konkretnie na wiyte u gina ktory po obejrzeniu mojego ostatniego usg ma wywolywac @
Tak wiec nie oplaca sie budzic chlopa....malgos741, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:To gdziez Ty sie podziewasz, Morka??
malgos741, Parka, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zazwyczaj mam ubaw
Parka, Ty się nie przejmuj, ja tam walętynków nie obchodzę jako takich, bo to raczej dla dzieci święto, ale że jestem łasa na prezenty, to teraz też sobie zażyczyłam z tej okazji. Mam dostać nowe żarówki do lamp przednich w samochodzie. Kochany chłopak, nie?
Eeehehehehemoremi lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Nie, nie sa, czekam na koniec mojego tasiemcowego cyklu, a konkretnie na wiyte u gina ktory po obejrzeniu mojego ostatniego usg ma wywolywac @
Tak wiec nie oplaca sie budzic chlopa....malgos741, Parka, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Malgos jak samopoczucie?
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Nie, nie sa, czekam na koniec mojego tasiemcowego cyklu, a konkretnie na wiyte u gina ktory po obejrzeniu mojego ostatniego usg ma wywolywac @
Tak wiec nie oplaca sie budzic chlopa....moremi, malgos741, Parka, kkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Aaa, bo zrozumialam, ze do 12 jutro bedziesz w samochodzie.... To myslalam, ze tak z 1300 km zrobisz ....
malgos741, kkisia, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Nie chcesz sie wygadać?
Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:58
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam jakis ujowy dzien
Bylismy na drinku i brata mego
a ja ze mam @ wrocilam juz do domu a chlop juz tam godzine sam siedzi
I coraz czesciej mam mysli zeby znowu gdzies spierdolic tz Egipt lub Holandia
Caly czas sie wacham
Jakos mam dosc wszystkiego
Dwa miesiace temu mielismy brac slub , ale temat jakos rozjechal sie po kosciach
Slubu niet , pierscinka niet
I chyba serio jak dojde do siebie po lapato to zwiejemalgos741, ComeToMeBaby, Parka, megan8, Aasiula, Arwena, Pusurek, moremi, iwcia77, caffe, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....
malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Opowiadałam wam że mam nową dziewczynę w salonie, jej siostra miała wypadek w środę i nie przeżyła, śmierć na miejscu.... a do tego mąż młodej tej co w ciąży przyniósł zwolnienie i powiedział że poroniła w 13tym tyg. ciąży....
kkisia, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość