35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ty działaj dziewczę, ja się dziś czuję jak stara dzidzia-piernik, do niczego niezdolna
Coś beznadziejny humor mi się włączył ;(
Sabina, moremi, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Ty działaj dziewczę, ja się dziś czuję jak stara dzidzia-piernik, do niczego niezdolna
Coś beznadziejny humor mi się włączył ;(
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja z ordynatorkiem wszystko wczesniej ustalilam i rżnęłam- Boże jak to seksownie brzmi- głupa...
kapturnica, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Znaczy ile masz lat? jak 14 lat temu jedna, a teraz 52? Hmmm...
myśle ze o ilości wiek nie decyduje
po prostu w lidlu/Tesco ceny kwiatów są niskie to mi daje hurtem
malgos741, Aasiula, Sabina, MartaDidi, Pusurek, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
a bo to w życie jest różnie- raz dobrze, raz gorzej.
co zrobisz jak nic nie zrobisz.
idę sobie jakąś kolację zrobić bo mnie zassało z wrażenia.malgos741, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychłopaki wrócili z nart- jeżdzili jeszcze z jednym facetem i z jego seynem- młody narzygał nam w samochodzie.... jutro wielkie soprzątanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:44
Pusurek, MartaDidi, Sabina, malgos741, moremi, kapturnica, Mega, Parka, Bozia3, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:chłopaki wrócili z nart- jeżdzili jeszcze z jednym facetem i z jego zynem- młaody narzygał nam w samochodzie.... jutro wielkie soprzątanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:30
Sabina, Pusurek, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:Mega co Cię tak mało?
chora byłam i tyle....
Musze szukać roboty, w ogłoszeniach kiszka, ja 6 marca idę na laparo wiec tez nie wiem jak sie ustawić...z każdej strony kop w duapsko...Sabina, malgos741, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dola załapałam, kolejny cykl w plecy bo nie było
chora byłam i tyle....
Musze szukać roboty, w ogłoszeniach kiszka, ja 6 marca idę na laparo wiec tez nie wiem jak sie ustawić...z każdej strony kop w duapsko...Z nawet Ciebie dogoniło zwątpienie
Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:chłopaki wrócili z nart- jeżdzili jeszcze z jednym facetem i z jego zynem- młaody narzygał nam w samochodzie.... jutro wielkie soprzątanie.
MartaDidi, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dola załapałam, kolejny cykl w plecy bo nie było
chora byłam i tyle....
Musze szukać roboty, w ogłoszeniach kiszka, ja 6 marca idę na laparo wiec tez nie wiem jak sie ustawić...z każdej strony kop w duapsko...moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Oj Mega, tego się bałam
Z nawet Ciebie dogoniło zwątpienie
moremi, MartaDidi, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:u mnie też smutno (straszne rzeczy się wydarzyły) ale co do tego piernika to zaraz dostaniesz w dziób...
malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kochane, u mnie poranna witaj zmiano! Ide juz spac... Glowy do gory, cyce do przodu... Dumnie prosze sie tu nosic... Macduska, sprzataj auto z podniesiona glowa! Dobrej Nocki!
Sabina, malgos741, moremi, Pusurek, Parka, Mega, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Wy tutaj fiksujecie koleżanki, boście dawno chłopa nie miały!
Sabina, MartaDidi, Pusurek, Mega, malgos741, macduska, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:bo niektóre sprawy tu poruszane przeze mnie nie muszą być publiczne.
uzewnętrzniłam się Wam, ale nie chcę żeby to się pałętało po internecie.
A czytam z malym opoznieniem i sie zastanawiam o jaka historie Kometki chodzilo. ... Teraz to ja musialam sie strqaaasznie wysilic umyslowo. No i Kometa skasowala, wiec nie mam pojecia o co chodzijaka to historir (piekna ponoc )
malgos741, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa, to ja wam powiem, bo dawno o kupach nie bylo...
W dzien, w ktorym Adas skonczyl 6 miesiecy, bedziemy pamietac z corka dlugo. Dziecko male zesralo sie koncertowo. Siedzial w foteliku, wiec kupa wyszla przodem pieluszki, ostany byl na brzuchu, bokami tez polecialo az do kolan. Musialam go wyjac z fotelika, wiec sie do tego przykleilam. Przy przewijaku stalam juz tylko w staniku ( tez osranym ). Sciagajac mu body, polowa kupy zostala mu na glowie... Robilysmy mu kapiel o 10 rano, Adas byl zachwycony...
A 2 dni wczesniej mielismy akcje odkorkowania dziecka i kupie do kolan...Sabina, moremi, MartaDidi, Parka, malgos741, Mega, kapturnica, Bozia3, kkisia, macduska, Aasiula, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość