35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A ja sie zaraz upiję na smutno.
Kurwa, jak ciężko jest życAasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja mam za to ptasie mleczko czekoladowe
i postaram się go użyć
O dupa, jeszcze przed chwila zjadłabym tatara a teraz ptasiego mleczka mi sie chce
Mój juz dziś mnie okwieciłdostałam 52 róże i jakoś mi sie przypomniało jak to 14 lat temu miał dla mnie jedna
to były nasze pierwsze Walentynki
malgos741, kapturnica, Aasiula, caffe, macduska, moremi, kkisia, dorbie, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja sie zaraz upiję na smutno.
Kurwa, jak ciężko jest życmalgos741, kapturnica, Aasiula, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyTak ogólnie.
Mój przyjedzie jutro. Mieliśmy sobie zrobić romantic wieczór, nie na walentynki, bo nie obchodzimy, tylko po prostu.Ostatnio było nam ciężko, były ciężkie rozmowy, chcieliśmy się wyluzować. To się goście zwalają
Jak czytam dziewczyny to mam wrażenie, że walą w niewidzialną szklaną ścianę.
Ech...MartaDidi, kapturnica, Aasiula, caffe, macduska, moremi, Parka, kkisia, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:O dupa, jeszcze przed chwila zjadłabym tatara a teraz ptasiego mleczka mi sie chce
Mój juz dziś mnie okwieciłdostałam 52 róże i jakoś mi sie przypomniało jak to 14 lat temu miał dla mnie jedna
Sabina, kapturnica, malgos741, Natka_79, Aasiula, caffe, macduska, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:O dupa, jeszcze przed chwila zjadłabym tatara a teraz ptasiego mleczka mi sie chce
malgos741, kapturnica, MartaDidi, Natka_79, Aasiula, macduska, moremi, Mega, Parka, kkisia, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ja tam jutro walentynek nie mam
jutro gram na Walentynkach dla zakochanych ballady do 24.00 a mój gra na drugiej sali imprezę dla oddziału kardiologi do 4.00 ... i takie mam WalentynkiSabina, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, macduska, moremi, Mega, Parka, kkisia, megan8, dorbie, Arwena, iwcia77, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:Lody, czipsy...o tej porze?... Opanujcie sie... Ja sobie skromnie obgryzam łodyżki tulipanów...
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja tam jutro walentynek nie mam
jutro gram na Walentynkach dla zakochanych ballady do 24.00 a mój gra na drugiej sali imprezę dla oddziału kardiologi do 4.00 ... i takie mam Walentynki
Wlasnie stwierdzilam, ze w dupie mam walentynki.malgos741, kapturnica, Aasiula, macduska, moremi, Parka, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny