35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:eyy tylko paznokci nie maluj ani żelówek i innych tipsów nie nakładaj..Bo każa ci zmyc..Ja musialam zelówki scierac w szpitalu ehhehe
Aasiula, Sabina, Reni, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:no właśnie taka refleksja mnie naszła.
jeśli to kobieta chce i chce już lata a z drugiej strony nie ma zgody lub ochoty to pojawiają się frustracje. może to doprowadzić do różnych rozwiązań. ważne jednak, aby od początku sobie te kwestie wyjaśnić i najzwyczajniej w świecie się nawzajem nie oszukiwać.
zawsze można próbować negocjacji jeśli się warunki zmienią ale czy wymuszać na partnerze: bo ja chcę, to takie uczciwe? mam z tym jakiś taki problem.
To cholernie skomplikowane. Bo czyje szczescie jest wazniejsze?
Parka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Magda* wrote:no dobra Cometa a ile ty masz lat? bo widzisz ja 41 i co mam twraz z niego rezygnować i poznawac nowego? po pierwsze to tez potrwa po drugie nie wiadomo jak to będzie a czas leci.A po za tym to go kocham
Po uj sie wogóle spinac coby nie zrobił i tak bedziesz z nim
MartaDidi, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:eyy tylko paznokci nie maluj ani żelówek i innych tipsów nie nakładaj..Bo każa ci zmyc..Ja musialam zelówki scierac w szpitalu ehhehe
ja stała bywalczyni- wiem.
Walnę tylko bezbarwny, bo tak całkiem saute to nie lubię.MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Sabina, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:nie moglam na laparoskopii miec u rak Nie pedicure u nog,,Nie sprecyzowalam
kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To po za tym jak nie bedzie sie chcial badac i nie bedzie chcial dziecia i tak z nim bedziesz..
Po uj sie wogóle spinac coby nie zrobił i tak bedziesz z nim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:co za rospusta na tym forum dzisiaj, lody, chipsy, tofifi, ptasie mleczka....ZGRoZA
idę po piwo jak Pan Bóg przykazałDziś Żywiec, tylko takie mi zostało
Aasiula, macduska, MartaDidi, Pusurek, kapturnica, malgos741, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:żel?? Ja mialaam frencha u rąk zrobionego i sie przypierdoliła anestezjolożka
Aasiula, kapturnica, Reni, Pusurek, Mega, moremi, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
macduska wrote:co wy z tym żelem- zrobiłam raz u koleżanki i zaraz mi poodpadały
macduska, kapturnica, Pusurek, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nie masz stolarza w okolicy? może Ci ohebluje?macduska wrote:Usiłuję robić pedikiur coby nie straszyć personelu medycznego, jedną nogę juz odskronbałam. Ciężko było...
MartaDidi, macduska, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzienki... w jakomś takom melancholiję wpadłam...
a co tam, mogę se poryczeć, mój m poszedł na nockę.
heh..
jutro też będzie na nocce, Walentynki sobie przełożyliśmy na niedzielę.kapturnica, Magda*, macduska, Sabina, Pusurek, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
macduska wrote:co wy z tym żelem- zrobiłam raz u koleżanki i zaraz mi poodpadały
MartaDidi, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość