35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:a bez jego badania nie mogę pójść dalej ,bo zaden ginekolog nie bedzie mnie badal pod kontem płodności nie widząć nasienia..
Następny co mu się nie chce konia w kiblu trzepnąc. Twardziele cholera jasna!!!malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, moremi, Parka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:ale Toffifee tez zjadlas, czy tylko opakowanie? Moze brakuje Tobie jakichs mineralow czy innego mięsa...
malgos741, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, moremi, Parka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale bym wcisła teraz lody włoskie.Takie z automatu smietanowe mrrr
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale bym wcisła teraz lody włoskie.Takie z automatu smietanowe mrrr
Kapta a taki moze być ???
http://www.iv.pl/images/11266361996410764247.jpgReni, Sabina, Aasiula, kapturnica, malgos741, Mega, Niuta, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Opakowanie nie, ono takie zlote jest, plastikowe, fuj. A co do miesa, to tatara bym sobie wcisnela. Ale jeszcze tydzien i jestem w Polszy, a tam sie bedzie dzialo... Tatarki, watrobka, pierogi, miecho wszelakie, eh...
Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyReni wrote:później to dopiero będzie miała spust
Aasiula, MartaDidi, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:E tam, teraz moge wpieprzac, bo tak schudlam, ze nozki mam jak patyki. jak skoncze karmic to mi tylko to zlotko po Toffifee zostanie.
Aasiula, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Zofia, moj E.doskonale o tym wie.... ale mimo wszystko jestem dobrej myśli,ja bardzo chcę dzidzusia juz od wielu wielu lat
no właśnie taka refleksja mnie naszła.
jeśli to kobieta chce i chce już lata a z drugiej strony nie ma zgody lub ochoty to pojawiają się frustracje. może to doprowadzić do różnych rozwiązań. ważne jednak, aby od początku sobie te kwestie wyjaśnić i najzwyczajniej w świecie się nawzajem nie oszukiwać.
zawsze można próbować negocjacji jeśli się warunki zmienią ale czy wymuszać na partnerze: bo ja chcę, to takie uczciwe? mam z tym jakiś taki problem.Magda*, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, a mi seksu.
Chce sie jeszcze ktorejs seksu? Czy to tylko ja jestem jakims zwyrodnialcem w piatkowy wieczor?kapturnica, Pusurek, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość