35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:ale on maj dwoje dzieci z innego związku
macduska, mamatrojki80, Aasiula, Magda*, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja miałam ale młody tydzien temu opierdolił reszte i nie powiedział matce coby zapasy zrobiła heh
kapturnica, Pusurek, Sabina, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o jejuśku
sooooom lody śmietankowe-toffi cudnie do tego wiórki
nie mam malin i czekolady trudno
i tak o to żrę.. o tej porze lody
jutro o 9 rano ide na zumbę i bieżnię - kara!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:25
Aasiula, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, moremi, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I co z tego..Teraz tworzy związek z Toba a nie z paniami /pania z która ma dzieci..Skoro ma dzieci i je chciał to jest egoistyczny jesli doskonale wie ,że chcesz też poczuc jak to byc rodzicem ..Takie moje zdanie
Kapta napisałaś dokładnie to co ja miałam napisać.Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ide po winogrona. Mam jeszcze jedna paczke czipsow. Otworzyc?
i postaram się go użyć
Aasiula, Pusurek, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:I co z tego..Teraz tworzy związek z Toba a nie z paniami /pania z która ma dzieci..Skoro ma dzieci i je chciał to jest egoistyczny jesli doskonale wie ,że chcesz też poczuc jak to byc rodzicem ..Takie moje zdanie
macduska, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Lody, czipsy...o tej porze?... Opanujcie sie... Ja sobie skromnie obgryzam łodyżki tulipanów...
Aasiula, kapturnica, malgos741, Reni, Pusurek, ComeToMeBaby, Sabina, mysza1975, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Pod warunkiem, ze maja duzo witamin....
malgos741, Aasiula, Reni, kapturnica, MartaDidi, Sabina, caffe, Mega, moremi, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przez te lody...
Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyco za rozpusta na tym forum dzisiaj, lody, chipsy, tofifi, ptasie mleczka....ZGRoZA
idę po piwo jak Pan Bóg przykazałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:51
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, Mega, moremi, Parka, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Lody, czipsy...o tej porze?... Opanujcie sie... Ja sobie skromnie obgryzam łodyżki tulipanów...
MartaDidi, macduska, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Majom. Bo one sa kukurydziane o smaku serowym. Wiec sama pomysl. Kukurydza i nabial. Czy moze byc lepszy zestaw witamin i mineralow?
Pusurek, malgos741, Aasiula, Reni, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny